Ilmoittautuminen talvikurssille 2017

Nyt on mahdollista ilmoittautua talvikurssille 2017 Karlskogaan. Tällä kurssilla treenaamme pääasiassa shenxin qigongia, joka sopii hyvin talvella treenattavaksi, kun on pimeää ja kylmää. Harjoitus on hyvin pidetty ja talvikurssi on monien suosikki. Lue kurssiraportti vuodelta 2016 tästä. 

Kurssi pidetään Karlskogan kansanopistossa, joka sijaitsee joitakin km Karlskogan ulkopuolella. Koulussa asumme joko yhden tai kahden hengen huoneissa heidän retkeilymajatiloissaan. Halvempi vaihtoehto on yöpyä patjalla koulusalissa. Aamiainen, lounas ja päivällinen syödään koulun ruokasalissa ja me voimme käyttää myös pientä keittiötä, jos haluaa itse laittaa jotain iltapalaa.

IMG 1999

Varaa asuminen

Kun olet ilmoittautunut talvikurssille saat tervetulokirjeen ja kirjeessä on ohjeet kuinka varaat asumisesi. Yhden hengen huoneita on rajattu määrä, joten jos haluat sellaisen on parasta varata niin pian kuin mahdollista. Huoneet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Nukkumasaleissa on aina hyvin tilaa.

Huomaa että kotisivuilla olevat hinnat sisältävät vain itse talvikurssin. Ruuan ja asumisen maksaminen tapahtuu erikseen kansanopiston tilille. Nämä tiedot ja muut tarpeelliset tiedot tulee tervetulokirjeessä.

Kurssista

Jotta voit osallistua talvikurssille, on sinun täytynyt ensin käydä shenxin qigong peruskurssi. Siksi järjestämme peruskurssin viikonloppuna ennen talvikurssia viikolla 7, 18.-19. helmikuuta. Täten vaikka et olisi koskaan aikaisemmin treenannut shenxin qigongia, on mahdollista osallistua talvikurssille. Talvikurssin jälkeen on meillä vielä yksi harjoituspäivä, jolloin treenaamme Xing Shen Zhuangia. Jotta voit osallistua tähän päivään, on sinun täytynyt oppia harjoitus aikaisemmalla kurssilla. Talvikurssi kestää 6 päivää, lisäksi yksi treenauspäivä, yhteensä 7 päivää. Se joka osallistuu myös peruskurssille, joka on ennen talvikurssia, voi treenata 9 päivää yhteen putkeen.

IMG 2021

Iltakurssit

Uutta tänä vuonna on se, että meillä tulee olemaan xiao gongfa -iltakurssi. Xiao gongfa on sarja pieniä harjoituksia, jotka on suunniteltu korjaamaan terveysongelmia jotka aiheutuvat paljosta istumisesta ja tietokoneen käytöstä. Esimerkiksi hartia- ja niskakivut, hiirikäsi, rannevaivat. Tämä kurssi pidetään lauantaina 18. helmikuuta. Järjestämme myös suositun kampakurssin viikon aikana.

Tervetuloa

Meillä on tavallisesti paljon osallistujia talvikurssilla, mutta tilaa on vieläkin useammalle! Tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Ilmoittaudu talvikurssille tästä

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme