Uusi sisältö ja päivitetyt toiminnot kotisivuilla

Kesällä 2013 sai European Zhineng Qigongin kotisivut aivan uuden ulkoasun sekä päivitetyn sisällön. Työ kotisivujen parissa on jatkunut siitä asti ja kesäkurssin 2014 aikana tehtiin seuraava iso päivitys.

Omat kertomukset videolla

Yksi uudistuksista on mahdollisuus katsoa nauhoitettuja omia kertomuksia videolla, kohdasta "Omat kertomukset- katso" . Vilkaise mielellään näitä ja anna itsesi inspiroitua kanssa opiskelijoista, jotka kertovat tuloksistaan ja ajatuksistaan qigongin harjoittamisesta.

Kuva-arkisto

Toinen uudistus on uusi kuva-arkistomme, joka löytyy pääotsikon "toimintamme" alta, sieltä löytyy sekä uusia että vanhoja kuvia harjoituksista.

Päivitetty etsi-toiminto

Oikeasta yläkulmasta löytyvän etsi-toiminnon käyttö kotisivuilla on nyt helpompaa. Voit nyt valita etsiä kaikikilla sanoilla yhdellä hakukerralla, vain jollakin näistä sanoista tai tietyllä virkkeellä. Lisäksi voit lajitella hakutulokset eri tavoilla ja halutessa rajoittaa haun vain tietynlaisiin julkaisuihin kuten esimerkiksi kurssiraportteihin tai omiin kertomuksiin. Yksi hyvin toimivan etsi-toiminnon eduista on, että löydät nopeasti kotisivuillamme julkaistut tulokset, joita meidän osallistujamme ovat saaneet jonkin tietyn sairauden kuten esimerkiksi diabeteksen, migreenin, astman tai allergian ym. suhteen.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme