Kohota Qi 2 Tukholma [25.11.2017]

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna järjestimme syyskauden Kohota Qi 2 -kurssin Tukholmassa. Meitä oli monta jotka kokoonnuimme lauantaiaamuna oppiaksemme treenaamaan pääharjoitustamme entistä paremmin. Osallistujien joukossa oli niitä jotka olivat matkustaneet toisilta paikkakunnilta, jopa Suomesta ja Norjasta.

Kohota Qi 2 Tukholmassa marraskuu 2017Jotta voisi osallistua Kohota Qi 2 -kurssille on täytynyt käydä vähintään yhden Kohota Qi -kurssin. Alkeiskurssilla opittua jalostamme jatkokurssilla eri tavoin, jotta treenauksemme olisi laadukkaampaa. Sillä tavoin voi kukin saada enemmän irti siitä ajasta, jota käytämme treenaamiseen.

Osallistujien kommenteista:

Parempi selkä

”Selkäkipuni on helpottanut. Hieno kurssi ja henkisesti rentouttava. Sain hyviä korjauksia ja keho voi rentoutua korjausten jälkeen."

Stressaantunut ja hermostunut

”Olin vähän epävarma voisinko tulla kurssille, tunsin itseni stressaantuneeksi ja hermostuneeksi. Nyt tuntuu hienolta ja rauhalliselta. Kiehtovaa on se että kun vähän korjataan liikkeitä voi se auttaa niin paljon."

Yhteisöllisyys

”Kiitos kurssista, on ollut valtavan rauhallista. On hienoa tehdä asioita yhdessä toisten kanssa, voi mennä mukaan ihanaan yhteisöllisyyteen."

Kohota Qi 2 Tukholmassa marraskuu 2017

Pystynyt rauhoittumaan

”Oli hauskaa tulla tänne. Töissä on ollut paljon kaikkea, olen istunut liian kauan tietokoneen ääressä. Minulla on ollut kipuja hartioissa ja niskassa. Oli todella hyvä kurssi, tuntuu kuin olisin pystynyt rauhoittumaan. Kiitos paljon."

Hienoa

”Kurssi on mennyt todella nopeasti, on ollut valtavan hienoa. Joka kerta tämä viikonloppukurssi tuntuu valtavan hienolta."

Jatkuva selkäkipu

”Olen treenannut noin 5 vuotta. Minulla on ollut jatkuva selkäkipu, mikä on asteittain parantunut. Kesäkurssin jälkeen kipu on hellittänyt todella paljon, tuntuu melkein joka päivä että jokin hellittää, niskassa ja selässä. Treenaussession aikana tai sen jälkeen. Tuntuu kuin verenkierto paranisi eri paikoissa."

Selkäkipu katosi

”Selkäkipu katosi kokonaan, kipuja on tavallisesti lannerangassa. Niinpä selkäni on käytännöllisesti katsoen parantunut."

Olen yhtä itseni kanssa

”Koen että kierrokset hidastuvat tällaisen viikonloppukurssin jälkeen, rauhoittuu. Olen käynyt täysillä kierroksilla puolitoista viikkoa. Tuntuu kuin olisin nyt yhtä itseni kanssa. Minulla on ollut jännityksiä vatsan seudulla, mutta nyt kun teimme harjoituksen se hellitti. Koen ikään kuin laajentuneeni. Keuhkot täyttyivät hapella. Fantastista pystyä hengittämään kunnolla. On tapahtunut paljon viimeisen puolen vuoden aikana, kesäkurssin jälkeen. Kuin puolikäännös. Olen valtavan kiitollinen mahdollisuudesta "marinoitua" täällä qikentässä yhdessä, en suurin piirtein haluaisi lähteä kotiin. Yhteisöllisyys, että kaikki auttavat kaikkia."

Opettaja:
Lars Hagner

Kohota Qi 2 Tukholmassa marraskuu 2017