Naulaa kesäsuunnitelmasi ja ilmoittaudu kesäkurssille jo nyt!

Nyt voi ilmoittautua kotisivuillamme kevään ja kesän kursseille. Vilkaise kurssiohjelmaamme www.zhinengqigong.se/kurser nähdäksesi tarjontamme.

sommarkurs-2019-picknick.jpgSuosituimmat kurssimme ovat kesäkurssit, joilla voit satsata itseesi ja hyvinvointiisi treenaamalla qigongia jopa 18 päivää putkeen.

sommarkurs-2019-45-1080.jpg

Harjoitukset johtaa Dong-Yue Su, mikä tekee keäkursseista ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää qigongista ja kehittyä treenissä. Anna kesän tulla lähemmäksi ja ilmoittaudu jo tänään!

sommarkurs-nossebro-2019-1200-1.jpg

Su Dongyue lähettää meille seuraavanlaisen viestin Koronaviruksesta

Emme pelästy tilanteesta, pysymme tyynenä. Mutta meidän pitää olla varovaisia.

Suojaa itsesi niin hyvin kuin pystyt, vältä paikkoja ja tilanteita missä on paljon väkeä. Yritä olla käyttämättä joukkoliikennettä, linja-autoa, raitiovaunua, junaa ja metroa. Jos suinkin mahdollista pysyttelet kotona. Käy kaupassa harvemmin ja osta enemmän silloin kun käyt.

Yritä pitää mielesi rauhallisena ja ajattele positiivisesti, kuten ”Mikään ei voi meitä vahingoittaa” tai ”Ei huolta” tai ” Olemme yhdessä vahvassa Qi-kentässämme, olemme vahvoja”. Tai muita tämäntyyppisiä ajatuksia jotka tekevät hyvää.

Harjoittele enemmän, siitä vointi paranee.

"Good wishes to you all"

Qigong-kurssit Sveitsissä

Feldis on rauhallinen kylä Graubündenissa Sveitsin kaakkoisosassa. 1500 metrin korkeudessa sijaitsevassa alppikylässä on lähettyvillä vuoria, laaksoja, jokia ja kauniita näkymiä. Alueella on kuuluisia paikkoja, kuten Davos, St Moritz, Flims/Laax. Feldisin kylä on alueen vähemmän tunnettu, piilotettu aarre.

Jos tulet mukaan, kun aloitamme qi-kenttän levittämisen Sveitsiin, saat 40 CHF esittelyalennuksen. Alennus koskee vain aloittelijoita ja vain ensimmäistä Kohota Qi -kurssiamme Sveitsissä.

Kurssille matkustaville on hyvät mahdollisuudet jatkaa vierailua pidemmänkin aikaa, jotta voi rauhassa nauttia tästä kauniista paikasta hieman kauemmin.

Ilmoittaudu kurssille täällä.

 feldis schweiz mountains green housesfeldis schweiz mountains green sunfeldis schweiz mountains snow housefeldis schweiz mountains sunset

 

Ilmoittautuminen lastenkurssille on alkanut

Nyt voit ilmoittaa lapset ja itsesi alle 10-vuotiaille suunnatulle qigong-kurssille. Kurssi on ensimmäinen lastenkurssi, jonka järjestämme. Nyt saavat lapsetkin upean mahdollisuuden tulla qi-kentästä osallisiksi. Kohota Qi -harjoituksen oppiminen nuorella iällä voi olla suureksi avuksi myöhemmin elämässä. Iästä riippumatta harjoittelu voi antaa hyviä tuloksia – esimerkiksi paremmat yöunet ja tasaisemman mielialan. Qigong-kurssi on mahtava lahja lapselle!

Kurssilla on mahdollista harjoitella yhdessä muiden aikuisten ja lasten kanssa samalla kun se hoitaa terveyttä ja antaa lisää elinvoimaa. Niin lapset kuin aikuisetkin voivat löytää kurssilta uusia ystäviä.
Kurssi alkaa kokoontumisella perjantaina 17.4. klo 19. Lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.4. harjoitellaan Kohota Qi -treeniä klo 9-18. Päivän mittaan pidetään pidempiä taukoja. Kurssin aikana lapsi tarvitsee aikuisen, joka osallistuu kurssin ohjelmaan ja pitää lapsesta huolen viikonlopun yli. Aikuiselta edellytetään, että hän on käynyt Kohota Qi:n peruskurssin. Jos paikkoja riittää, myös muut aikuiset ovat tervetulleita kurssille.

Kurssi pidetään suositussa Skatboetin partiokeskuksessa Tukholman Varmdössa. Paikasta on näkymä Grisslingen merenlahdelle. Linja-autot Slussenilta kulkevat noin 20 minuutissa muutaman sadan metrin päähän partiokeskuksesta. Asumme 4-hengen huoneissa ja syömme yhdessä aamupalan, lounaan ja päivällisen. Lauantai-iltana grillaamme makkaraa grillinuotiolla metsässä, jos sää sallii.

Odotamme ihanaa qigong-viikonloppua lasten parissa!

Voit ilmoittautua täällä: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=837

Paikkoja on rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa!

anna children family hammock

Espanja kevät 2020

Myös tulevana vuonna järjestämme treenausviikon Espanjassa, nyt jo viides peräkkäinen vuosi. Matkustamme kuten ennenkin kauniiseen Almunecariin, joka sijaitsee 70 km Malagasta itään. Treenausviikosta on tullut traditio, ajankohta on tällä kertaa 25 huhtikuuta - 2 toukokuuta. Treenauskurssille voi osallistua jos on käynyt kohota qi -peruskurssimme. Omaiset voivat matkustaa mukana tarvitsematta osallistua treenaamiseen.

spanien 2019 7

 

Treenauskurssi 25 huhtikuuta – 2 toukokuuta

Aamutreenit Välimeren rannalla, ryhmäharjoitus vahvassa qikentässä hotellin ylimmässä kerroksessa merinäköalalla, aurinko ja lämpö Euroopan parhaassa mannerilmastossa, hyvä hotelli ja palvelu, runsas aamiais- ja illallisbuffetti - kaikki tämä ja paljon enemmän tulet saamaan jos matkustat keväällä kanssamme Almunecariin. Edellisten vuosien kurssiarvioista käy ilmi tyytyväiset osanottajat. Todettiin esimerkiksi;

"Matka on ollut kaikilla tavoin fantastinen. Hyvin toteutetut treenit. Rannalla treenaaminen oli maagista! Hotelli oli hyvä, paikka ei olisi voinut olla parempi."

”Kun ollaan yhdessä useita päiviä ja opitaan tuntemaan toisemme, saa siitä paremman "vuorovaikutuksen" treeneihin, ja saa hyvän kokemuksen."

”Treenaaminen rannalla, mikä fantastinen alku päivälle!"

"Minulle sopii mainiosti matkan ja treenaamisen yhdistelmä. Olen kiitollinen että minulla on mahdollisuus osallistua tähän. Kiitos fantastisesta viikosta. Olen niin tyytyväinen ja voin niin hyvin!"

"Aamutreenit rannalla on maagista ja rauhoituin sekä aaltojen kohinasta että treenaamisesta."

"Tämä on ollut superviikko, parempaa lomaa en olisi voinut saada. MOLEMMAT sekä lomaelämä ja että roima annos qigongtreeniä. Qigongtreeni on ollut MAHTAVAA, kuten kaikki muukin. Ei ole TODELLAKAAN mitään mistä voisin valittaa. Eletään sellaista RAKKAUTTA koko päivän!"

"Paljon kiitoksia teille tästä kurssista. Olen hyvin tyytyväinen. Ei ole mitään mistä valittaa eikä parantaa. Kiitos tästä fantastisesta muistosta jonka voin kirjoittaa elämänkirjaan! Kiitos hienosta elämän työkalusta."

Koko kurssiraportin jossa on lisää mielipiteitä voit lukea seuraavasta linkistä https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiraportit/10692-almunecar-27-4-2019.html

spain 2016 training beach hold qi up qigong

 

Asumme samassa hotellissa kuin aikaisempina vuosina, hotelli Helioksessa, sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja kaikissa kahden hengen huoneissa on näkymä merelle. He jotka ovat olleet aikaisemmin mukana, ovat kertoneet kuinka arvostavat hotellia, sekä huoneita, ruokaa, palvelua ja ei vähiten sijaintia. Halutessaan voi tulla päiviä aikaisemmin ja lähteä päiviä myöhemmin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10 marraskuuta. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Meillä on 35 paikkaa käytettävissä, enempää ei treenisaliin mahdu. Omaiset jotka eivät osallistu treenaukseen voivat tulla mukaan alennetulla hinnalla, sikäli kun hotellissa on tilaa.

Jos olet kiinnostunut laita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ilmoittaudu kotisivujen kurssiluettelon kautta.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla SEK 2.000 tilille
Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS
Takaisinmaksu peruttaessa vain sairaustapauksissa jne, pätee samat ehdot kuin muissakin matkoissa.

Matkan hinta on SEK 7.900 ja pakettihintaan sisältyy:

  • Kurssimaksu, yhteensä noin 30 tuntia yhteistä treeniä. Ensimmäinen treeni lauantaina klo 17:30 - 19:30 ja viimeinen samaan aikaan perjantaina.
  • Kahden hengen huone, seitsemän yötä
  • Aamiainen ja päivällinen, seitsemän päivää
  • Opastettu päiväretki mielenkiintoiseen kohteeseen

Huomaa että lennot eivät sisälly hintaan, varaa itse meno-paluu lentosi Malagaan. Halutessasi järjestämme kuljetukset hotelliin ja takaisin omakustannushintaan. Jos haluat yhden hengen huoneen se järjestyy mikäli hotellissa on tilaa, hinta on silloin SEK 9.500:-. Emme voi taata että yhden hengen huoneessa on merinäköala.

Täältä voit lukea kauniista Almunecarista; www.almunecar.se

Lue lisää hotelli Helios Almunecarista; www.heliosalmunecar.com

Tervetuloa ensi kevään ihanalle viikolle vahvaan qikenttään!

spain 2019 training hotel helios hold qi up qigong 

Syksyn kurssit

Haluatko tulla kurssille ja mahdollisuuden parantaa terveyttäsi? Vai treenaatko jo kanssamme ja haluat oppia enemmän? Oheisesta linkistä löydät syksyn kaikki kurssit:   www.zhinengqigong.eu/fi/kurssit/kurssiohjelma.html
 
Järjestämme Kohota Qi- sekä Shenxin Qigong-peruskursseja monilla seuduilla Pohjolassa sekä Norwichissä Englannissa. Pidämme myös jatkokursseja, kuten 4:n päivän syyskurssin Norjassa ja Suomessa. Kursseille voit osallistua jos olet käynyt vähintään Kohota Qi peruskurssin. Jos olet käynyt kesäkurssi kakkosen, voit treenata Xing Shen Zhuang-treenauskurssilla Tukholmassa. Jos olet käynyt talvikurssin, voit osallistua treenauskurssille Göteborgissa,  jossa keskitymme talvikurssilla oppimiimme harjoituksiin. Joka lukukaudella järjestämme Tuina ja Weituo Jin-kurssin. Tänä syksynä kurssi pidetään Alingsåsissa.

Haluatko tietää mitä muut osallistujat ovat saaneet kursseilta? Lue kurssiraporttejamme oheisesta linkistä: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiraportit.html

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan kanssamme!

 qigong-magda-malin-shenxin-qigong-snö-6.jpeg

Luomi joka katosi - tulos kesäkurssi ykköseltä 2019

Janna joka on treenannut kanssamme monta vuotta oli tänä vuonna kesäkurssi ykkösellä. Ohessa hän kertoo mitä tapahtui kun hän tuli kotiin kurssilta:

"Juuri ennen kuin matkustin kesäkurssille tänä vuonna kävin lääkärissä saadakseni uuden todistuksen fysioterapiaa vaten. Hän tarkasti selässäni olevan luomen, josta tihkui verta silloin tällöin ja jossa oli värimuutoksia. Lääkärin mielestä se näytti epäilyttävältä - olisi tärkeää poistaa se ja lähettää patologille tarkastettavaksi. Välillä kurssin aikana siinä tuntui kipua kun assistenttini nosti minua - se oli pahassa paikassa selässä. Minulla oli laastari siinä jotta se ei vuotaisi verta niin paljon. Viimeisenä iltapäivänä suihkun jälkeen unohdin laittaa laastarin siihen.

Seuraavana päivänä kun olin tullut kotiin kesäkurssilta oli minulla lääkäriaika luomen poistoon. Kun lääkäri ja assistentti nostivat tunikaani katsoakseen luomea ja aloittaakseen operaation, kaikkien hämmästykseksi luomi on kadonnut! Lääkäri katsoi ihonpintaa jossa luomi oli ollut ja totesi että se oli ihan terve. Hän sanoi että palaisin asiaan jos luomi kasvaisi taas takaisin ja totesi että juuri nyt ei tarvittu mitään toimenpiteitä - kaikki näytti hyvältä.

