Carolan niskakipu ja päänsärky paranivat

Kärsin jännityspäänsärystä yläasteelta alkaen

Aloin harjoitella Zhineng Qigongia noin kaksi ja puoli vuotta sitten. Kärsin jännityspäänsärystä ja käytin päänsärkypillereitä 4-5 kertaa viikossa. Kipu ei ollut migreeniä vaan tavallista päänsärkyä. Olin loukannut niskani kelkkailuonnettomuudessa noin 10 vuotta sitten ja naprapaattini mukaan minulla on niskan retkahdusvamma.

Vähemmän lääkkeitä viikonloppukurssin jälkeen

Kun menin kuuden kuukauden kuluttua toiselle kohota qitä peruskurssille , huomasin että tarvitsin kipulääkkeitä vain pari kertaa kuukaudessa. Se oli iso muutos.

Carola 440

Niskan retkahdusvamma parani kesäkurssilla

Viime vuonna osallistuin ensimmäistä kertaa kesäkurssille. Kun kurssi alkoi en ollut keskittynyt lainkaan niskan retkahdusvammaani vaan muihin vaivoihini. Olin niin tottunut niskakipuun, että en odottanut että se paranisi. Mutta qi todennäköisesti priorisoi siihen, mikä on tärkeintä, koska kurssin lopussa sain outoja tuntemuksia päähäni ja kaulaani. Se oli kuin sähkövirtaa, vuorotellen kuumaa ja kylmää, joka meni alas sormiini asti. Tuntemukset päässäni kesti pari päivää. Sen jälkeen oli kipu niskastani parantunut. Kesäkurssi paransi niskan retkahdusvamman. Nyt voin taas ajaa moottoripyörällä ja pitää kypärää saamatta kipua jälkeenpäin.

Luottamus

Nyt olen taas kesäkurssilla ja hoidan muita vaivoja. Tiedän, että Zhineng Qigong on tehokas menetelmä myös silloin, kun parannukset ovat erilaisia kuin mitä odotat.

Carola S Frank