Kohota Qi Göteborg [21.1.2017]

Kuten tavallista oli vuoden ensimmäisellä peruskurssilla Göteborgissa paljon osallistujia. "Paras tapa aloittaa uusi vuosi" on yleinen kommentti kurssin kertaajilta. Yhä useammat kertovat kuinka he ovat tulleet pysyvästi terveemmiksi, rauhallisemmiksi ja iloisemmiksi treenien avulla. Jopa monet noin 20 ensikertalaisesta iloitsivat huomatessaan kuinka nopeasti ensimmäiset tuloksen voivat tulla. Kuten tavallista on vaikea valita niistä hyvistä kokemuksista joita osallistujat ovat jakaneet. Tässä vain osa kommenteista:

Kohota qi Göteborg 21.1.2017

Suurin voitto - mukavampi henkilö

"Kun aloitin qigongin 10 vuotta sitten olin sitä mieltä että se oli niin hidasta. Mutta sain heti tuloksia, siispä jatkoin treenaamista. Nykyään arvostan hitautta yhä enemmän ja nautin treenaamisesta. Vuosien myötä olen saanut monia fyysisiä tuloksia, esimerkiksi vilustun harvemmin. Olen välttänyt ranne- ja polvileikkaukset. Vatsani on paljon parempi. Suurin voittoni on kuitenkin se että olen tullut niin paljon rauhallisemmaksi. Minusta on tullut miellyttävämpi persoona."

Vähemmän negatiivisia ajatuksia

"Olen treenannut 4,5 vuotta. Olin aikaisemmin täynnä negatiivisia ajatuksia ja tunnen nyt vapautuneeni niistä. Olen valtavan kiitollinen qigongista."

"Qigong on tehnyt minusta rauhallisemman ja iloisemman."

Vuoden mittainen selkäkipu parani

"Tämä on ensimmäinen kurssini. Tulin tänne koska minulla on ollut vuoden ajan selkäkipuja. Nyt ei minulla ole selkäkipuja, joka yleensä vaivaa tähän aikaan päivästä."

Alhaisempi verenpaine, vahvempi selkä ja niska

"Aloitin treenaamisen viime keväänä korkean verenpaineeni vuoksi. Jatkoin treenaamista ja verenpaineeni laski. Toinen vaikutus on että niskani ja selkäni on tullut paljon paremmiksi, paljon vahvemmiksi. Huomaan voivani istua ilman selkätukea, mihin en aikaisemmin pystynyt. Tämä kurssi on tuntunut valtavan hyvältä. Tällä kertaa en ole tuntenut kipua jaloissani."

"Kurssilla on ollut hyvä vaikutus; nyt en tunne iskiastani niin paljoa."

Opettaja:
Patrik Rastija

Kohota qi Göteborg 21.1.2017