Qin tasapainottamisen aikana kurssilla toivoin että luomi häviäisi itsestään etten tarvitsisi toimenpiteitä ompeluineen jne. En tiedä missä vaiheessa se on irronnut ja pudonnut pois - ehkä viimeisenä yönä tai aamuna - tai kotimatkalla? Oli miten oli se oli uskomattoman hieno yllätys!"
Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän Jannasta.

sommarkurs 2019 janna

"Olen suunnattoman kiitollinen”

Tämän vuoden kesäkurssi ykkösen jälkeen eräs osallistujamme haluaa jakaa kuinka paljon apua hän ja hänen lapsensa saivat kurssilta.

Erityisesti hän on kiitollinen hienoista kohtaamisista joita kurssilaiset osoittivat hänen lapselleen joka todella viihtyi kurssilla ja sen sosiaalisessa ympäristössä. Kurssin jälkeen hänen lapsensa tunsi suuren eron ja kertoi tuntevansa itsensä kuin uudeksi ihmiseksi.

Hän itse kertoi kuinka kurssin aikana tapahtui paljon positiivisia asioita hänelle itselleen.

”Pääni sisällä on tapahtunut paljon asioita ja se jatkuu. Kurssin aikana jotain tapahtui selässä ja niskassa käsivarsiharjoituksen aikana mikä oli niin ihanaa. Tuntui sekä mentaalisesti että fyysisesti. Kun jotain muuttui kehossani kurssin aikana tuntui että uusi vähän parempi versio on jo syntynyt. Myös hieno tunne että me todella olemme tiellä kohti harmoniaa. Rintakehässä rintalastassa tuntui auenneen pieni "tila", mikä tuntui myös todella ihanalta. Helpompi olla rauhallinen."

Yhdeksän päivän treenaaminen voi tehdä suuren eron olotilaan. Parantunut mielentila on todella tärkeää elämässä ja terveydelle. Pian julkaisemme kurssiraportin kesäkurssi ykkösestä josta voi lukea useammista hyvistä tuloksista joita osallistujat ovat saaneet.

sommarkurs 2019 19

Kesäkursseilla järjestettäville EasyCare - kampakursseille ennakkoilmoittautuminen kotisivujen kautta

Kuten viime vuosina tulemme myös tämän vuoden kesäkursseilla järjestämään suositut EasyCare - kampakurssit, sekä kesäkurssi ykkösellä että kakkosella. Kursseille voivat osallistua vain kesäkursseille osallistujat. Kurssit kestävät reilun tunnin ja ne pidetään illalla varsinaisen opetusohjelman jälkeen. Kesän kursseilla saamme uutta tietoa, joka parantaa ymmärrystämme qigongista sekä saamaan parempia tuloksia. Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän EasyCare - kampakurssista sekä kommentteja menetelmän käyttäjiltä.

Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua ja maksaa kurssi etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kirjoita "EasyCare kampa", nimesi ja mitä kesäkurssia ilmoittautuminen koskee, kurssi yksi tai kaksi, tai molempia.

Ensikertalaisille kurssi maksaa SEK 700:-. Hintaan sisältyy kampa, jonka saat kesäkurssilla. Jos kertaat kurssin hinta on SEK 100:-.

Maksun eräpäivä on 14. kesäkuuta PerfectSelf AB:lle. Ruotsalainen pankkitili: 5265-3672 maksut ulkomailta IBAN SE74 8000 0832 7969 3646 0176, BIC SWEDSESS

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

”Sain kokonaan uuden elämän. Treenaaminen teki suuren muutoksen."

Allas-aikakausilehti Klikkaa tästä päästäksesi koko reportaasiin, jonka Allas-lehti teki hänestä. Reportaasi on ruotsiksi.

Allas-aikakausilehti julkaisi joulukuun alussa reportaasin Jessicasta, joka osallistuu kursseillemme.  Hän sairastui narkolepsiaan saatuaan sikainfluenssarokotteen. Hän tuli hyvin väsyneeksi, sai katapleksiakohtauksia ja painajaisia.  Kiitos Zhineng Qigongin hän on nyt hyvällä tiellä takaisin elämään. Mitä enemmän hän treenaa sitä paremmin hän voi. Klikkaa tästä päästäksesi koko reportaasiin, jonka Allas-lehti teki hänestä. Reportaasi on ruotsiksi.

Kalligrafiataulu “harmonia” -sanalla on tilattavissa kotisivujen kautta

Tänä vuonna juhlimme 25. kesäkurssia. Viisi vuotta sitten kun juhlimme 20-vuotisjuhlaa, oli mahdollisuus ostaa taulu jossa oli "Qi"-sana kirjoitettuna kauniilla kalligrafialla.

Taulut olivat arvossa pidettyjä, muun muassa hienona yksityiskohtana omassa treenaushuoneessa ja inspiraationa treenaamiseen. Nyt on sinulla joka osallistuu ainakin yhdelle kesäkurssille mahdollisuus ostaa kalligrafiataulu, tällä kertaa kiinalaisin merkein kirjoitettuna "harmonia". Kalligrafian ajatuksena on levittää harmonista ilmapiiriä ja auttaa treenaajaa saavuttamaan ja säilyttämään rauha ja harmoninen tila. Kalligrafiaa kehystää kuvakehys, valkoinen tai musta, mitat 18x24 cm (kuva on 13x18 cm). Se voidaan laittaa joko pöydälle tai ripustaa seinälle. Kalligrafian hinta on 500 SEK. Vain sinun joka osallistuu jommallekummalle kesäkurssille on mahdollista ostaa yksi kappale. Koska tauluja on vain rajattu määrä emme voi taata että kaikki jotka haluavat ostaa taulun myös saavat sen.

Tilaaminen

Lähetä viesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteeseen varataksesi kalligrafian sekä ilmoita haluatko valkeat vai mustat raamit. Jos tauluja on jäljellä saat vahvistuksen sekä maksuohjeet.

Treenaa kanssamme Espanjan lämmössä

Nyt keväällä on taas EZQ:n treenausmatkan aika Espanjan Almuñécariin. Treenaamme yhdessä 7 päivää 27.4.-4.5. Kurssilla kertaamme harjoituksen mutta ennen kaikkea treenaamme yhdessä. Treenaus on suunniteltu aamupäiväksi ja illaksi, muun päivän käytät haluamallasi tavalla, otat rauhassa tai etsit loma-aktiviteetteja. Kurssi on tarkoitettu sinulle joka on käynyt Kohota Qi peruskurssin mutta jos sinulla on perhe joka haluaa mukaan lomalle, ovat he tervetulleita asumaan hotelliin jossa kurssimme pidetään. Kurssihintaan sisältyy kurssimaksu, 7 yötä 2-hengen huoneessa, sisältäen aamiaisen ja illallisen sekä päiväretki bussilla. Lentomatka ei sisälly, vaan varaat sen itse. Ilmoittaudu siksi hyvissä ajoin että voit varata matkan ajoissa. Enemmän infoa oheisesta linkistä.

spanien 2018 utsikt hotell qigongspanien 2018 traning strand morgontraning qigongspanien 2018 utsikt qigong traningsresa almunecarspanien 2018 hotell qigongtraning fatima traningsgrupp

SU DONGYUEN VETÄMÄT KESÄKURSSIT – Nyt 25. peräkkäinen vuosi

Nyt voit ilmoittautua kesäkursseille, taso yksi 9 päivää, 24. kesäkuuta - 3. heinäkuuta, ja taso kaksi 9 päivää, 3.-12. heinäkuuta. Kesäkurssit ovat suurimpia ja suosituimpia kurssejamme ja ainoita kursseja, joita pääopettajamme Su Dongyue vetää. Mahdollisuudesta saada oppia suoraan opettajalta ja olla hänen qikentässään on aina Kiinassa arvostettu erityisesti.

2018-sommarkurs-två-qigong-nossebro-nossan-blå-himmel-klart-vatten.jpg

Myös tänä vuonna viehättävä Nossebro Läntisellä Götanmaalla ottaa meidät avosylin vastaan. Yhdeksän tai kahdeksantoista päivää ammattimaista qigongopetusta ja treenausta vahvassa qikentässä, joka mahdollistaa osallistujille parhaat mahdolliset tulokset. Vanhojen tai uusien ystävien seurasta nauttiminen, ystävällinen ja rakkaudellinen ilmapiiri mainitaan yhä uudelleen kurssiarvioinneissa, esimerkiksi viime vuoden kurssiraportissa taso ykköseltä.

Viime vuosina olemme lähestyneet rajaa, kuinka paljon voimme ottaa kurssille osalistujia. Tiedätkö jo että haluat olla mukana - älä viivyttele ilmoittautumista. Ilmoittautumisen kurssille yksi voit tehdä tästä linkistä, kurssille kaksi tästä linkistä.

