Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Lue lisää...

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla.

Zhinen qigong on auttanut minua monissa elämän asioissa. Itseasiassa uskallan jopa väittää, että se on auttanut minua kehittymään elämän joka osa-alueella.

Lue lisää...

Annican haavainen paksusuolen tulehdus ja kuluneet olkapäät tulevat parempaan kuntoon

Annican haavainen paksusuolen tulehdus ja kuluneet olkapäät tulevat parempaan kuntoonQigong harjoitusten avulla Annica on onnistunut välttämään suolistoleikkauksen ja rauhoittamaan sairauden. Myös hänen kuluneet olkapäänsä ovat kuntoutuneet.

Lue lisää...

Janna sai apua lihassairauteen

Ollessani kahdeksantoistavuotias sain tietää sairastavani lihassairautta nimeltä Limb-Girdle lihastensurkastumissairaus. Lääkärit kertoivat minulle, että saattaisin jo kolmikymppisenä istua pyörätuolissa. Sen lisäksi jouduin muutamaa vuotta myöhemmin pahaan onnettomuuteen. Eräänä iltana noustessani raitiovaunuun se lähti liikkeelle ennen kuin olin kunnolla kyydissä. Oikea jalkani jäi raitiovaunun ovien väliin ja raaahauduin raitoivaunun perässä pää katukiveyksellä sadan metrin matkan. Onneksi kaksi miestä näkivät tapauksen ja vetivät jalkani pois ovien välistä. Raitiovaunu ei edes pysähtynyt. Onnettomuuden jälkeen minun oli vaikea pysyä pystyssä jaloillani ilman tukea ja aloin käyttää kävelykeppiä. Elämästäni oli yhtäkkiä tullut epävarmaa ja vaarallista. Saatoin kaatua yllättäen missä tahansa. Ulkomaailma tuntui muuttuvan pitkäksi jonoksi esteitä ja vaaroja.

Lue lisää...

Diana kumartuu nyt vaivatta

Ongelmani alkoi oikeastaan 19- vuotta sitten isokokoisen poikavauvani synnytyksessä. Saadakseni hänet ulos, oli minulta pakko murtaa häntäluu. Puoli vuotta myöhemmin minulle tuli välilevyn esiinluiskahdus ja pian sen jälkeen sain tuskallisen noidannuolen noin kolme neljä kertaa vuodessa. Hain lääkäriltä ja fysioterapeutilta apua, mutta kun he eivät pystyneet auttamaan, hain sitä myös vaihtoehtoisten hoitojen puolelta, kuten esimerkiksi vyöhyketerapiasta. Selkäni ei vain parantunut.

Lue lisää...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Lue lisää...

Zhineng Qigong lisää Elisabethin elämänlaatua

Kun aloitin Qigongin, olin jo kauan etsinyt keinoa, joka saisi minut voimaan paremmin. Minulla oli epämääräinen tunne, että elämä voisi olla rikkaampaa ja kauniimpaa, vaikkakin minulla oli kaikkea mitä voi toivoa: ihana perhe, motivoiva työ ja kodikas asunto. Tunsin itseni vähän raihnaiseksi ja väsyneeksi, enkä ollut edes ajatellut, että voisin olla täysin terve ja ilman kipuja.

Lue lisää...

Lina voitti vaikean masennuksen zhineng qigongin avulla ja sai elämänsä uudestaan järjestykseen

Lina voitti vaikean masennuksen zhineng qigongin avulla ja sai elämänsä uudestaan järjestykseenLina joka työskentelee muusikkona ja viulunsoittaja pääsi zhineng qigongin avulla eroon vaikeasta masennuksesta ja kaoottisesta elämäntyylistään. Hän on pirteämpi ja tarvitsee vähemmän unta. Hän on saanut aloitekykynsä takaisin kuten myös halu tavata ihmisiä. Hänen pitkään kestänyt paha jännityspäänsärky ja muut fyysiset kivut hävisivät kokonaan harjoituksen avulla. Myös hänen gluteiiniallergia on muuttumassa paremmaksi.

Lue lisää...

Ihottuma hävisi! Lue Karinista

Koko aikuiselämäni ajan olen kärsinyt atooppisesta ihottumasta. Minulla oli alle kaksivuotiaana ihottumaa,mutta se hävisi varttuessani, kunnes alkoi uudelleen aikuisiällä.

Lue lisää...

