Kalligrafiataulu “harmonia” -sanalla on tilattavissa kotisivujen kautta

Tänä vuonna juhlimme 25. kesäkurssia. Viisi vuotta sitten kun juhlimme 20-vuotisjuhlaa, oli mahdollisuus ostaa taulu jossa oli "Qi"-sana kirjoitettuna kauniilla kalligrafialla.

Taulut olivat arvossa pidettyjä, muun muassa hienona yksityiskohtana omassa treenaushuoneessa ja inspiraationa treenaamiseen. Nyt on sinulla joka osallistuu ainakin yhdelle kesäkurssille mahdollisuus ostaa kalligrafiataulu, tällä kertaa kiinalaisin merkein kirjoitettuna "harmonia". Kalligrafian ajatuksena on levittää harmonista ilmapiiriä ja auttaa treenaajaa saavuttamaan ja säilyttämään rauha ja harmoninen tila. Kalligrafiaa kehystää kuvakehys, valkoinen tai musta, mitat 18x24 cm (kuva on 13x18 cm). Se voidaan laittaa joko pöydälle tai ripustaa seinälle. Kalligrafian hinta on 500 SEK. Vain sinun joka osallistuu jommallekummalle kesäkurssille on mahdollista ostaa yksi kappale. Koska tauluja on vain rajattu määrä emme voi taata että kaikki jotka haluavat ostaa taulun myös saavat sen.

Tilaaminen

Lähetä viesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteeseen varataksesi kalligrafian sekä ilmoita haluatko valkeat vai mustat raamit. Jos tauluja on jäljellä saat vahvistuksen sekä maksuohjeet.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme