Kohota Qi Helsinki [7.10.2017]

Helsingin keskustassa Marttaliiton hienoissa tiloissa kokoontui osallistujia pääkaupunkiseudulta treenaamaan qigongia viikonlopun ajaksi. Sekä suomen- että ruotsinkieliset osallistujat pystyivät osallistumaan ja oppimaan niin hyvin kuin mahdollista, koska opetus tulkattiin.

Alla voit lukea joitakin osallistujien kommentteja. 

Mielenkiintoista

”Tämä on ensimmäinen kurssini. On ollut mielenkiintoista ja uutta. Nyt minulla on hieno mahdollisuus kokeilla tätä. Kiitos."

Ihanaa tavata kaikkia

”On ollut hienoa tulla tänne. Ihanaa tavata minun "qiperhettä". Se tuntuu hienolta."

Kuin pumpulia sielulle

”Olen kaivannut mahdollisuutta päästä taas kurssille. Aloitin treenaamisen noin 10 vuotta sitten. Treenasin aktiivisesti joitakin vuosia, mutta sitten tuli taukoja. Nyt on viimeisimmästä kurssista neljä vuotta. Tämä tuntuu pumpulilta sielulle. Mukavaa tavata kaikkia qigongaajia taas."

Hieno tunnelma

”Kiitos hienosta kurssista. Täällä on hieno ja rauhallinen tunnelma. Mukavaa kun on eri opettajia. Oppii yksityiskohdat vähän uudella tavalla. Hyvä opetus."

"Olen ollut mukana tässä monta vuotta. Samaa mieltä muiden kanssa, täällä on hieno tunnelma."

"Minulla on ollut valtavan stressaavaa viime aikoina. On ihanaa saada tulla tänne ja keskittyä vaan treenaamiseen. Myös kurssipaikka ja tunnelma on ollut hieno."

Kiitos kurssista

”Kiitos hyvästä kurssista ja kurssipaikasta."

Kurkkukipu ja rintakipu hävisivät

”Kurssi, kurssipaikka, tunnelma jne. on ollut hieno. Minulla oli kurkku- ja rintakipu viikon ajan ennen kurssia. Nyt se on poissa."

Opettaja:
Tormod Hardenberg