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeen

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeenKun Annetten elämänkumppani kuoli, 43 yhteisen vuoden jälkeen , hän meni Qigong kurssille ja sai työkalun, jonka avulla kesti surunsa ja voimia opetella elämään yksinään. Se oli yksi parhaista asioista, mitä hän on tehnyt. Se on myös antanut hänelle suuren rauhan ja erilaisia fyysisiä vaivoja on parantunut.

Lue lisää...

Johannan niska- ja hartiakivut hävisivät

Tutustuin Zhineng Qigong menetelmään vuonna 1999. Ei ollut vaikeaa tulla vakuuttuneeksi, että Zhineng Qigong olisi minulle oikea harjoitusmenetelmä. Turussa järjestetyn kurssia edeltävän luennon aikana ymmärsin, että tätä menetelmää minun ehdottomasti tuli kokeilla. Osallistuin kurssiin ja elämäni muuttui.

Lue lisää...

Qigong vaikuttaa myönteisesti Angelican laulamiseen

Qigong vaikuttaa myönteisesti Angelican laulamiseenQigongon ansiosta Angelica on oppinut rentoutumaan ja hengittämään oikein, mikä mm on johtanut siihen, että hän osaa hengittää oikein laulaessaan ja että hän kestää paremmin stressiä. Arjessaan hän on nyt parempi kohtaamaan uusia ihmisiä ja uusia tilanteita, ja hän onnistuu paremmin olemaan tässä ja nyt.

Lue lisää...

Krooninen kipu kädessä ja muut terveysongelmat ovat hävinneet

Åke alkoi harjoittelemaan Zhineng qigongia neljätoista vuotta sitten, koska hänellä oli kroonisia kipuja oikeassa kädessään. Matkan varrella katosivat myös muut ongelmat, kuten toistuva noidannuoli, suolistovaivat ja polttava tunne takareidessä. Åke tuntee tällä hetkellä itsensä paljon terveemmäksi kuin silloin kun aloitti qigongin harjoittelemisen.

 

Lue lisää...

Daniel ei enää kärsi heinänuhasta

Daniel ei enää kärsi ruohojen aiheuttamasta siitepölyallergiastaQigongista on tullut Danielille yksi elämän peruspilareista. Tämän ansiosta hän ei enää kärsi heinänuhasta ja hänen selkänsä on tullut vahvemmaksi ja koko keho notkeammaksi, mikä on tärkeää muusikolle. Hän on iloisempi ja avoimempi kuin aikaisemmin ja lisäksi hän on saanut monia uusia ystäviä qigongin kautta.

Lue lisää...

Hanne pystyy tekemään töitä, vaikka hänellä on MS-tauti

Minulla on ollut MS-tauti 14 vuotta. Minun tautityyppini on aaltomaisesti etenevä MS-tauti ja minulla on ollut monenlaisia pahenemisvaiheita: Minulla on ollut lukuisia kertoja kaksoisnäköä, täysin tunnoton käsivarsi (parin kuukauden ajan) ja jouduin laahaamaan oikeaa jalkaa perässäni kun kävelin. Yleinen huono tasapaino kuuluu automaattisesti tämän sairauden oireisiin.

Lue lisää...

Zhineng Qigong tasoitti Johanneksen painon

Johannes on saanut Zhineng Qigongia säännöllisesti harjoittamalla kehonsa notkeammaksi ja vahvemmaksi ja mielensä rauhallisemmaksi. Lisäksi hän on laihtunut merkittävästi ilman että on muuttanut ruokavaliotaan.

Lue lisää...

Kalkkikasauma hävisi Annikan olkapäästä

Lääkärit eivät halunneet leikata Annikan olkapäässä olevaa kalkkikasaumaa ennen synnytystä. Lue miten Annikan olkapää tuli kuntoon ilman leikkausta zhineng qigong:in avulla.

Lue lisää...

Agnetalla ei enää esiinny toistuvia noidannuolesta johtuvia selän kiputiloja

Sen jälkeen kun Agneta aloitti Zhineng Qigong harjoitukset, häntä ei ole enää vaivannut noidannuoli. Hänen ei myöskään enää tarvitse käyttää lääkkeitä siitepölyallergiaa vastaan. Tutustuin qigongiin ensimmäisen kerran lukiessani lehdessä olevaa artikkelia menetelmästä. Minulla heräsi heti luottamus tätä menetelmää kohtaan. Vasta muutama vuosi tämän jälkeen järjestettiin Zhineng Qigong-kurssi lähellä kotipaikkakuntaani. Minulla oli siihen aikaan ollut useamman kerran noidannuoli ja olin avun tarpeessa. Toivoin saavani apua Qigong-kurssista.

Lue lisää...

Livian jalka suoristui

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Lue lisää...

Alakategoriat