Luomi joka katosi - tulos kesäkurssi ykköseltä 2019

Janna joka on treenannut kanssamme monta vuotta oli tänä vuonna kesäkurssi ykkösellä. Ohessa hän kertoo mitä tapahtui kun hän tuli kotiin kurssilta:

"Juuri ennen kuin matkustin kesäkurssille tänä vuonna kävin lääkärissä saadakseni uuden todistuksen fysioterapiaa vaten. Hän tarkasti selässäni olevan luomen, josta tihkui verta silloin tällöin ja jossa oli värimuutoksia. Lääkärin mielestä se näytti epäilyttävältä - olisi tärkeää poistaa se ja lähettää patologille tarkastettavaksi. Välillä kurssin aikana siinä tuntui kipua kun assistenttini nosti minua - se oli pahassa paikassa selässä. Minulla oli laastari siinä jotta se ei vuotaisi verta niin paljon. Viimeisenä iltapäivänä suihkun jälkeen unohdin laittaa laastarin siihen.

Seuraavana päivänä kun olin tullut kotiin kesäkurssilta oli minulla lääkäriaika luomen poistoon. Kun lääkäri ja assistentti nostivat tunikaani katsoakseen luomea ja aloittaakseen operaation, kaikkien hämmästykseksi luomi on kadonnut! Lääkäri katsoi ihonpintaa jossa luomi oli ollut ja totesi että se oli ihan terve. Hän sanoi että palaisin asiaan jos luomi kasvaisi taas takaisin ja totesi että juuri nyt ei tarvittu mitään toimenpiteitä - kaikki näytti hyvältä.

Qin tasapainottamisen aikana kurssilla toivoin että luomi häviäisi itsestään etten tarvitsisi toimenpiteitä ompeluineen jne. En tiedä missä vaiheessa se on irronnut ja pudonnut pois - ehkä viimeisenä yönä tai aamuna - tai kotimatkalla? Oli miten oli se oli uskomattoman hieno yllätys!"
Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän Jannasta.

sommarkurs 2019 janna

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme