Kohota Qi Almuñécar [17.2.2018]

Olemme järjestäneet muutaman viime vuoden aikana treenauskursseja Espanjassa, Almuñécarissa, joka sijaitsee tunnin automatkan päässä Malagasta. Qigongaajat Ruotsista, Norjasta ja Suomesta ovat viikon ajan yhdistäneet treenauksen ja aurinkoloman. Tämän lisäksi olemme kehittäneet toimintaa skandinaaveille ja muille jotka asuvat seudulla talvisin. Viikonloppuna 17.-18. helmikuuta pidimme Almuñécarissa toisen Kohota Qi -kurssin. Jotkut kertasivat kurssin, suurin osa oli kurssilla ensimmäistä kertaa. Kurssin jälkeen voivat kaikki tulla mukaan paikalliseen treenausryhmään. He jotka ovat vielä paikalla huhtikuun viimeisellä viikolla, jolloin meillä on treenauskurssi siellä, voivat olla mukana aamutreeneissä rannalla.

Otteita osallistujien kurssikommenteista:

Pidän itsestäni enemmän

”Viime vuonna kävin kurssin täällä Almuñécarissa. Olen saanut treenaamisesta elämänlaatua, olen enemmän läsnä itsessäni. Kuljen hitaammin ja pidän itsestäni enemmän. Tämä on auttanut minua myös siihen että pystyn antamaan hierontaa."

Ei kipuja tällä hetkellä

”Minulla ei ole tällä hetkellä kehossani kipuja ollenkaan."

Notkea!

”Nukuin hyvin koko yön. Tavallisesti olen hyvin jäykkä mutta nyt tunnen olevani todella notkea."

Tämä tulee auttamaan minua

”Olen perfektionisti ja olen paahtanut sataakahtakymppiä. Törmäsin seinään 10 vuotta sitten ja otan liikaa vastuuta. Tämä tulee auttamaan minua."

Eteentaivutus onnistuu

”Kertaan kurssia, osallistuin täällä viime vuonna. Vuoden aikana olen treenannut paljon. Viime vuonna en pystynyt kumartumaan eteenpäin niin että ylettyisin jalkoihin saakka, mutta nyt se onnistuu."

Paras yö moneen vuoteen

”Toivon että tämä voi auttaa minua hiljentämään melun elämässäni. Tavallisesti nukun todella huonosti, herään joka tunti. Viime yönä nukuin koko yön, paras yö moneen vuoteen!"

Pirteä aamulla

”Tunnen olevani iloinen. Heräsin pirteänä aamulla ja oli helppoa mennä ulos kävelylle ennen aamiaista."

Ajatuksen voima

”Minulla on ollut sekä syöpä että sydäninfarkteja mutta ajattelen olevani terve. Pidän siitä, että ajatuksen voima sisältyy tähän menetelmään."

Rentoutuneempi

”Tarvitsen enemmän qitä jotta voin antaa enemmän työssäni. Olen nyt rentoutuneempi ja nukuin hyvin koko yön."

Astma

”Minulla on astma ja ongelmia hapensaannissa. Toivon pystyväni vähentämään lääkitystäni."

Opettaja:
Lars Hagner