Peruskurssi kohota qi Helsingissä [2011-04-16]

 

Huhtikuun kurssi oli meidän toinen suomenkielinen Helsingissä. Sää suosi kurssilaisia ja hienossa tanssikoulussa jossa pidimme kurssin, oli lämmin tunnelma. Aloittelijat olivat uteliaita ja oppivat liikkeet nopeasti kokeneempien kurssikavereittensa avustuksella. Moni sai hyviä tuloksia jo kurssin aikana. Alta löydät otteita osalllistujien omista kertomuksista.

Frozen shoulder liikkuu paremmin

“Olen kurssilla ensimmäistä kertaa. Minulla on toisessa olkapäässä frozen shoulder, joka nyt jo liikkuu paljon paremmin.”

Migreeni, massennusta, frozen shoulder

“Minulla on ollut migreeni, masennusta, frozen shoulder, leikkauksia ja muita diagnoosia, mutta olen nyt täysin terve.”

Kiinnostava kurssi, rauhallisempi mieli

“Tämä on minulle ensimmäinen kerta. On ollut mielenkiintoista. On tuntunut hyvältä kehossa. On ollut helpompi tehdä sunnuntaina. Kädessä on ollut ongelmia ja se on helpottanut. Mieli on rauhoittunut la qi:ssä. Tulen kokeilemaan tätä arjessa.”

“Kiva kun on ollut kohtalaisten helppoja ja yksinkertaisia liikkeitä. Se kiinnosti. On tuntunut lämpimältä treenatessa.”

Tulehdus paranemassa

“Minulla on ollut lihastauti ja olen ollut onnettomuudessa. Treenan joka päivä, jopa lentokoneessa. On ollut jännetupen tulehdus, joka nyt on paranemaan päin. Seison paremmin. Koko ajan tapahtuu kehossa muutoksia. Olen kiitollinen.”

Unentarve väheni

“Kävin viime kesänä ensimmäistä kertaa kesäkurssilla ja olen sen jälkeen treenannut melkein joka päivä. Jaksan paremmin arjessa, nukun paremmin, tarvitsen vähemmän unta.”

Valoisampi tunne

“Minulla on psyykkisiä ongelmia. Tänä viikonloppuna on tuntunut valoisammalta.”

Rauhallinen olo

“On taas tullut yllättävän paljon uutta. Sunnuntaiaamulla oli hyvä, rauhallinen olo. Yleensä minulla on kiire kohota qi:ssä, mutta nyt olisin halunnut tehdä vielä hitaammin.”

Opettaja:
Jeanette Heidenberg