Tuina ja Weituo Jin Bergen [15.3.2018]

2018 Tuina WTJ Bergen 670

 

Ilmapiiri oli rauhallinen ja mukava Tuina ja Weituo Jin -kurssilla Bergenissä. Kurssin jälkeen useat osallistujista puhuivat tuloksista, joita olivat saaneet kurssilla ja harjoittamalla qigongia.

Päässyt eroon voimakkaasta huimauksesta ja päänsärystä

“Aloin treenaamaan Kohota Qi -harjoitusta käytännössä viime syksynä. Kamppailen autoimmuunisairauden kanssa, josta haluan päästä eroon. Haluan elämäni takaisin. Tämä kurssi on vaikuttanut minuun vahvasti, nyt tunnen lämpöä ja vähän huimausta. Olen aina kärsinyt huimauksesta yön jälkeen.

Minun täytyy ottaa lääkettä aamuisin, maata piikkimatolla ja ottaa asiat todella hitaasti päästäkseni käyntiin. Tänä aamuna kuitenkin, yhden Weituo Jin -päivän jälkeen, pystyin nousemaan suoraan sängystä ilman mitään ongelmia. Tämä on fantastista! Aion jatkaa harjoittelemista, päästäkseni eroon ongelmistani. Kiitos hyvästä kurssista.

Nyt, noin puolitoista kuukautta kurssin jälkeen ei minua vaivaa huimaus ja lisäbonuksena en ole kärsinyt enää vammauttavasta päänsärystä! Sellainen kipu voi lamauttaa minut päiviksi!"

Oma treenaus tuntuu todella hyvältä

“Treenaan qigongia joka ilta säännöllisesti, enkä mene nukkumaan ennen kuin olen treenannut! Treenaan selviytyäkseni kokopäivätyöstä ja kolmesta hyvin aktiivisesta lapsesta kotona. Oma treeni kotona on hienoa kurssin jälkeen, niinpä neuvon kaikkia aloittamaan harjoittelun heti! Silloin sinä todella tunnet qikentän hyvän vaikutuksen jonka olemme saaneet täällä."

Vahvempi, terveempi ja notkeampi

“Olen harjoittanut qigongia puolitoista vuotta. Minulla on kiireinen työ lastentarhassa, sekä perhe huolehdittavana ja paljon tekemistä. Kun aloitin minulla ei ollut energiaa ja oli paljon ongelmia, mm. huono selkä. Ensimmäisen kurssini jälkeen aloin treenaamaan tunnin päivässä, ja pian aloin nukkumaan paljon paremmin. Lisäksi pystyin pitämään työni. Tänään olen vahva, terve, ja olen päässyt eroon monista terveysongelmista. Tämän on kolmas kerta, kun osallistun Tuina ja Weituo Jin -kurssille, ja se on jännittävää. Nyt yletyn lattiaan käsilläni ensimmäistä kertaa!"

Lisääntynyt vahvuus

“Olen ollut tällä kurssilla kaksi kertaa aikaisemmin, mutta en ole treenannut tätä harjoitusta kuuteen-seitsemään vuoteen. Viime aikoina minulla on ollut vähän energiaa työni vuoksi, mutta tunnen valtavaa vahvuutta tämän kurssin jälkeen. Aion harjoittaa Weituo Jin ja Kohota qi -harjoituksia säännöllisesti, ja se osa minua joka ei tahdo treenata ei tule voittamaan! Kokemukseni on että säännöllinen treenaaminen on helpompaa jos treenaan säännöllisesti joka päivä. Minulle on aamu hyvä aika harjoitukseen."

Helpompi harjoitella kurssin jälkeen

“Aloin qigongin treenaamisen viime syksynä, ja tämä on ensimmäinen Weituo Jin -kurssini. Nyt tunnen että saan tuloksia! Tavallisesti treenaan paljon juuri kurssin jälkeen, mutta sitten usein se vähenee ajan myötä. Kurssin jälkeen on taas helpompi treenata. Saan paljon sekä kurssista että ryhmätreeneistä, niinpä aion jatkaa."

Helpompi treenata

“Kiitos hyvistä korjauksista! Olen tuntenut että jotain tapahtuu sydämessäni sekä periaatteessa koko kehossani. Kurssi on ollut mukava ja miellyttävä, ja kuten aina se tuntuu parhaalta tähän mennessä. Rakkautta on ollut enemmän, mikä tekee keskittymisen, rentoutumisen ja vastaanottamisen helpommaksi."

Ei tarvetta lisähapelle

“Minulla on rintasyöpä. Minulla on vettä keuhkoissa ja hengitysvaikeuksia. Siksi toin mukanani happilaitteen, mutta en ole tarvinnut sitä muutamaan viime päivään."

Monia parannuksia terveyteen

“Tämä on toinen kerta tällä kurssilla, ja minulla oli hyvin merkittäviä tuloksia viime kerralla. Minulla on monta diagnoosia, kuten Sjögrenin oireyhtymä, reumatismi, ja aineenvaihduntaongelmia. Viime vuonna näköni parani paljon tällä kurssilla. Tänä vuonna tulin tälle kurssille ja minulla oli useita murtuneita kylkiluita, mutta ne tuntuvat tulleen paremmiksi. Juuri nyt kehossani tuntuu sähköiseltä. Olen treenannut aika säännöllisesti viime kurssin jälkeen, treenaan aamuisin. Kehoni on paljon notkeampi, ja lapseni kommentoivat etten vihastu enää. Hengittäminen Weituo Jin -harjoituksessa on helpompaa tällä kertaa, hengitykseni on syvempää ja rauhallisempaa itsestään.

Valtavia muutoksia ja paljon notkeampi

“Aloin treenaamaan Kohota Qi -harjoitusta viime syksynä, mutta tämä on minun ensimmäinen Weituo Jin -kurssini. Ajattelin että kaikki oli minulla ok kun tulin tänne, mutta pian huomasin että olin väärässä! Tunnen valtavia muutoksia kurssin jälkeen, ja olen paljon notkeampi. Kun seison suorilla jaloilla pystyn koskettamaan lattiaa! En uskonut että noin suuri muutos näin lyhyessä ajassa olisi mahdollista. On ollut ihanaa vain olla täällä ja tuntea energia. Tulen takaisin!"

Opettaja:
Herbjörn Wilhelmsen