Kohota Qi Trondheim [16.9.2017]

Trondheim 2017Viikonloppukurssi pidettiin myös tällä kertaa Atriumetissa Solsidanissa. Uudet ja vanhat osallistujat rentoutuivat ja myötävaikuttivat motivaatiolla ja hyvällä tuulella hyvin harmonisen kurssin syntyyn hienossa qikentässä.

Osallistujien kommentteja:

Poskiontelot avautuivat

"Minusta huolehdittiin täällä hyvin. Tämä kurssi on minulle uusi. Minulta on leikattu poskiontelot. Kurssin aikana tunsin kuinka poskiontelot avautuivat automaattisesti - samalla kun tyhjenivät. Tunnen itseni nyt rentoutuneeksi ja rauhalliseksi."

Fokus

"Zhineng Qigongissa on hienoja harjoituksia ja kauniita liikkeitä. Minulle oli uutta keskittyä silmiin niin, etten räpyttelisi."

Optimismi

"Minulla on ollut kipuja oikeassa olkapäässä noin vuoden ajan. Tänä viikonloppuna se on muuttunut. Jotain positiivista tapahtuu myös oikeassa kädessäni ja selän oikealla puolella. Viikonlopun aikana olen tullut rauhallisemmaksi ja ajattelen että kaikki tulee menemään hyvin. Olen tullut merkillisen optimistiseksi, mistä olen iloinen."

Olkapäät ovat paremmat

"Minulla on ollut vuoden ajan kipuja vasemmassa olkapäässä. Nyt se on parempi. Jotain tapahtuu täällä, tunnen rauhaa ja olen avoimempi. Kurssi on tuntunut hyvältä."

Parempi tasapaino

"Olen taistellut henkisesti, tänä viikonloppuna päästin irti. Vasen jalkani/sääreni on vahingoittunut ja käytän kainalosauvoja. Jalka on nyt parempi. Se näyttää aika normaalilta nyt. Kun tulin kurssille en pystynyt seisomaan kahdella jalalla. Nyt minun tasapainoni on parempi, myös ilman kainalosauvoja, ja voin myös vähän seisoa vahingoittuneella jalalla."

Parempi ryhti

"Zhineng Qigong on auttanut minua paljon. Kun aloitin treenaamisen noin 16 vuotta sitten, kiinnitin huomiota ensin ryhtiin. Aikojen kuluessa minulle on tullut huonoja tapoja. Siitä on aikaa kun olin viimeksi kurssilla. Kun lopetin treenaamisen tulivat oireet vähitellen, erityisesti korkea verenpaine. Kun tulin tälle kurssille olivat olkapääni korkealla. Kurssin aikana olen suoristunut ja tunnen itseni niin pitkäksi."

 Jännitykset laukeavat

"Olen saanut rauhaa ja hengitän vapaasti. Kehon lämpötila tuntuu paremmalta. Tavallisesti palelen, nyt tuntuu lämpimämmältä. Minulla on ollut kauan jännityksiä leuassa, ne laukeavat yhä enemmän. Viime vuonna on vaivannut migreeni, mutta tämän vuoden kesäkurssin jälkeen en ole saanut migreenikohtauksia. Koen olevani keskittynyt, se tuntuu voitolta ja olen iloinen."

Opettaja:

Ingrid Tidemann