European Zhineng Qigong ottaa käyttöön uuden menetelmäsarjan EasyCare

European Zhineng Qigong ottaa käyttöön EasyCareEasyCare on nimi Su Dongyuen kehittämälle sarjalle yksinkertaisia ja tehokkaita qigongharjoituksia. Jokaisen yksittäisen harjoituksen tarkoituksena on hoitaa tiettyä kehonosaa, esim. silmiä, vyötäröä, päätä jne, mutta harjoitus tekee hyvää myös koko keholle. Voidaan yksinkertaisesti treenata ja yhdistellä näitä harjoituksia samanaikaisesti kun tehdään tavallisia jokapäiväisiä askareita, koska ne vievät vain muutamia minuutteja ja voidaan tehdä missä tahansa. EasyCaren oppiminen on myös yksinkertaista - vie vain tunnin. Riippuen kunkin tarpeesta ja mielenkiinnosta, voidaan valita opiskeltavaksi yksi tai useampia EasyCare harjoituksia.

Ensimmäinen EasyCare harjoitus oli Qi-kampa harjoitus, minkä positiiviset vaikutukset on todettu. Sen harjoittajat ovat saaneet selviä parannuksia terveyteensä ja ovat tyytyväisiä. Alla muutamia kokemuksia:

"Minulla on ollut pahalta haiseva ihottuma hiuspohjassa. Se oli epämiellyttävää joka häiritsi myös perhettäni, joka toisinaan valitti hajusta. Olen kammannut päätäni nyt parisen kuukautta ja ekseema on kadonnut kokonaan ja hiuspohjani tuntuu normaalilta."

”Qi-kampaharjoitus on auttanut minua tulemaan vahvemmaksi. Sillä on ollut positiivinen vaikutus päänsärkyyni ja on auttanut minua tulemaan rauhallisemmaksi."

"Minulla oli kurkkukipua kun meillä oli Qi-kampakurssi. Kipu katosi kampaamisen aikana. "

"Paljon kiitoksia kampakurssista, luulen että sillä on ollut vaikutuksia päänsärkyyn ja tasapainoon ja siihen, että jaksan pitää niskaa suorana. Olen kammannut kaksi kertaa päivässä siitä lähtien kun aloitimme muutama vuosi sitten. Tämän vuoden kampakurssilla katosi suuri merkki ihostani joka on ollut minulla 25 vuotta."

Toisen EasyCare harjoituksen, EasyCare silmille, tulee Su Dongyue opettamaan meille nyt ensimmäistä kertaa. Kurssi pidetään ensimmäisen päivän jälkeen Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssin aikana Tukholmassa, keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 16.15 - 17.30 osoitteessa Södergården, Götagatan 37.

On selvää, että silmät ovat tärkeitä meille. Silmät ovat ikkuna kehoomme ja sieluumme, liittyvät läheisesti terveyteen ja kauneuteen... EasyCare silmille ei vain auta suojaamaan, kaunistamaan ja vahvistamaan silmien loistetta, vaan myös parantaa silmien qitä ja stimuloi koko kehon hyvinvointia.
Harjoitus sopii kaikille jotka haluavat säilyttää ja parantaa silmiensä terveyttä ja kauneutta ja/tai tällä tavalla koko kehonsa hyvinvointia.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme