Kohota Qi Tukholma [21.10.2017]

Kauden toinen Tukholman Kohota Qi -kurssi pidettiin Södergårdenissa. Niin uudet kuin kokeneet osallistujat käyttivät mahdollisuutta täyttää qi-varastojaan, mikä voi olla tarpeellista syksyn aikana ja ennen talvea. Osallistujien kesken vallitsi hyvä tunnelma. Aloittelijat tulivat hyvin mukaan treenaamiseen ja saivat hyvin apua korjauksiin kokeneemmilta. Tukholmalaisten lisäksi mukana oli osallistujia Ahvenanmaalta, Norjasta, Göteborgista ja Uppsalasta.

Joitakin osallistujien kommentteja:

Käytän qigongia arkipäivässä

”Qigong on elämäni tärkeä osa. On etu saada olla kurssilla, käyttää qigongia arkipäivässä. Olen tyytyväinen, viime viikkoina olen treenannut kovasti, sen tuntee kun tulee kurssille."

Läsnäolo

”Treenaan ensimmäistä kertaa qigongia. Kollega vihjaisi. Olen iloinen koska eilen aamupäivällä oli hämmentävää. Positiivinen kokemus, pääsin läsnäolon tilaan tavalla jossa en ole ollut viime aikoina. Töissä on ollut paljon kaikkea."

 Auttaa fyysisesti, henkisesti ja työssä

”Olen treenannut Göteborgissa monta vuotta. Qigong on kuin tukipylväs elämässä, sekä fyysisesti, henkisesti että ammatissa läsnäolemisessa. Olen saanut monia parannuksia, 30 vuoden jälkeen näen todella hyvin ilma silmälaseja. Tuntuu hyvältä treenata eri treenauspaikoissa."

 Iloisempi, notkeampi ja rentoutuneempi

”Tunnen itseni iloisemmaksi, notkeammaksi ja rentoutuneemmaksi. Tosi hyvä ja pedagoginen opetus kursseilla."

Päästää irti hermostuneisuudesta

”Valtavan hienoa tulla tänne, kiitos! Minulla on tärkeä luento huomenna, todella hermostunut. Järjestin tänne tulemisen ennen sitä, tämä on työkaluni käsitellä sellaista. Välillä olen pystynyt päästämään irti siitä, erityisesti eilen, ja silloin huomasin että hermostuneisuus on kehossa. Kehossa on kipuja, se oli kuin negatiivinen spiraali kaksi vuotta sitten kun aloitin treenaamisen. Se oli kuin käännekohta, nyt se paranee hitaasti."

Apua keskittymiseen

”Viime aikoina olen huomannut, kuinka qigong on auttanut minua keskittymään siihen mitä olen päättänyt, että on tärkeää."

Opettaja:
Tormod Hardenberg