Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Julkaistu: 21 loka 2017

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Read more ...

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Julkaistu: 28 loka 2017

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Read more ...

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla

Julkaistu: 23 toukokuu 2015

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla.

Zhinen qigong on auttanut minua monissa elämän asioissa. Itseasiassa uskallan jopa väittää, että se on auttanut minua kehittymään elämän joka osa-alueella.

Read more ...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Julkaistu: 09 syys 2014

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Read more ...

Syyskurssit 2017

Julkaistu: 09 loka 2017

ezq Loga 70x70Noin kuukauden päästä pidetään meidän arvostetut syyskurssimme Karjaalla Suomessa ja Bergenissä Norjassa. Syyskurssit ovat neljän päivän pituisia internaattikursseja, jotka kestävät torstaista sunnuntaihin. Kaikki jotka ovat käyneet kohota qi viikonloppukurssin voivat osallistua.

Syyskursseilla treenaamme sitä mitä olemme aikaisemmin oppineet peruskurssilla. Kokeilemme myös treenaamista, joka muistuttaa kesäkursseilla treenaamista, mikä on parasta mitä voimme tarjota treenaamisen tiellä. Sen lisäksi että treenaamme syyskursseilla paljon kohota qitä yhdessä, ehdimme myös tutustua enemmän qigongfilosofiaan ja mennä syvemmälle siihen kuinka treenaamme qigongia, ei vain harjoitussalissa vaan myös jokapäiväisessä elämässä.

Syyskurssit sopivat aloittelijoille jotka esimerkiksi haluavat testata vähän enemmän treenaamista, ennen kuin menevät pidemmälle kurssille, mutta myös kokeneelle harjoittelijalle, joka haluaa täyttää qivarastojaan talvea varten. Kurssit tarjoavat myös mukavaa kanssakäymistä ja on hyvä tilaisuus tavata ja keskustella toisten qigongharjoittelijoiden kanssa. 

Tervetuloa!

Ilmoittaudu Karjaan kurssille 
Ilmoittaudu Bergenin kurssille

2016 Hostkurs Larkkulla gruppfoto 450

Karjaa 2016

WEBBkursfoto hostkurs bergen 16

Bergen 2016

Sairastin vakavaa kroonista väsymysoireyhtymää - kesäkurssilla sain elämäni takaisin

Julkaistu: 04 marras 2015

Hege 70Istuin ongelmitta ruokasalissa, jossa oli valtavasti ihmisiä, kotona en pystynyt edes istumaan lounaspöydässä oman perheeni kanssa. Näin sanoo Hege, jälleen yksi mukana ollut, joka on saanut hyviä tuloksia tämän vuoden kesäkurssilla.

Read more ...

Onlineharjoitus – uusi tapa harjoitella yhdessä Qikentässä

Kuten tiedätte niin koronaviruksen takia meillä ei tällä hetkellä ole kursseja tai harjoituksia. Meidän on oltava valppaita ja noudatettava kaikkia sääntöjä, jotka yhteiskunta antaa meille selviytyäkseen tartunnasta. Samalla meidän pitää myös pyrkiä vahvistamaan vastustuskykyämme ja rauhoittaa mieltämme harjoituksien avulla.

Tuomme nyt käyttöönne uuden työkalun, online-harjoituksen, josta saamme paljon apua. Kotona ollessamme voimme harjoitella yhdessä toisten kanssa vahvassa Qi-kentässämme. Olemme testanneet tätä työkalua jo jonkin aikaa, ja kaikki jotka ovat osallistuneet ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Testihenkilöiden mukaan harjoitukset tuntuivat voimakkailta ja tehokkailta.

Kaikki jotka ovat osallistuneet kursseihimme ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan. Voit itse valita milloin haluat osallistua. Dongyue Su kannustaa meitä osallistumaan niin usein kuin vain pystymme koska Qi-kenttä on meille tärkeä.

 

Aloitus 1. huhtikuuta

Olemme nyt valmiita aloittamaan yhteistreenit. Ensimmäinen onlineharjoitus on keskiviikkona 1.4. Tämän jälkeen treenit jatkuvat päivittäin.

