Kohota Qi Nybro [7.2.2015]

Useimmat peruskurssille osallistuneista ovat harjoitelleet kanssamme jo monia vuosia. Heidän kokemuksensa auttoi aloittelijoita sisäistämään harjoituksen ja antoi heille tukea kun opeteltiin liikkeitä.

Joitakin osallistujien kommentteja:

Virtsatieinfektioita

"Olen osallistunut monille kursseille. Tällä kurssilla pystyin keskittymään varsin hyvin. Olen ollut rauhallinen ja keskittynyt. Mitä tapahtuu treenisalin ulkopuolella ei vaikuta minuun yhtä paljon kuin aikaisemmin. Minulla oli aikaisemmin usein virtsateiden tulehduksia. Kesäkurssilla minulla oli tavallista pahempi virtsatietulehdus. Sen jälkeen minulla ei ole ollut niitä ollenkaan."

Notkeus

"Minulla on kipuja lähes kaikkialla kehossani. Olen oppinut tavan jolla voin tasapainottaa kehoani. Kurssin aikana olen tullut paljon notkeammaksi. Voin seistä käsivarret suorana hartioiden korkeudella pitkään. Harjoituksen ja kuuntelemisen yhdistelmä oli hyvä tällä kurssilla."

Migreeni

"Harjoittelin alussa paljon yksikseni. Haluan sanoa kaikille aloittelijoille että on iso ero harjoitella yksin ja harjoitella ryhmässä. Pääsin eroon migreenistä sen jälkeen kun aloin harjoitella ryhmän kanssa."

Pysyn rauhallisena

"Parasta harjoittelussa on että pysyn rauhallisena."

Nautin qigongista

"Olen nauttinut koko kurssista. Mielestäni perjantai-illan luento oli todella hyvä."

Reaktiot

"Tämä on kolmas kurssini. Eilen illalla oli voimakasta kipua polvessani ja jotain tapahtui jalassani. Yhtäkkiä jotain muuttui jalassani ja se tuli lämpimäksi. En ole koskaan tuntenut mitään sellaista ennen; se oli hyvin jännittävää. Nukuin tosi hyvin ja olen erittäin tyytyväinen kurssiin."

Jalkapallovammat

"Tämä oli ensimmäinen kurssini. Vaimoni alkoi harjoittelemaan qigongia jonkin aikaa sitten joten minäkin kiinnostuin asiasta. Olen erittäin tyytyväinen tähän kurssiin, koska olen edistynyt niin paljon. Aluksi en saanut käsivarsiani nostetuksi pään yläpuolelle ja sitten vain pienen harjoittelun jälkeen se onnistui! Minulla on paljon jalkapallossa saatuja vammoja ja tämä todella auttaa niihin. Aion kertoa kaikille jotka valittavat kivuista tai huonosta terveydestä että kokeilisivat tätä. Qigong on todella hämmästyttävän tehokasta."

Kipeä selkä

"Tunsin itseni hyvin rauhalliseksi tällä kurssilla ja harjoitus on parantunut minun selkäkipuni. Olin väsynyt eilen, mutta heräsin pirteänä neljältä tänä aamuna ja on yhä energinen olo."

Opettaja:
Johannes Nordgaard