Tuina ja Weituo Jin Oslo [4.10.2018]

Osallistujia Suomesta, Ruotsista ja Norjasta kokoontui syksyllä Osloon oppiakseen Tuinaa ja Weituo Jin -harjoituksen. Osallistujat olivat sitä mieltä että on hyvä oppia kuinka voi auttaa itseään ja muita erilaisissa terveysongelmissa käsittelemällä kehon akupisteitä. Useat kertoivat pitävänsä paljon Weituo Jin -qigongmenetelmästä.

Tässä joitakin osallistujien kommentteja: 

 

Tunsin eron voinnissa parin tunnin jälkeen

”Olen ensimmäistä kertaa tällaisella qigong-kurssilla. Olen hyvin tyytyväinen. Olin purjehtimassa viime viikonloppuna ja käteni kipeytyivät, ne olivat niin jäykät. Mutta täällä parissa tunnissa tunsin kuinka ne olivat tulleet paremmiksi, huomattavan paljon paremmiksi. Selkäkipuni on myös parantunut."

 

Pystyin lopettamaan kahvin juonnin saamatta migreeniä

”Olen käynyt molemmat kurssit monta kertaa. On yhä helpompi löytää akupisteet ja treenauksen laatu on parantunut. Voin nyt henkisesti paljon paremmin. Olen saanut aikaisemmin aina migreenin kun olen yrittänyt lopettaa kahvin juonnin. Näiden neljän kurssipäivän aikana en ole juonut kahvia ollenkaan, enkä ole saanut migreeniä! Olen siitä hyvin kiitollinen. Kahvi tekee minut hermostuneeksi ja aiheuttaa sydämentykytystä."

Kurssin jälkeen: "Nyt on kulunut monta kuukautta enkä ole aloittanut kahvin juontia enkä ole saanut minkäänlaista päänsärkyä."

 

Vahva ja vakaa tunne kehon sisällä

”Olen käynyt kurssin pari kertaa. Weituo Jin on toisenlainen kuin toiset harjoitukset. Tunnen itseni vahvaksi ja vakaaksi kehon sisällä. Jännittävää treenata toisia qigongharjoituksia jälkeenpäin. Saan hyvin voimaa. Kurssi on ollut hyvä!"

 

Fyysinen ja tehokas

”Weituo Jin on fyysinen harjoitus joka tuntuu paikoissa, joissa muut harjoitukset eivät tunnu. Se on hyvin tehokas."

 

Koko kehossa tapahtuu niin paljon

”Tämä on ensimmäinen Tuina kurssini. Olen hyvin tyytyväinen. Laskin päiviä kurssin alkamiseen, olen kuullut niin paljon tästä kurssista. Mukavaa kerrata Weituo Jin. Kehossa tapahtuu niin paljon, hartioista sormiin asti. Lämmin säteily jaloissa. Uskomattoman hyvä kurssi! Ja hyvä ryhmä."

 

Vahva harjoitus

”Tämä oli ensimmäinen kurssini. Tämä tuntuu voimakkaalta. Tunnen menetelmän vaikuttavan moniin ongelma-alueisiini, kuten hartioihin. Odotan kovasti kuinka tämä jatkuu."

 

Qin tunteminen

”Olen käynyt Tuina ja Weituo Jin -kurssit ja olen hyötynyt niistä. Viimeksi kun olin Tuina kurssilla tunsin qin samalla tavalla kuin treenatessa. Pidän Weituo Jin -harjoituksesta. Se tekee kehon notkeaksi ja tunnen itseni vahvaksi."

 

Opettaja:
Herbjörn Wilhelmsen