Kohota Qi Bergen [27.1.2018]

Ilmapiiri oli rauhallinen ja ystävällinen sesongin ensimmäisellä kurssilla Bergenissä. Jälkeenpäin kehuivat useat osallistujat sekä opetuksen laatua että korjauksia, joita olivat saaneet kurssilla.

Hyviä tuloksia

”Kurssin aikana tapahtui paljon, uskon että se on merkki hyvistä tuloksista. Vaikka en pysty paikantamaan mitään konkreettista juuri nyt."

Positiivinen kokemus

”On ollut kiehtovaa huomata kuinka keho reagoi eri harjoituksiin. Hyvin positiivinen kokemus."

Hyvä opetus

”Olen tuntenut itseni pirteäksi tänään. Kurssi on ollut hyvä ja olen oppinut käsivarsiharjoituksen vähän paremmin."

LUQ Bergen 2018

Hyviä korjauksia

”Kehossani on tuntunut miellyttävä rentous treenaamisemme jälkeen. Olen saanut paljon hyviä korjauksia tällä kertaa ja oppinut niistä paljon."

Löytyneet ongelmat

”Tästä hetkestä alkaen rupean treenaamaan enemmän, tauon jälkeen. Aloitan tänään.  Kaikki ongelmat jotka ovat vaivanneet kaikki nämä vuodet kun olen treenannut ovat tulleet pintaan. Nyt tiedän kuinka treenata. Teoriassa on helppoa rentouttaa olkapäät mutta ei käytännössä!"

Niska ja hartiat rentoutuneemmat

”Kurssi on ollut hyvä! Koko selkäranka on saanut treeniä, lantiosta alkaen ihan ylös. Niska ja hartiat ovat rentoutuneemmat nyt, tätä toivoinkin. Kiitos hyvästä kurssista ja hienosta tunnelmasta."

Vahva ja pirteä

”Kurssi on ollut tosi hyvä. Eilen tunsin heti kuinka asioita tapahtui. Korjaukset ovat olleet erinomaisia. Olen oppinut paljon ja odotan innolla treenauksen jatkamista. Tunnen olevani vahva ja pirteä."

Sisäinen fokus

”Kurssi on ollut todella hyvä. Haastetta on ollut monella tapaa, mutta sitä juuri haluan. On haastavaa seisoa hiljaa ja suunnata fokus sisäänpäin. Olen saanut hyviä tuloksia tämän viikonlopun aikana ja keho tuntuu paljon miellyttävämmältä nyt."

Parempi uni

”Tämä on ollut mukava ja miellyttävä kurssi, vaikka meitä oli vähän. Olen saanut hyviä korjauksia, nyt voin tehdä Kohota Qi -harjoituksen paremmin, erityisesti käsivarsiharjoituksen. Huomaan tarvitsevani vähemmän unta, ja se alkaa jo noin viikkoa ennen kurssia."

Opettaja:
Herbjörn Wilhelmsen