Shenxin Qigong Göteborg [18.3.2017]

Shenxin Göteborg 18.- 19.3.2017

Tämä Shenxin Qigong -kurssi pidettiin viikonloppuna ennen kevätpäiväntasausta. Vaikka kevätlämpö ei vielä ollut ehtinyt Göteborgiin asti, pystyivät kurssille osallistujat nauttimaan ystävällisestä vahvan qikentän lämmöstä. Tyyni tunnelma antoi miellyttävän rauhan. Samanaikaisesti sekä energiataso että mieliala kohosi nopeasti. Voimakas oli yksi sana joka toistui monta kertaa kun osallistujat kuvailivat kuinka olivat kokeneet kurssin. Tässä muutamia komentteja:

Vanha jalkavamma parantuu

"Olen todella iloinen tästä viikonlopusta. Olen kokenut sen sekä valtavan voimakkaana että ravistelevana, mutta samanaikaisesti pehmeänä aivan uudella tavalla. Olen pystynyt rentouttamaan sellaisia kehon osia, joita en ole aikaisemmin pystynyt. Mutta nyt rentoudun sieltä ja täältä. Minulla on vanhoja vaivoja oikeassa jalassa, jo lapsuudessa saatuja ja on tuntunut kuin seisoisin puujalalla. Mutta tänään ei tuntunut siltä. Se on mahtavaa. Kiitos."

Leikkaushaava parani nopeasti

"Leikkasin käteeni syvän haavan parisen viikkoa sitten sipulia leikatessani. Silloin ajattelin että nyt saa qi työtä, ja se parantuu. Ja se parani niin nopeasti, vain muutamassa päivässä. Samantapaisia asioita on tapahtunut monta kertaa. On fantastista kuinta tätä voi hyödyntää monissa eri tilanteissa. Kiitos hienosta kurssista."

Kiitollinen paremmasta mielentilasta

"On tuntunut helpolta treenata tällä kurssilla. Käärmekäsiharjoitus esimerkiksi tuntuu uskomattoman paljon helpommalta nyt kuin syksyllä. Ristiselkäni joka on ollut aina jäykkä on tullut paremmaksi. Eniten qigong on vaikuttanut mielentilaani, suhtautumiseni elämässä tapahtuviin asioihin. On uskomatonta kuinka paljon apua olen saanut tähän asiaan. Elämässä tapahtuu kaikenlaista mutta pystyn pitämään mielialani hyvänä ja tunnen iloa ja kiitollisuutta. Se on uskomaton lahja. Se on auttanut minua valtavasti. Kiitos."

Opettaja
Patrik Rastija