Talvikurssi lähestyy

 

vinterkursen-2018-josefina-karlskoga-folkhogskola.jpg

Monille on muodostunut talvikurssista Karlskogassa pidetty traditio. Kurssi antaa fantastisen mahdollisuuden parantaa terveyttään, päästä stressistä ja täyttää itsensä energialla - mikä voi olla tarpeellista pitkän talven jälkeen. Viime vuonna meitä oli melkein 100 henkilöä jotka asuivat ja treenasivat yhdessä Karlskogan kansankorkeakoulussa.

vinterkursen-2018-snow-1440px.jpg

Kurssin aikana keskitymme Shenxin Qigong -harjoitukseen ja treenaamme paljon. Parina iltana järjestetään myös EasyCare -kurssi heille jotka haluavat oppia pieniä ja tehokkaita harjoitteita jotka voivat vahvistaa ja parantaa elintoimintojamme.

vinterkursen-2018-snow-fredrik-kaj-peter-1440px.jpg

Vaikka treenaamme paljon on myös hyvin aikaa seurustella kurssikavereiden kanssa. Syömme yhdessä koulun kauniissa ruokasalissa, josta on näköala Möckeln järvelle. Yhtenä iltapäivänä meillä on vapaata jolloin voimme tutkia Karlskogaa - mukavaa värmlantilaista kaupunkia, jossa on Alfred Nobelin Björkborn-kartano, joka on yksi suurista turistikohteista.

vinterkursen-2018-utflyktsdag.jpg

Jotta voit osallistua talvikurssille täytyy sinun ensin olla käynyt Shenxin Qigong -peruskurssi, sen vuoksi aloitamme hitaasti peruskurssilla viikonloppuna viikolla 7. Kun peruskurssi on käyty voi sen jälkeen osallistua talvikurssille. Jos käy molemmat kurssit tulee siitä yhteensä kahdeksan päivää ihanaa treenausta. Ne jotka ovat käyneet kesäkurssi 2:n voivat jäädä vielä Xing Shen Zhuang -treenauspäivään.

Kurssille on yhä vapaita paikkoja! Ota kiinni mahdollisuudesta tankata itsellesi qitä, tavata ystäviä sekä saada ihana viikko talvisessa maisemassa!

EasyCare silmien terveydeksi - kurssi järjestetään talvikurssin yhteydessä Karlskogassa

Talvikurssin yhteydessä Karlskogassa järjestämme EasyCare silmien terveydeksi - kurssin. Kurssi kestää noin tunnin ja se pidetään Karlskogan kansanopistossa lauantaina 16. helmikuuta klo 19, toisin sanoen peruskurssin aikana, joka pidetään ennen talvikurssia. Klikkaa tästä linkistä päästäksesi ilmoittautumislomakkeeseen.

Vinterkursen 2018 5

EasyCare silmien terveydeksi on sarja lyhyitä harjoituksia jotka voidaan tehdä muutamassa minuutissa ja on siten helppo sisällyttää arkipäivään, esimerkiksi työpaikalla. Kurssiarvioinneista käy ilmi hyviä tuloksia. Monet osallistujat ovat tyytyväisiä harjoitukseen ja ovat todenneet pystyvänsä rentoutumaan paremmin, tuntevat itsensä vähemmän väsyneeksi, silmät ovat kirkkaammat ja joillakin on näkö parantunut.

easycare eye malin qigong2 440

Viikonloppukurssi Örebrossa

Lukukausien aikana järjestämme viikonloppukursseja monilla eri paikkakunnilla. Joissakin paikoissa meillä on ollut toimintaa pitkään, toiset paikat ovat uudempia. Silloin tällöin pidetään kursseja kokonaan uusilla paikkakunnilla, usein jonkun sellaisen aloitteesta, joka on jo treenannut kanssamme ja haluaa antaa mahdollisuuden myös toisille oppia Zhineng Qigongia. Sitäpaitsi on hyvä saada kotiseudulle treenauskavereita, jotka voivat tukea ja antaa inspiraatiota treenaamiseen. Monilla kurssipaikkakunnilla järjestetään yhteisiä viikkotreenejä, jotta treenaamisen tapa säilyy.

nossebro-road-sunset-summer-course-2018.jpg

Keväällä järjestämme ensimmäistä kertaa Kohota Qi -peruskurssin Örebrossa. Kurssi pidetään 16.-17. maaliskuuta. Perjantai-iltana 15. maaliskuuta on myös ilmainen luento Zhineng Qigongista. Tästä voit ilmoittautua Örebron kurssille. Tästä pääset koko kevään kurssiohjelmaan!
Tervetuloa kursseillemme!

