Kursseja ja treenaamista Espanjassa vuonna 2017

Keväällä teimme onnistuneen treenausmatkan Espanjaan Almunecariin, joka sijaitsee 70 km Malagasta itään. Tulemme tekemään samanlaisen matkan ensi keväänä 22.-29. huhtikuuta. Lisäksi tulemme järjestämään 27.-29. tammikuuta peruskurssin, joka on tarkoitettu erityisesti skandinaaveille jotka asuvat alueella talvisin. Mahdollisesti tulemme järjestämään viikon mittaisen perus- ja treenauskurssin myös lokakuussa. Ilmoita jos olet kiinnostunut.

Peruskurssi 27.-29. tammikuuta

Kohota qitä -peruskurssi Almunecarissa perjantaista 27. tammikuuta - sunnuntaihin 29. tammikuuta, yhteensä 15 tuntia. Lisäksi on luento torstai-iltana 26. tammikuuta. Vaikka kurssi on ennen kaikkea suunnattu alueen asukkaille on se tietysti avoin myös kaikille muillekin, jotka haluavat osallistua. Sekä matkustaminen että asuminen on tuohon aikaan vuodesta halpaa. Valoisat ja lämpimät päivät vahvassa qikentässä Espanjassa tekee varmasti kaikille hyvää. Jos haluat matkustaa kanssamme autamme sinua kuljetusten ja asumisen järjestelyissä.

Almunecar beach 2016Treenauskurssi 22.-29. huhtikuuta

Aamutreenit Välimeren rannalla, ryhmäharjoitus vahvassa qikentässä hotellin ylimmässä kerroksessa merinäköalalla, aurinko ja lämpö Euroopan parhaassa mannerilmastossa, hyvä hotelli ja palvelu, runsas aamiais- ja illallisbuffetti - kaikki tämä ja paljon enemmän tulet saamaan jos matkustat kanssamme Almunecariin huhtikuun viimeisellä viikolla. Kevään kurssiarvioinneissa olivat palautteet hyvin positiivisia. Seuraavassa joitakin vastauksia:
"Matka on ollut kaikin puolin fantastinen. Harjoituksilla oli hyvä rakenne. Rannalla treenaaminen oli taianomaista. Hotelli oli hyvä, sijainti ei olisi voinut olla parempi."
"Tämä on ollut superviikko, parempaa lomaa en olisi voinut saada. Sekä loman viettäminen että ei vähiten kunnon annos qigongharjoitusta. Qigongharjoitus on ollut mahtavaa, samoin kaikki täällä. Ei ole todellakaan mistään mitään valitamista. Sellaisessa rakkauden ilmapiirissä on eletty joka päivä!"
"Paljon kiitoksia tästä kurssista. Olen hyvin tyytyväinen. Ei todellakaan mitään valittamista tai parannusehdotuksia. Kiitos fantastisesta muistosta, jonka voin kirjoittaa elämänkirjaani. Kiitos hienosta elämän työkalusta."

Koko kurssiraportin ja lisää mielipiteitä voit lukea ruotsiksi täältä tai englanniksi täältä.

Täältä näet kuvia matkasta

Qigong-aamutreeni rannallaHarjoituskurssi on avoin sinulle, jos olet käynyt kohota qitä kurssimme. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15. lokakuuta. Olemme varanneet 30 paikkaa ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos olet kiinnostunut, laita sähköpostia osoitteeseen:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla SEK 2.000 tilille
Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS
Takaisinmaksuun peruttaessa, esim. sairastapauksessa, pätee samat ehdot kuin muissakin matkoissa.
Matkan hinta tulee olemaan noin SEK 9.000 ja pakettihintaan sisältyy:
- Lennot Arlanda-Malaga-Arlanda
- Bussikuljetukset Malagan lentokentältä hotelli Helios Almunecariin
- Kahden hengen huone, seitsemän yötä
- Aamiainen ja päivällinen, seitsemän päivää
- Opastettu päiväretki mielenkiintoiseen kohteeseen
- Kaupunkikierros Almunecarissa
- Kurssimaksu, yhteensä noin 30 tuntia yhteistä treeniä

Jos paikkoja jää yli, on mahdollista että sukulaiset pääsevät mukaan ilman että osallistuvat yhteisiin treeneihin. Jos haluat lentää Malagaan jostain muualta kuin Tukholmasta, ilmoita siitä meille sähköpostitse.

Täältä voit lukea kauniista Alminecarista: www.almunecar.fi. Sieltä löytyy tietoa myös Cordobasta.

Tässä linkki Hotelli Almunecariin: www.heliosalmunecar.com

Tervetuloa ensi kevään ihanalle viikolle vahvassa qikentässä!

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme