Gerdillä ei ole enää tinnitusta ja hän on päässyt eroon lentopelostaan

 

Gerd har blivit bättre av Zhineng Qigong

Kuulin ensimmäistä kertaa Zhineng Qigongista vuonna 2001, jolloin minulla oli mahdollisuus osallistua peruskurssille, jonka työpaikkani järjesti. Työhyvinvoinnista vastaava järjesti kurssin. Kurssin jälkeen jatkoin harjoittelua.

Arki on tullut helpommaksi

Kun aloitin harjoittelun ei minulla ollut minkäänlaisia fyysisiä ongelmia. Pian huomasin että voin käyttää metodia stressin käsittelyyn sekä pysymään töissä rauhallisena. Siispä harjoittelin lisää. Qigong-harjoitus on täten tehnyt arkipäivästäni helpomman.

En kärsi enää tinnituksesta

Minulla on ollut tinnitusta, mikä on ollut osa elämääni, mutta vuoden 2014 kesäkurssilla huomasin, että kuulossani oli tapahtunut muutos. Yhtäkkiä pystyin kuulemaan selvästi, mitä ihmiset ympärilläni puhuivat, ilman äänihäiriöitä joihin olin tottunut. Siitä päivästä alkaen päässäni on ollut hiljaista.

Suorempi selkä sekä vähemmän ongelmia huuliherpeksestä

Lisäbonuksena selkäni joka on ollut hyvin köyry on alkanut suoristua. Toinen tärkeä parannus tuli ensimmäisellä kesäkurssilla, jonka jälkeen kiusallinen huuliherpes ei ole juuri vaivannut. Aikaisemmin kärsin siitä usein.

Pääsin eroon lentopelosta

Työssäni sain tehtävän osallistua koulutusprojektiin. Aluksi kieltäydyin, koska projekti edellytti lentomatkoja ulkomaille. Minut suostuteltiin tehtävään kuitenkin ja käytin qigong kursseilla oppimiani rentoutusharjoituksia. Harjoitukset auttoivat minua pysymään rauhallisena eikä minulla enää ole lentopelkoa.

Gerd Gustavsson