Lue Jessican parantumisista tämän viikon Allas-lehdestä

Ruotsinkielisessä Allas lehden numerossa 50 on raportti oppilaastamme Jessicasta. Hän sairastui narkolepsiaan sikainfluenssarokotteesta. Hän sai mm. lihaskouristuksia, nukahtelua, painajaisia ja hallusinaatioita. Qigongin ansiosta hän on nyt hyvää vauhtia saamassa normaalin elämänsä takaisin. Treenaaminen tekee hänet pirteämmäksi, valppaammaksi ja sairaudesta johtuvat vaivat vähenevät. Qigong on hänen työkalunsa takaisin elämään. Raportti on luettavissa vain painetussa lehdessä joka on juuri nyt myytävänä liikkeissä.

Jos olet kiinnostunut lukemaan muistakin jotka ovat saaneet parannuksia terveyteensä qigongin avulla, on heidän kertomuksensa koottu "Minun tarinani" alle jonka linkki aukeaa tästä.

nossebro nossan qigong qigongkurs sommarkurs 2018

Dongyue Su pitää EasyCare silmien terveydeksi -kurssin Tukholmassa

easycare eye malin qigong 440

Tukholman kesäkurssiharjoituksen yhteydessä, 2.-6. tammikuuta, tulee Dongyue Su pitämään EasyCare silmien terveydeksi -kurssin. Kurssi kestää noin tunnin ja pidetään torstaina 3. tammikuuta 2019 klo 16:15 alkaen. Klikkaa tätä linkkiä niin pääset kurssi-ilmoittautumislomakkeelle.

Talvikurssi 2019

Meidän pidetty talvikurssimme on nyt laitettu kurssilistaan. Talvikurssilla odottaa sinua paljon Shenxin Qigong treeniä, jota monet osallistujamme arvostavat ja siksi palaavat kurssille vuosi vuoden jälkeen yhä uudestaan. Paljon treeniä yhdeksän päivän aikana vahvassa qikentässä antaa meille hyvät edellytykset saada hyviä tuloksia. Lue seuraavasta linkistä mitä osallistujat saavuttivat talvikurssilla 2018.

Treenaus, kaunis ympäristö, mukavien qigongaajien tapaaminen ja mahdollisuus hyviin treenaustuloksiin, mitkä parantavat elämäämme. Mitä muuta voi elämältä toivoa?

vinterkursen 2018 maria josefina magda

Hyvä tapa valmistautua talvikurssille on ilmoittautua hyvissä ajoin kurssille. Asumiseen on useita eri mahdollisuuksia: makuusali, kahden hengen huone tai yhden hengen huone. Huoneeseen pääsy on rajoitettu, joten jos haluat varata huoneen suosittelemme että ilmoittaudut kurssille niin pian kuin mahdollista, sen jälkeen saat mahdollisuuden varata asumisen. Jos sinulle ei järjesty huonetta on meillä koululla makuusaleja jotka ovat pidettyjä ja joissa on aina tilaa, monet pitävät tätä vaihtoehtoa parhaimpana.

vinterkursen 2018 hanna eirill livia

Toinen hyvä tapa valmistautua talvikurssille (sinulle joka on käynyt talvikurssin aikaisemmin) on tulla mukaan talvikurssiharjoitus viikonloppuun (3 päivää), joka tänä vuonna pidetään Tukholmassa. Näinä kolmena päivänä treenaamme intensiivisesti, aivan kuten teemme talvikurssilla. Talvikurssiharjoitus on jo marraskuussa, siispä sinun ei tarvitse odottaa talvikurssin alkuun helmikuulle päästäksesi treenaamaan paljon Shenxin Qigongia.

Ilmoittaudu talvikurssille

Ilmoittaudu talvikurssiharjoitukseen

Tervetuloa!

vinterkursen 2018 maria josefina magda training snow

 

Espanja kevät 2019

Myös tulevana vuonna järjestämme treenausviikon Espanjassa, nyt jo neljäs peräkkäinen vuosi. Matkustamme kuten ennenkin kauniiseen Almuñécariin, joka sijaitsee 70 km Malagasta itään. Treenausviikosta on tullut yhä suositumpi, ajankohta on tällä kertaa 27. huhtikuuta - 4. toukokuuta. Treenauskurssille voi osallistua jos on käynyt Kohota Qi -peruskurssimme. Omaiset voivat matkustaa mukana tarvitsematta osallistua treenaamiseen. 15.-17. helmikuuta järjestämme myös peruskurssin Almuñécarissa.

Spanien 1

Treenauskurssi 27. huhtikuuta – 4. toukokuuta

Aamutreenit Välimeren rannalla, ryhmäharjoitus vahvassa qikentässä hotellin ylimmässä kerroksessa merinäköalalla, aurinko ja lämpö Euroopan parhaassa mannerilmastossa, hyvä hotelli ja palvelu, runsas aamiais- ja illallisbuffetti - kaikki tämä ja paljon enemmän tulet saamaan jos matkustat keväällä kanssamme Almuñécariin. Edellisten vuosien kurssiarvioista käy ilmi tyytyväiset osanottajat. Todettiin esimerkiksi:

"Matka on ollut kaikilla tavoin fantastinen. Hyvin toteutetut treenit. Rannalla treenaaminen oli maagista! Hotelli oli hyvä, paikka ei olisi voinut olla parempi."

”Kun ollaan yhdessä useita päiviä ja opitaan tuntemaan toisemme, saa siitä paremman "vuorovaikutuksen" treeneihin, ja saa hyvän kokemuksen."

”Treenaaminen rannalla, mikä fantastinen alku päivälle!"

"Minulle sopii mainiosti matkan ja treenaamisen yhdistelmä. Olen kiitollinen että minulla on mahdollisuus osallistua tähän. Kiitos fantastisesta viikosta. Olen niin tyytyväinen ja voin niin hyvin!"

"Aamutreenit rannalla on maagista ja rauhoituin sekä aaltojen kohinasta että treenaamisesta."

"Tämä on ollut superviikko, parempaa lomaa en olisi voinut saada. MOLEMMAT sekä lomaelämä että roima annos qigongtreeniä. Qigongtreeni on ollut MAHTAVAA, kuten kaikki muukin. Ei ole TODELLAKAAN mitään mistä voisin valittaa. Eletään sellaista RAKKAUTTA koko päivän!"

"Paljon kiitoksia teille tästä kurssista. Olen hyvin tyytyväinen. Ei ole mitään mistä valittaa eikä parantaa. Kiitos tästä fantastisesta muistosta jonka voin kirjoittaa elämänkirjaan! Kiitos hienosta elämän työkalusta."

Koko kurssiraportin jossa on lisää mielipiteitä voit lukea seuraavasta linkistä.

Spanien 2

 

Asumme samassa hotellissa kuin aikaisempina vuosina, hotelli Helioksessa, sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja kaikissa kahden hengen huoneissa on näkymä merelle. He jotka ovat olleet aikaisemmin mukana, ovat kertoneet kuinka arvostavat hotellia, sekä huoneita, ruokaa, palvelua ja ei vähiten sijaintia. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7. marraskuuta. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Meillä on 35 paikkaa käytettävissä, enempää ei treenisaliin mahdu. Omaiset jotka eivät osallistu treenaukseen voivat tulla mukaan alennetulla hinnalla, sikäli kun hotellissa on tilaa.

Jos olet kiinnostunut laita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ilmoittaudu kotisivujen kurssiluettelon kautta.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla SEK 2.000 tilille
Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS
Takaisinmaksu peruttaessa vain sairaustapauksissa jne, pätee samat ehdot kuin muissakin matkoissa.

Matkan hinta on SEK 7.600 ja pakettihintaan sisältyy:

  • Kurssimaksu, yhteensä noin 30 tuntia yhteistä treeniä
  • Kahden hengen huone, seitsemän yötä
  • Aamiainen ja päivällinen, seitsemän päivää
  • Opastettu päiväretki mielenkiintoiseen kohteeseen
  • Kaupunkikierros Almuñécarissa

Huomaa että lennot eivät sisälly hintaan, varaa itse meno-paluu lentosi Malagaan. Halutessasi järjestämme kuljetukset hotelliin ja takaisin omakustannushintaan. Jos haluat yhden hengen huoneen se järjestyy mikäli hotellissa on tilaa, hinta on silloin SEK 9.200:-. Emme voi taata että yhden hengen huoneessa on merinäköala.

Täältä voit lukea kauniista Almuñécarista: www.almunecar.fi
Lue lisää hotelli Helios Almuñécarista: www.heliosalmunecar.com


Tervetuloa ensi kevään ihanalle viikolle vahvassa qikentässä!

Spanien 2018 gruppfoto

 

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme