Weituo Jin Kalmar [24.11.2018]

Viikonloppu oli pimeä, sateinen ja kylmä - ainakin ulkona. Kurssille osallistujat jotka olivat sisällä ja treenasivat qikentässä, saivat energiaa, lämpöä, helpotusta kipuihinsa ja monia muita parannuksia olotilaansa. Tunnelma oli harmoninen ja hieno. Monet osallistujat totesivat spontaanisti haluavansa treenata Weituo Jin -harjoitusta myös itsekseen heti kurssin jälkeen.

Alla joitakin henkilökohtaisia kommentteja:

Rauhallinen, vahva, voimakas

"Olen ensimmäistä kertaa Wtj-kurssilla. Tunnustan olleeni skeptinen. Olen käynyt muita kursseja ja ajattelin ettei tästä nyt niin paljoa voi saada irti, mutta tulin kuitenkin koska se järjestettiin Kalmarissa. Tämä on ollut vahva kokemus! Jo ensimmäisen tunnin jälkeen tunsin voivani paljon paremmin, pelkästään se tunti oli jo kurssimaksun arvoinen. Tulin hyvin rentoutuneeksi ja rauhalliseksi. Minun täytyy tavallisesti syödä usein, mutta en ole ollut ollenkaan nälkäinen ja olen ollut pirteä koko ajan. Söin kun oli lounastauko, mutta söin vain koska oli lounasaika, en siksi että minulla olisi ollut tarvetta syödä. Tunnen olevani rauhallinen, vahva ja voimakas, melkein lyyrinen. Kykyni treenata muita harjoituksia on myös parantunut tänä viikonloppuna."

Vähentynyt nikotiinintarve ja lämmin keho

"Kurssi on ollut hieno ja paljon on tapahtunut. Eilen tunsin kipuja mutta tänään kehossa tuntuu miellyttävää lämpöä. Viikonlopun aikana on nikotiinin tarpeeni vähentynyt. Viimeisen kuukauden aikana olen jaksanut treenata hyvin kotona."

Jalka paremmassa kunnossa välilevyn pullistuman jälkeen

"Tämä on kolmas kurssini. 3-4 viikkoa sitten sain välilevyn pullistuman. Se oli hyvin kivulias. Luulin etten pysty nousemaan sängystä, mutta se tuli paremmaksi. Olin kuitenkin huolissani kuinka selviäisin kurssista, pullistuma vaikutti ei vain selkään mutta myös vasempaan jalkaan, joka tuntui heikolta ja kivuliaalta. Ensimmäinen päivä oli työläs ja raskas mutta tunsin kuitenkin saavani paljon qitä ja että paljon tapahtui. Tänä aamuna oli helpompi kävellä alas rappuja. Kipeä jalkani oli paljon parempi tänä aamuna verrattuna edelliseen päivään, se tuntuu nyt hyvältä ja se on tullut yhä vahvemmaksi päivän aikana."

Parempi keskittymiskyky

”Olen käynyt tämän kurssin kaksi kertaa aikaisemmin ja tämä on minun suosikkiharjoitus jota treenaan monta kertaa viikossa monen vuoden ajan. Olen saanut monia hyviä korjauksia ja pystyn keskittymään paremmin."

Muiden harjoitusten treenaaminen parani

”Eilinen oli todella raskas ja se alkoi heti ensimmäisen harjoitusasennon jälkeen. Mutta tapahtui todella paljon ja se on ollut ennennäkemättömän hyvää. Tänä aamuna ennen kurssin alkua tein Kohota Qi, Shenxin Qigong ja Xing Shen Zhuang -harjoitukset ja oli suuri ero kaikissa harjoituksissa! Hartiat olivat paljon paremmat kuin tavallisesti! Weituo Jin tulee olemaan aamurutiineissani mukana tästä lähtien!"

Weituo Jin antaa energiaa ja vakautta

"Treenaan Weituo Jin -harjoitusta joka aamu. Torstaina en ehtinyt treenata ja tunsin sen heti kun ajoin autoa aamupäivällä. En ajanut aivan niin hyvin kuin muulloin ja minun täytyi todella terästäytyä. Tarvitsen treenaamista joka päivä toimiakseni paremmin. Fantastinen harjoitus. Treenaan myös muuta mutta tämä on hyvä ja hauska harjoitus. Tunnen voivani kehittyä enemmän viikonlopun korjausten jälkeen. Voin käyttää harjoitusta masennuslääkkeiden sijaan. Harjoitus aiheuttaa sen että energia säilyy kauemmin päivän aikana ja se antaa henkistä vahvuutta ja vakautta."

Parempi uni ja lisääntynyt vahvuus

"Olin hyvin väsynyt eilen, tuntui että monia asioita tapahtui minulle. Yöllä nukuin todella hyvin ja oli hieno aamu. Tänään tunnen lisääntyneen voiman."

Hyvä treenata aamulla

"Tämä on suosikkiharjoitukseni. Minulla on tapana treenata tätä aamuisin. Kun tulen tiikeri-asentoon niin silmistäni katoavat viimeisetkin unenrippeet. Olen saanut hyviä korjauksia ja nukuin viime yönä hyvin. Tunnen itseni rauhallisemmaksi ja voin paremmin."

Opettaja:
Herbjörn Wilhelmsen