Espanja kevät 2019

Myös tulevana vuonna järjestämme treenausviikon Espanjassa, nyt jo neljäs peräkkäinen vuosi. Matkustamme kuten ennenkin kauniiseen Almuñécariin, joka sijaitsee 70 km Malagasta itään. Treenausviikosta on tullut yhä suositumpi, ajankohta on tällä kertaa 27. huhtikuuta - 4. toukokuuta. Treenauskurssille voi osallistua jos on käynyt Kohota Qi -peruskurssimme. Omaiset voivat matkustaa mukana tarvitsematta osallistua treenaamiseen. 15.-17. helmikuuta järjestämme myös peruskurssin Almuñécarissa.

Spanien 1

Treenauskurssi 27. huhtikuuta – 4. toukokuuta

Aamutreenit Välimeren rannalla, ryhmäharjoitus vahvassa qikentässä hotellin ylimmässä kerroksessa merinäköalalla, aurinko ja lämpö Euroopan parhaassa mannerilmastossa, hyvä hotelli ja palvelu, runsas aamiais- ja illallisbuffetti - kaikki tämä ja paljon enemmän tulet saamaan jos matkustat keväällä kanssamme Almuñécariin. Edellisten vuosien kurssiarvioista käy ilmi tyytyväiset osanottajat. Todettiin esimerkiksi:

"Matka on ollut kaikilla tavoin fantastinen. Hyvin toteutetut treenit. Rannalla treenaaminen oli maagista! Hotelli oli hyvä, paikka ei olisi voinut olla parempi."

”Kun ollaan yhdessä useita päiviä ja opitaan tuntemaan toisemme, saa siitä paremman "vuorovaikutuksen" treeneihin, ja saa hyvän kokemuksen."

”Treenaaminen rannalla, mikä fantastinen alku päivälle!"

"Minulle sopii mainiosti matkan ja treenaamisen yhdistelmä. Olen kiitollinen että minulla on mahdollisuus osallistua tähän. Kiitos fantastisesta viikosta. Olen niin tyytyväinen ja voin niin hyvin!"

"Aamutreenit rannalla on maagista ja rauhoituin sekä aaltojen kohinasta että treenaamisesta."

"Tämä on ollut superviikko, parempaa lomaa en olisi voinut saada. MOLEMMAT sekä lomaelämä että roima annos qigongtreeniä. Qigongtreeni on ollut MAHTAVAA, kuten kaikki muukin. Ei ole TODELLAKAAN mitään mistä voisin valittaa. Eletään sellaista RAKKAUTTA koko päivän!"

"Paljon kiitoksia teille tästä kurssista. Olen hyvin tyytyväinen. Ei ole mitään mistä valittaa eikä parantaa. Kiitos tästä fantastisesta muistosta jonka voin kirjoittaa elämänkirjaan! Kiitos hienosta elämän työkalusta."

Koko kurssiraportin jossa on lisää mielipiteitä voit lukea seuraavasta linkistä.

Spanien 2

 

Asumme samassa hotellissa kuin aikaisempina vuosina, hotelli Helioksessa, sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja kaikissa kahden hengen huoneissa on näkymä merelle. He jotka ovat olleet aikaisemmin mukana, ovat kertoneet kuinka arvostavat hotellia, sekä huoneita, ruokaa, palvelua ja ei vähiten sijaintia. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7. marraskuuta. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Meillä on 35 paikkaa käytettävissä, enempää ei treenisaliin mahdu. Omaiset jotka eivät osallistu treenaukseen voivat tulla mukaan alennetulla hinnalla, sikäli kun hotellissa on tilaa.

Jos olet kiinnostunut laita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ilmoittaudu kotisivujen kurssiluettelon kautta.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla SEK 2.000 tilille
Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS
Takaisinmaksu peruttaessa vain sairaustapauksissa jne, pätee samat ehdot kuin muissakin matkoissa.

Matkan hinta on SEK 7.600 ja pakettihintaan sisältyy:

  • Kurssimaksu, yhteensä noin 30 tuntia yhteistä treeniä
  • Kahden hengen huone, seitsemän yötä
  • Aamiainen ja päivällinen, seitsemän päivää
  • Opastettu päiväretki mielenkiintoiseen kohteeseen
  • Kaupunkikierros Almuñécarissa

Huomaa että lennot eivät sisälly hintaan, varaa itse meno-paluu lentosi Malagaan. Halutessasi järjestämme kuljetukset hotelliin ja takaisin omakustannushintaan. Jos haluat yhden hengen huoneen se järjestyy mikäli hotellissa on tilaa, hinta on silloin SEK 9.200:-. Emme voi taata että yhden hengen huoneessa on merinäköala.

Täältä voit lukea kauniista Almuñécarista: www.almunecar.fi
Lue lisää hotelli Helios Almuñécarista: www.heliosalmunecar.com


Tervetuloa ensi kevään ihanalle viikolle vahvassa qikentässä!

Spanien 2018 gruppfoto

 

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme