Shenxin Qigong Hangossa [2012-04-14]

 

Shenxin Qigong on hyvä harjoittelumuoto, kun halutaan parantaa henkistä ja fyysistä rentoutumiskykyä. Sen avulla voidaan nopeasti kohottaa terveyttä, saada enemmän energiaa ja elinvoimaa. Viikonlopun peruskurssin osallistujista on monilla hyviä kokemuksia Shenxin Qigongista.

 

Kommentteja kurssilta

 

Käsivaivoja

 

”Uuden harjoitusmuodon kokeileminen oli hauskaa. Minulla on käsivaivoja, mutta kurssin jälkeen käteni tuntuvat paremmilta.”

 

 

 

Rentoutumista

 

”Teen Zhineng Qigong –harjoituksia voidakseni hyvin. Voin nyt rentoutua paljon syvemmin.”

 

 

 

Onnellisempi ja pirteämpi

 

”Tutustuin ensimmäistä kertaa tämäntyyppiseen harjoitteluun. Osallistuin kurssille koska haluaisin pystyä paremmin rentoutumaan ja käsittelemään stressiä. Tunnen itseni onnellisemmaksi ja pirteämmäksi. Aion jatkaa Qigongharjoitusten tekemistä.”

 

 

 

Energiaa

 

”Tämä on ollut jännittävä viikonloppu. Pidän Shenxin Qigongista. Saan runsaasti energiaa, enkä ole yhtä väsynyt kuin aikaisemmin.”

 

 

 

Skolioosi ja tinnitus

 

”Tämä on ollut hyvä kurssi. Rauhoitun aina Qigongharjoituksissa. Aikaisemmin minulla oli vaikeuksia saada unta, mutta eipä ole enää. Harjoittelu on auttanut minua suuresti. Skolioosi ja tinnitus ovat myös poissa.”

 

 

 

Voimaa

 

”Tunnen itseni rentoutuneeksi, kun olen tässä ryhmässä kaikkien näiden mukavien ihmisten kanssa. Minun ei tarvitse pakottaa itseäni tulemaan kurssille. Saan harjoittelusta enemmän voimaa arkipäivääni. Olen kiitollinen harjoitusryhmästämme. On suuri elämys osallistua pidemmille kursseille, kuten kesäkurssille.”

 

 

 

”Tämä on ollut selkeä ja rauhallinen kurssi. Saan harjoittelusta elämäniloa ja rauhaa. Pystyn käsittelemään paremmin vaikeita asioita elämässä. Shenxin Qigong tekee minut elinvoimaisemmaksi, vahvemmaksi ja voimakkaammaksi.”

 

 

 

”On ollut mukava kurssi. Olen harjoitellut säännöllisesti neljä vuotta, eikä minun tarvitse enää käydä punttisalilla. Qigongharjoittelu tekee minusta rauhallisemman, saan enemmän energiaa ja elämäniloa. Se on myös hyvä estämään vanhenemista ja säilyttämään liikkuvuutta.”

 

 

 

Opettaja:

 

Johannes Nordgaard