Kohota Qi Turku [27.10.2018]

Toiveikas ryhmä ihmisiä osallistui viikonloppukurssille Turussa. Vahva qikenttä auttoi keskittymään ja saamaan hyviä tuloksia.

Osallistujien kommentteja:

Antoisa peruskurssi

"Olen saanut sekä henkisiä että fyysisiä parannuksia. Kurssi oli uskomattoman miellyttävä. Myös peruskurssilla voi saada hyviä tuloksia. Qigong voi olla elämänkumppani. Qigong on yksi tapa kohdata vastoinkäymisiä."

Tulehdus selkäytimessä

”Aloitin treenaamisen vuonna 2010. Kaksi vuotta sitten sain tulehduksen selkäytimeen. Treenasin ja treenasin ja nyt voin kävellä ja seisoa normaalisti. On todella oikein hyvä että kertaa kursseja."

Vaivoja

“Olen treenannut 10 vuotta, qigong on oikein hyvä työkalu. Voin pitää kehoni notkeana ja päästä vaivoista. On mahdollisuus päästä eroon mistä vaan. Kykyni keskittyä on tullut paremmaksi."

Säilyttää terveys

"Olen treenannut monta vuotta. Voin säilyttää terveyteni. En saa tulehduksia, se on kuin vakuutus. Tuntuu kuin minulla olisi hyvä henkinen terveys."

Migreeni

”Aloitin treenaamisen noin 2010. Minulla oli paljon vaivoja selässä, niskassa, olkapäissä sekä migreeni. Menin peruskurssille treenasin paljon ja tulin paljon paremmaksi. Migreenikohtauksia on ollut vähemmän ja ne ovat olleet heikompia, en tule enää sänkypotilaaksi. Elämäni on muuttunut valtavan paljon."

Henkisiä parannuksia

"Fyysiset parannukset ovat hyviä mutta henkiset parannukset ovat tärkeimpiä. Vasta nyt ymmärrän, mitä elämä on."

Opettaja:
Johannes Nordgaard