Kohota Qi Kalmar [3.9.2016]

Kuten tavallista kurssilla oli joukko ensikertalaisia ja niitä jotka ovat käyneet aikaisemmin yhden tai useampia kursseja kanssamme. Ensikertalaiset oppivat harjoituksen nopeasti ja useat ilmaisivat halukkuutensa jatkaa treenaamista, sekä kotona että yhdessä meidän ryhmähajoituksissamme.
Alla osallistujien kommentteja kurssin jälkeen:

Lisääntynyt kyvykkyys

"Olen treenannut kaiken kaikkiaan kuusi vuotta ja käynyt talvi- ja kesäkurssilla. Olen todella kaivannut tätä kurssia. Vaikka kykyni rentoutua on parantunut, haluan tulla vielä rauhallisemmaksi ja rentoutuneemmaksi. Haluan kiittää vaimoani että hän esitteli minulle qigongin."

Parempi terveys

"Kun aloitin qigongin treenaamisen oli kehoni huonossa kunnossa. Lääkärit eivät tienneet miksi. Askel askeleelta on terveyteni parantunut."

Migreeni

"Minulla ei ole vakavia sairauksia. Ensimmäisen kurssin jälkeen parani migreenini ja painoni laski aika paljon. Ennen tätä kurssia minulla oli selässäni pistävä tunne. Kun teimme rentoutusharjoituksen hävisi se tuntemus aika paljon."

Kantapään vaivat

"Qigongharjoituksen avulla olen parantunut migreenistä ja kantapään (Plantaarifaskiitti) vaivasta. On vaikeaa treenata säännöllisesti, kun minulla on pieni tytär. Kun en treenaa säännöllisesti huomaan kuinka ärtymys ja muut samanlaiset tunteet tulevat takaisin."

Hyvin ihanaa

"Tuntuu todella ihanalta treenata Kohota Qitä. Kaipaan jo kovasti seuraavaa kurssia. "

Jäätynyt olkapää

"Tuntui tärkeältä päästä tälle kurssille. Toivottavasti tulen osallistumaan ryhmäharjoituksiin. Minulla on jäätynyt olkapää, nyt kurssin jälkeen voin taas liikuttaa olkapäätä. Olen iloinen että osallistuin kurssille. Harjoitteleminen tuntuu minulle tärkeältä. "

Opettaja:
Johannes Nordgaard