Kesäkursseilla järjestettäville EasyCare - kampakursseille ennakkoilmoittautuminen kotisivujen kautta

Kuten viime vuosina tulemme myös tämän vuoden kesäkursseilla järjestämään suositut EasyCare - kampakurssit, sekä kesäkurssi ykkösellä että kakkosella. Kursseille voivat osallistua vain kesäkursseille osallistujat. Kurssit kestävät reilun tunnin ja ne pidetään illalla varsinaisen opetusohjelman jälkeen. Kesän kursseilla saamme uutta tietoa, joka parantaa ymmärrystämme qigongista sekä saamaan parempia tuloksia. Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän EasyCare - kampakurssista sekä kommentteja menetelmän käyttäjiltä.

Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua ja maksaa kurssi etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kirjoita "EasyCare kampa", nimesi ja mitä kesäkurssia ilmoittautuminen koskee, kurssi yksi tai kaksi, tai molempia.

Ensikertalaisille kurssi maksaa SEK 700:-. Hintaan sisältyy kampa, jonka saat kesäkurssilla. Jos kertaat kurssin hinta on SEK 100:-.

Maksun eräpäivä on 14. kesäkuuta PerfectSelf AB:lle. Ruotsalainen pankkitili: 5265-3672 maksut ulkomailta IBAN SE74 8000 0832 7969 3646 0176, BIC SWEDSESS

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme