Petenin näkö parani ja muita parantumisia viikonloppukurssin jälkeen

unnamed-3.jpgPetenin näkö parani ja muita parantumisia viikonloppukurssin jälkeen.

Lue lisää...

Sairastui Ramsay-Hunt-oireyhtymään - qigongin treenaaminen auttoi Yaqutaa krittisessä tilanteessa

yaquta-bild-personal-story-120x180.jpg

Ihmisen täytyy muuttua parantuakseen jostakin, mutta kun Yaqutalle esiteltiin Zhineng Qigong vuonna 1995, hän oli sitä mieltä ettei se ollut häntä varten. Kun hän vuonna 2016 sairastui vakavasti, aloitti hän treenaamisen uudestaan ja sai suuria, elintärkeitä parantumisia. 

Lue lisää...

Osa-aikaisesta kokoaikaiseksi työntekijäksi - kiitos qigongin

 

beate-work-full-time-120x180px.jpgKun Beaten sydän leikattiin vuonna 2017, pystyi hän työskentelemään vain puolipäiväisesti. Vuonna 2018 hän kävi Talvikurssin, jolloin hän parani niin hyvin että pystyi aloittamaan taas kokopäivätyöt. Lue ja inspiroidu tahdosta jatkaa treenaamista, vaikka kaikki ei mene niin kuin haaveilee.

Lue lisää...

Allergiset reaktiot, ruoka-aineallergiat ja lantiolukko, kaikki paranivat Kesäkurssilla

Eirill Heinänuha vaikeutti pahasti Eirillin elämää, hän tarvitsi treenaamista saadakseen energiaa. Qigong viikonloppukurssin jälkeen hän oli vakuuttunut siitä, että tämä oli hänelle sopiva treeni. Vuoden 2017 Kesäkurssilla parani allergia sekä hänen gluteiini- ja laktoosi-intoleranssi.

Lue lisää...

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Lue lisää...

Tuina auttoi Gun-Ernaa niskan retkahdusvammassa, vaikeissa vapinoissa sekä vaikeassa jalanmurtumassa

Gun-Erna puutarhassaGun-Erna sai tuskallisia ja pitkäaikaisia vaivoja auto-onnettomuudesta. Lisäksi hän kärsi voimakkaista vapinoista. Hänen poikansa, joka harjoittaa kanssamme Zhineng Qigongia antoi hänelle Tuina-käsittelyjä. Tulokset näyttivät merkittäviä parannuksia.

Lue lisää...

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Lue lisää...

Yllättävä näönparantuminen - 30 vuoden jälkeen pääsi eroon silmälaseista

Stina21 vuotta sitten sai hartiakipu Stinan aloittamaan qigongin. Siitä lähtien hän on ollut mukana. Kipu katosi. Hän ei ollut odottanut että myöskin näkö paranisi huomattavasti. Elettyään 30 vuotta silmälasien kanssa hän ei enää niitä tarvitse.

Lue lisää...

Viikonloppukurssin jälkeen Björn pystyi suoristamaan jäykän ja ontuvan jalkansa

BjörnLääkäri oli todennut vikaa oikean jalan ojentajassa ja määrännyt fysioterapiaa, koska Björn oli tuntenut jalkansa jäykäksi. Vaiva helpottui osittain. Mutta vasta ensimmäisen viikonloppukurssin jälkeen se yhtäkkiä parani. Hänen pihtipolvensa oikenivat kesäkurssilla.

Lue lisää...

Per Arnesin korkea pulssi laski merkittävästi

Per ArneKeväällä 2017 Per Arne ei tiennyt mitään sydän-vaivastaan eikä qigongista. Terveyskeskuksen tutkimuksissa todettiin vakava sydänvika. Per Arne leikattiin välittömästi. Jälkeenpäin hänellä oli eteisvärinää, nestettä keuhkoissa ja pulssi vaihteli 100:n ja 150:n välillä. Viikko sairaalasta kotiuttamisensa jälkeen hän ilmoittautui kesäkurssille.

Lue lisää...

Selvästi parempi olo aivohalvauksen jälkeen

Tove-KarinUsean sydän-kohtauksen jälkeen sai Tove-Karin aivo-halvauksen. Kuntoutus eteni. Mutta aivohalvauksen jälkeen hän sai aivoverenvuodon ja hänen edistyksensä taantui. Voisiko zhineng qigong -peruskurssi auttaa? Kyllä, tulokset olivat hämmästyttäviä. Jo kahden vuoden ajan on Tove treenannut säännöllisesti viikoittain.

Lue lisää...

Agneta on parantunut allergioista ja niskanikama on suoristunut

Agneta on parantunut allergioista ja niskanikama on suoristunutAgnetan heinänuha sekä kissa- ja koira-allergia on parantunut. Niskan virheasento on aiheuttanut ongelmia, mutta tämän vuoden kesäkurssin jälkeen alin niskanikama ei enää pullistu ulospäin.

Lue lisää...

En osta sairausvakuutusta, treenaan qigongia!

Helle: En osta sairausvakuutusta, treenaan qigongia!Helle on mm. saanut takaisin normaalin energiatasonsa loppuunpalamisen jälkeen, melkein parantunut IBS:stä (ärtyvän suolen oireyhtymä), päässyt eroon nivuskasvaimesta ja saanut sisäisen rauhan.

Lue lisää...

Gerdillä ei ole enää tinnitusta ja hän on päässyt eroon lentopelostaan

Gerd har blivit bättre av att träna QigongGerdillä ei ole enää tinnitusta ja hän on päässyt eroon lentopelostaan. Hänen selkänsä on suoristunut ja hän osaa käsitellä työstressiään.

 

Lue lisää...

Carolan niskakipu ja päänsärky paranivat

Carola 70 70Carolan vanha niskavamma parani qigongin avulla. Hän oli kärsinyt kaulan ja pään jännityssäryistä 20 vuoden ajan.

Lue lisää...

Jessican terveys kohenee jatkuvasti – sekä fyysisesti että psyykkisesti

jessica 70Siitä alkaen kun Jessica alkoi tehdä Zhineng Qigong-harjoituksia, hänen elämässään on tapahtunut niin paljon hyviä asioita, että niistä saisi pitkän listan. Mm. voimakas niskasärky, keuhko-ongelmat, sydämen häiriöt ja laktoosi-intoleranssi ovat hävinneet. Henkisesti hän on rauhallisempi ja keskittyneempi.

Lue lisää...

Krooninen kipu kädessä ja muut terveysongelmat ovat hävinneet

Åke alkoi harjoittelemaan Zhineng qigongia neljätoista vuotta sitten, koska hänellä oli kroonisia kipuja oikeassa kädessään. Matkan varrella katosivat myös muut ongelmat, kuten toistuva noidannuoli, suolistovaivat ja polttava tunne takareidessä. Åke tuntee tällä hetkellä itsensä paljon terveemmäksi kuin silloin kun aloitti qigongin harjoittelemisen.

 

Lue lisää...

Sairastin vakavaa kroonista väsymysoireyhtymää - kesäkurssilla sain elämäni takaisin

Hege 70Istuin ongelmitta ruokasalissa, jossa oli valtavasti ihmisiä, kotona en pystynyt edes istumaan lounaspöydässä oman perheeni kanssa. Näin sanoo Hege, jälleen yksi mukana ollut, joka on saanut hyviä tuloksia tämän vuoden kesäkurssilla.

Lue lisää...

Elämä on alkanut muuttua

Annette 70Annettella ei ole enää migreeniä ja hän nukkuu normaalisti ja lisäksi hänen painonsa on pudonnut.

Lue lisää...

Alakategoriat