Qigongprojekti Stena Line -varustamossa vuonna 1997

Projekti varustamon Stena Line kanssa 199721 Stena Linen työntekijää harjoitteli Zhineng Qigongia qigongmestari Su Dongyuen johdolla yhdeksän ja puoli päivää huhtikuussa 1997. He kaikki olivat pitkällä sairaslomalla kipujen takia, jotka johtuivat vammoista olkapäässä, niskassa ja selässä. Monilla oli univaikeuksia ja jatkuvaa päänsärkyä. Ongelmat rasittivat myös henkisesti monia. Harjoittelun tarkoitus oli poistaa tai vähentää osallistujien kiputiloja sekä parantaa yleistä terveydentilaa.

Lue lisää...

Astma- ja allergialiiton qigongprojekti vuonna 1997

Projekt med Astma- och AllergiföreningenAstma- ja allergialiitto järjesti syksyllä 1997 kohota qitä -kurssin yhdessä European Zhineng Qigong -keskuksen kanssaqigongmestari Su Dongyuen johdolla. Karoliinisen sairaalan lääketieteellisistä testeistä käy ilmi, että keuhkokapasiteetti lisääntyi tilastollisesti merkittävästi.

Lue lisää...

Qigongprojekti astma-, allergia- ja migreeniyhdistysten kanssa vuonna 2000

Projekti astma-, allergia- ja migreeniyhdistyksen kanssa 2000

Tukholman läänin astma- ja allergiayhdistys, Tukholman läänin migreeniyhdistys ja European Zhineng Qigong Center järjestivät syksyllä 2000 projektin, missä potilasyhdistysten jäsenet saivat oppia ja yhdessä harjoittaa Zhineng Qigongia. Olle Zetterström ja Bjarne Lembke vastasivat lääketieteellisestä arvioinnista, jonka mukaan tulokset olivat myönteiset.

Lue lisää...

Qigongprojekti rintasyöpäyhdistyksen Amazona kanssa 2003

Rintasyöpäyhdistys Amazona 2003

Tukholman läänin rintasyöpäyhdistyksestä 'Bröstcancerföreningen Amazona i Stockholms län’  52 jäsentä suoritti syksyn 2003 aikana projektin European Zhineng Qigong Centerin ohjauksessa. Useat saivat todella hyviä tuloksia sekä yleisellä tasolla että tyypillisissä rintasyöpäpotilaiden ongelmissa. 

Lue lisää...