"Olen suunnattoman kiitollinen”

Tämän vuoden kesäkurssi ykkösen jälkeen eräs osallistujamme haluaa jakaa kuinka paljon apua hän ja hänen lapsensa saivat kurssilta.

Erityisesti hän on kiitollinen hienoista kohtaamisista joita kurssilaiset osoittivat hänen lapselleen joka todella viihtyi kurssilla ja sen sosiaalisessa ympäristössä. Kurssin jälkeen hänen lapsensa tunsi suuren eron ja kertoi tuntevansa itsensä kuin uudeksi ihmiseksi.

Hän itse kertoi kuinka kurssin aikana tapahtui paljon positiivisia asioita hänelle itselleen.

”Pääni sisällä on tapahtunut paljon asioita ja se jatkuu. Kurssin aikana jotain tapahtui selässä ja niskassa käsivarsiharjoituksen aikana mikä oli niin ihanaa. Tuntui sekä mentaalisesti että fyysisesti. Kun jotain muuttui kehossani kurssin aikana tuntui että uusi vähän parempi versio on jo syntynyt. Myös hieno tunne että me todella olemme tiellä kohti harmoniaa. Rintakehässä rintalastassa tuntui auenneen pieni "tila", mikä tuntui myös todella ihanalta. Helpompi olla rauhallinen."

Yhdeksän päivän treenaaminen voi tehdä suuren eron olotilaan. Parantunut mielentila on todella tärkeää elämässä ja terveydelle. Pian julkaisemme kurssiraportin kesäkurssi ykkösestä josta voi lukea useammista hyvistä tuloksista joita osallistujat ovat saaneet.

sommarkurs 2019 19

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme