Ilmoittautuminen lastenkurssille on alkanut

Nyt voit ilmoittaa lapset ja itsesi alle 10-vuotiaille suunnatulle qigong-kurssille. Kurssi on ensimmäinen lastenkurssi, jonka järjestämme. Nyt saavat lapsetkin upean mahdollisuuden tulla qi-kentästä osallisiksi. Kohota Qi -harjoituksen oppiminen nuorella iällä voi olla suureksi avuksi myöhemmin elämässä. Iästä riippumatta harjoittelu voi antaa hyviä tuloksia – esimerkiksi paremmat yöunet ja tasaisemman mielialan. Qigong-kurssi on mahtava lahja lapselle!

Kurssilla on mahdollista harjoitella yhdessä muiden aikuisten ja lasten kanssa samalla kun se hoitaa terveyttä ja antaa lisää elinvoimaa. Niin lapset kuin aikuisetkin voivat löytää kurssilta uusia ystäviä.
Kurssi alkaa kokoontumisella perjantaina 17.4. klo 19. Lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.4. harjoitellaan Kohota Qi -treeniä klo 9-18. Päivän mittaan pidetään pidempiä taukoja. Kurssin aikana lapsi tarvitsee aikuisen, joka osallistuu kurssin ohjelmaan ja pitää lapsesta huolen viikonlopun yli. Aikuiselta edellytetään, että hän on käynyt Kohota Qi:n peruskurssin. Jos paikkoja riittää, myös muut aikuiset ovat tervetulleita kurssille.

Kurssi pidetään suositussa Skatboetin partiokeskuksessa Tukholman Varmdössa. Paikasta on näkymä Grisslingen merenlahdelle. Linja-autot Slussenilta kulkevat noin 20 minuutissa muutaman sadan metrin päähän partiokeskuksesta. Asumme 4-hengen huoneissa ja syömme yhdessä aamupalan, lounaan ja päivällisen. Lauantai-iltana grillaamme makkaraa grillinuotiolla metsässä, jos sää sallii.

Odotamme ihanaa qigong-viikonloppua lasten parissa!

Voit ilmoittautua täällä: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=837

Paikkoja on rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa!

anna children family hammock

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme