Kohota Qi 2 Tukholma [18.3.2017]

Kohota Qi 2 on jatkokurssi peruskurssille, jossa opimme menetelmän. Tukholmassa se järjestetään kerran keväisin ja syksyisin, nyt se oli 18.-19. maaliskuuta. Kurssi on suosittu ja ei ole harvinaista että osallistujia tulee sekä Suomesta että Norjasta, kuten tälläkin kertaa tuli. Kurssilla syvennetään peruskurssilla opittua sekä täydennetään uusilla tiedoilla, mikä voi lisätä harjoituksen laatua. Lisäksi tulee paljon treenaamista vahvassa qikentässä. Ensimmäisen kurssipäivän jälkeen meillä oli tunnin jatkoluento EasyCare silmille -kurssille, joka pidettiin Tukholmassa tammikuun alussa. Tämä luento edesauttaa, että harjoitus toimii siihen osallistuneille vieläkin paremmin.

Osallistujien kommentteja:

Pirteämpi

"Viime viikolla olin kursseilla Norjassa ja nyt olen täällä. Tunnen itseni paljon pirteämmäksi ja jotain on tapahtunut vahingoittuneessa polvessani."

Hyvä korjaus

"Hyvä kurssi, olen saanut hyvän korjauksen eteenpäinmenevään käsivarsiliikkeeseen, käsi tuntuu suoremmalta ja liikkeet ovat nyt rennompia."

Rennompi arkipäivässä

"Hieno harjoitusviikonloppu. Olen treenannut kauan, olin myös kesäkurssin harjoituskurssilla. Koen että voin rentoutua paremmin arkipäivässä, löydän rentouden pääni sisällä ja voin hyödyntää sitä."

Voin hyvin arkipäivässä

"Hyvä kurssi, on sosiaalinen etu että voi hyvin arkipäivässä. Olin aikaisemmin vähän surullinen kun näin kun toisilla oli hauskaa, esimerkiksi kun olin ulkona kahvilla. Nyt ongelmaa ei ole."

Rentoutunut treenaamisesta

"Pidän kovasti kohota qi 2 -kurssista. Tulen treenaamisesta rentoutuneeksi. Aikaisemmin minulla on ollut vaivoja koko kehossa. Nyt se on enimmäkseen vain viisaudenhammas, joka yrittää tulla esiin ja joka vaivaa minua."

Allergiat

"Priorisoin osallistua kohota qi 2 -kurssille. Ajattelin ottaa qigongin lääkkeeksi arkipäivään. Olen päässyt eroon monista allergioista, mutta olen vielä herkkä hajusteille ja kukille. Äskettäin kun sain kukkia ja tunsin huonoa oloa, treenasin puoli tuntia ja voin paremmin. Kiitos paljon."

Qikenttä

"Kiitos todella hyvästä kurssista. Qikenttä on jotain joka ottaa suuremman ja suuremman paikan ajatuksissani. Hienoa että kaksi poikaani ovat täällä mukana."

Opin jotain uutta joka kerralla

"Olen ollut tällä kurssilla aikaisemminkin, joka kurssilla oppii jotain uutta. Tämä on ollut todella rentouttavaa."

Nautin qikentästä

"Hieno viikonloppu. Nautin jokaisesta kurssista. Olen treenannut niin kauan että seisoskelen vaan ja nautin qikentästä. Iloinen ja kiitollinen että saan olla täällä."

Silmäharjoitus

"Silmäharjoitus oli mielestäni todella hyvä. Pedagogisesti hyvä ja oli hyvä kerrata kun oli jo oppinut harjoituksen aikaisemmin. Ensimmäisellä kerralla oli niin paljon uutta opittavaa. Nyt pystyin rauhassa keskittymään harjoitukseen."

Opettaja:

Lars Hagner

Lyft upp qi 2 Stockholm 19.3.2017

Kaksi kuvaa joissa korjaamme toistemme liikkeitä.

LUQ2Stockholm170318 1924 670