Harjoitusten kesto on 60 minuuttia, maanantaista - perjantaihin kello 22.00-23.00, Suomen aikaa. Lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00-12.00, Suomen aikaa. Kaikki harjoitukset päättyvät Qin tasapainottamiseen. Jokainen harjoituskerta sisältää myös erityinen ääniharjoitus, joka rentouttaa ja vaikuttaa keuhkoihimme myönteisesti.

 

Aikataulu

Maanantai: Kohota Qi – Peruskurssi

Tiistai: Kohota Qi – Kesäkurssi

Keskiviikko: Kohota Qi – Peruskurssi

Torstai: Kohota Qi – Kesäkurssi

Perjantai: Shenxin Qigong – Peruskurssi

Lauantai: ”Armträning” (käsivarsiharjoitus) – Kesäkurssi

Sunnuntai: Xing Shen Zhuang – Kesäkurssi

 

Ilmoittautuminen ja hinnat

Voit käyttää älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta. Jos haluat osallistua, lähetä tieto tästä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro jos olet peruskurssilainen tai kesäkurssilainen, ja haluatko myös osallistua Shenxin Qigong ja Xing Shen Zhuang harjoituksiin. Tai jos kesäkurssilaisena halut osallistua kaikkiin harjoituksiin.

Ilmoittaudut yhdeksi kalenterikuukaudeksi kerrallaan ja silloin sinulla on pääsy kaikkiin valitsemaasi harjoituksiin. Kuukausihinnat ovat seuraavat:

Kohota Qitä – Peruskurssi, kaksi kertaa viikossa - SEK 300:-/kuukausi

Kohota Qitä sekä Shenxin Qigong, kolme kertaa viikossa – SEK 450:-/kuukausi

Kesäkurssilainen 1, kolme kertaa viikossa - SEK 450:-/kuukausi

Kesäkurssilainen 1 ja 2, neljä kertaa viikossa – SEK 600:-/kuukausi

Kaikki harjoitukset, seitsemän kertaa viikossa – SEK 900:-/kuukausi

Kun ilmoittaudut, saat vastausviestin, joka sisältää lisätietoja maksusta ja muista sinun tarvitsevista asioista.

Tartu tilaisuuteen – osallistu alusta alkaen uuteen tapaan harjoitella yhdessä!

 

Lue lisää...

Naulaa kesäsuunnitelmasi ja ilmoittaudu kesäkurssille jo nyt!

Nyt voi ilmoittautua kotisivuillamme kevään ja kesän kursseille. Vilkaise kurssiohjelmaamme www.zhinengqigong.se/kurser nähdäksesi tarjontamme.

sommarkurs-2019-picknick.jpgSuosituimmat kurssimme ovat kesäkurssit, joilla voit satsata itseesi ja hyvinvointiisi treenaamalla qigongia jopa 18 päivää putkeen.

sommarkurs-2019-45-1080.jpg

Harjoitukset johtaa Dong-Yue Su, mikä tekee keäkursseista ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää qigongista ja kehittyä treenissä. Anna kesän tulla lähemmäksi ja ilmoittaudu jo tänään!

sommarkurs-nossebro-2019-1200-1.jpg

Lue lisää...

Su Dongyue lähettää meille seuraavanlaisen viestin Koronaviruksesta

Emme pelästy tilanteesta, pysymme tyynenä. Mutta meidän pitää olla varovaisia.

Suojaa itsesi niin hyvin kuin pystyt, vältä paikkoja ja tilanteita missä on paljon väkeä. Yritä olla käyttämättä joukkoliikennettä, linja-autoa, raitiovaunua, junaa ja metroa. Jos suinkin mahdollista pysyttelet kotona. Käy kaupassa harvemmin ja osta enemmän silloin kun käyt.

Yritä pitää mielesi rauhallisena ja ajattele positiivisesti, kuten ”Mikään ei voi meitä vahingoittaa” tai ”Ei huolta” tai ” Olemme yhdessä vahvassa Qi-kentässämme, olemme vahvoja”. Tai muita tämäntyyppisiä ajatuksia jotka tekevät hyvää.

Harjoittele enemmän, siitä vointi paranee.

"Good wishes to you all"

Lue lisää...

Qigong-kurssit Sveitsissä

Feldis on rauhallinen kylä Graubündenissa Sveitsin kaakkoisosassa. 1500 metrin korkeudessa sijaitsevassa alppikylässä on lähettyvillä vuoria, laaksoja, jokia ja kauniita näkymiä. Alueella on kuuluisia paikkoja, kuten Davos, St Moritz, Flims/Laax. Feldisin kylä on alueen vähemmän tunnettu, piilotettu aarre.

Jos tulet mukaan, kun aloitamme qi-kenttän levittämisen Sveitsiin, saat 40 CHF esittelyalennuksen. Alennus koskee vain aloittelijoita ja vain ensimmäistä Kohota Qi -kurssiamme Sveitsissä.

Kurssille matkustaville on hyvät mahdollisuudet jatkaa vierailua pidemmänkin aikaa, jotta voi rauhassa nauttia tästä kauniista paikasta hieman kauemmin.

Ilmoittaudu kurssille täällä.

 feldis schweiz mountains green housesfeldis schweiz mountains green sunfeldis schweiz mountains snow housefeldis schweiz mountains sunset

 

Lue lisää...

Kaikki kuvat Almuñécarista

 

Näkemiin Almuñécar

DSC05443

Tulemme varmasti uudestaan.

DSC05431

Retki Alhambraan

DSC05318

Alhambra joka on UNESCO:n maailmanperintöluettelossa on Espanjan suosituin turistikohde.

DSC05035

DSC05115

Oppaamme Mercedes on varttunut tällä alueella ja hän antoi meille opastetun kierroksen ruotsiksi.

DSC05105

Kuvassa on erikoista mosaiikkia, yhdessä palatsin monista hienoista sisätiloista.

DSC05161

DSC05291

DSC05327

Kävely palatsin ihanissa puutarhoissa on levollinen kokemus.

DSC05385

Pistäydyimme lyhyesti myös Granadassa, jossa kävimme valtavassa renessanssikatedraalissa.

Vähän kaikenlaista Almuñécarista

DSC04889

Näkymä vanhankaupungin linnasta.

DSC04942

Monessa paikassa oli tarjolla kotitekoista jäätelöä.

20160423 152912

Rantakävelytie hotellimme ulkopuolella on useita kilometrejä.

DSC04933

Jos ei halua uida meressä, on hotellissa erinomainen uima-allas.

DSC04915

Hotellin viheriöivä rappukäytävä.

DSC04910

Hotellin aurinkoterassilla on poreallas.

DSC04967

Suklaasuihkulähde!

Kauppahallista rantaan

20160427 133758

Matkalla kauppahalliin.

20160427 132454

20160427 132734

20160427 133458

20160426 161532

Siestaa voidaan viettää esimerkiksi rannalla.

Aamu ja ilta Almuñécarissa

20160424 072450

Aamutreenit auringonnousun aikaan jonka jälkeen maistuu aamiainen.

20160426 075413

Tässä kuvassa näkyy osa meidän tuoreesta aamiaisbuffetista.

20160424 210029

Auringonlaskut ovat lumoavia.

20160424 205827

20160425 222455

Öinen Almuñécar.

Voiko kauniimpaa harjoituspaikkaa enää olla?

20160425 103641

Näkymä hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta harjoitussalista on fantastinen.

20160425 104501

Täällä treenaamme kaksi tuntia aamupäivällä ja kaksi tuntia illalla.

20160425 103718

Tauko aurinkoterassilla.

20160425 095842

Ihan kaikki eivät treenaa, he sen sijaan nauttivat rannalla.

Päivän ensimmäinen ihana aamutreeni rannalla

Aamutreeni ennen aamiaista rannalla hotellin edustalla.

20160424 073422

20160424 073336

20160424 073628

Meidän paikallinen ruotsalainen opas Bosse vei meidät kaupunkikierrokselle ja hänellä oli paljon mielenkiintoista näytettävää ja kerrottavaa.

20160424 123923

20160424 114718

20160424 115844

20160424 134650

Päätimme kaupunkikierroksen tapasannoksiin yhdessä kaupungin viihtyisistä ravintoloista.

20160424 130204

Vihdoinkin Almuñécarissa

20160423 151531

Hotellimme sijaitsee aivan Välimeren rannalla.

20160423 125416

Näkymä hotellista.

20160423 124521

Yksi hotellin hienoista terasseista.

20160423 152502

On ihanaa kävellä Almuñécarin rannoilla.

20160423 153259

Odotamme että pääsemme aamutreeneihin rannalle.