Kohota Qi Tukholma [3.2.2018]

Kevään ensimmäiselle kohota qi -kurssille kokoontui kuten tavallista ryhmä sekä kokeneita että ensikertalaisia. Useita uusia tuli hieman Tukholman ulkopuolelta oppiakseen menetelmämme. Jotkut olivat saaneet inspiraation lukemalla kotisivuiltamme harjoittelun hyvistä tuloksista. Positiivinen ja antoisa tekijä kursseillamme on kuinka hyvin kokeneemmat auttavat aloittelijoita. Se edesauttaa että oppiminen nopeutuu ja tulokset voivat tulla selvemmiksi.

Osallistujien kommenteista:

Stressi

”Kiitos hienosta kurssista. Aloitin treenaamisen viime vuoden lokakuussa. Tänne palaaminen uudestaan tuntui kotoisalta. Qigong auttaa stressiin."

Pirteä ja iloinen

”Viikonloppu on ollut todella hyvä, hienoa saada seurustella teidän kaikkien kanssa ja mukavaa on ollut. Tunnen itseni pirteäksi ja iloiseksi."

180203 04 670px LUQ stockholm 2

Vahvempi olo

”Sen jälkeen kun aloitin tämän olen treenannut päivittäin. Lokakuusta alkaen olen treenannut tunnin aamuisin ja tunnin iltaisin. Ulkoilen ja kävelen paljon, olen sairauseläkkeellä uupumuksen vuoksi ja lokakuusta alkaen huomaan jaksavani paljon enemmän. Kehoni tuntuu vahvemmalta ja notkeammalta ja itsetuntoni vahvemmalta. Voin niin paljon paremmin ulkoillessani ja liikkuessani, luistellessani. Mitä enemmän treenaan qigongia sitä enemmän pystyn tekemään tällaista."

ME (krooninen väsymysoireyhtymä)

”Tämä on ensimmäinen kurssini ja minulla on ollut ME 14 vuotta. Minun ei pitäisi jaksaa käydä kurssia ollenkaan mutta nyt voin jopa puhua kurssin jälkeen."

Suuri turvallisuudentunne

”Olen treenannut monta vuotta, qigongista saan suuren turvallisuudentunteen. Siihen voi nojata. Huomaan, että qigong tekee valtavan hyvää heille kotona, tulee niin rauhallista."

Jännittävää

”Valtavan jännittävää, luin tämän tyyppisestä qigongista kotisivuilta. Luin niin monta aurinkoista tarinaa ja ajattelin käydä kurssin. Korjaa niin fyysisiä kuin psyykkisiä ongelmia. Olen valtavan luova ihminen, haluan rauhoittua, selviytyä asioista harmonisemmalla tavalla."

Täydellinen

”Tämä on niin täydellinen menetelmä. Tulen iloiseksi ja pirteäksi."

Uupumus ja stressi

”Olen ollut ulkomailla jonkin aikaa, olen iloinen voidessani olla taas täällä. Tämä on ollut luksusviikonloppu, ei niin miellyttävä mutta hyvä henkisesti ja fyysisesti, olen kaivannut tätä. Qigong auttaa minua uupumuksessa ja stressissä."

Tyhjä kuori

”Ensimmäisestä viikonloppukurssistani on 12 vuotta, olin silloin 29 vuotias ja tunsin itseni tyhjäksi kuoreksi. Nyt minulla on perhe ja jatkan treenaamista tullakseni yhä paremmaksi."

Ystävällisyys

”Kiitos hyvästä kurssista, täältä saa niin paljon ystävällisyyttä."

Kiitollisuus

”Haluan myös sanoa kiitokset, todella ihanaa. Olen treenannut kauan mutta nyt en moneen vuoteen. On ollut ihanaa teidän kaikkien kanssa ja saada tavata kaikki nuoret, vanhat ystävät. Olen täynnä rakkautta ja kiitollisuutta."

Opettaja:
Lars Hagner