Talvikurssi 2019

Meidän pidetty talvikurssimme on nyt laitettu kurssilistaan. Talvikurssilla odottaa sinua paljon Shenxin Qigong treeniä, jota monet osallistujamme arvostavat ja siksi palaavat kurssille vuosi vuoden jälkeen yhä uudestaan. Paljon treeniä yhdeksän päivän aikana vahvassa qikentässä antaa meille hyvät edellytykset saada hyviä tuloksia. Lue seuraavasta linkistä mitä osallistujat saavuttivat talvikurssilla 2018.

Treenaus, kaunis ympäristö, mukavien qigongaajien tapaaminen ja mahdollisuus hyviin treenaustuloksiin, mitkä parantavat elämäämme. Mitä muuta voi elämältä toivoa?

vinterkursen 2018 maria josefina magda

Hyvä tapa valmistautua talvikurssille on ilmoittautua hyvissä ajoin kurssille. Asumiseen on useita eri mahdollisuuksia: makuusali, kahden hengen huone tai yhden hengen huone. Huoneeseen pääsy on rajoitettu, joten jos haluat varata huoneen suosittelemme että ilmoittaudut kurssille niin pian kuin mahdollista, sen jälkeen saat mahdollisuuden varata asumisen. Jos sinulle ei järjesty huonetta on meillä koululla makuusaleja jotka ovat pidettyjä ja joissa on aina tilaa, monet pitävät tätä vaihtoehtoa parhaimpana.

vinterkursen 2018 hanna eirill livia

Toinen hyvä tapa valmistautua talvikurssille (sinulle joka on käynyt talvikurssin aikaisemmin) on tulla mukaan talvikurssiharjoitus viikonloppuun (3 päivää), joka tänä vuonna pidetään Tukholmassa. Näinä kolmena päivänä treenaamme intensiivisesti, aivan kuten teemme talvikurssilla. Talvikurssiharjoitus on jo marraskuussa, siispä sinun ei tarvitse odottaa talvikurssin alkuun helmikuulle päästäksesi treenaamaan paljon Shenxin Qigongia.

Ilmoittaudu talvikurssille

Ilmoittaudu talvikurssiharjoitukseen

Tervetuloa!

vinterkursen 2018 maria josefina magda training snow

 

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme