Xing Shen Zhuang Göteborg [1.10.2016]

Xing Shen Zhuang -harjoituskurssi oli myös tällä kertaa pidetty ja siellä tuli monia hienoja tuloksia. Useat osallistujat korostivat kuinka arvokasta on saada korjauksia liikkeisiin, jotta harjoitus menisi paremmin. Jopa omat harjoitukset, joita teemme kotona, helpottuvat ja saavat sysäyksen eteenpäin qi tankkauksesta, jonka saamme kursseillamme. Alla muutamia osallistujien kommentteja.

XSZ 1 okt 2016

Yllättävän hyvä kunto

"Aamulla myöhästyin raitiovaunusta ja seuraava tulisi vasta 25 min myöhemmin. En tiedä kuinka kauan kestää tulla tänne kävellen mutta ajattelin hieman lenkkeillä. En lenkkeile yleensä joten se oli jännittävää minulle. Minä hölkkäsin ja kävelin ja ehdin ajoissa perille. En käsitä kuinka nopeasti tulin tänne. Kesti vain vähän aikaa ennen kuin hengitykseni tasaantui. Hikoilin mutta koin että kuntoni oli yllättävän hyvä! Kiitoksia hienoista korjauksista ja hienosta kurssista!"

Parempi uni ja vatsakivut katosivat

"Viime yönä nukuin paremmin kuin tavallisesti. Se on tosi hienoa. Eilen kun tulin tänne oli vatsani hyvin kipeä. Se on jatkunut myös tänään, mutta nyt en tunne yhtään kipuja. Tunnen itseni yleisesti ottaen vahvemmaksi. On ollut valtavan hieno kurssi super-korjauksineen. Toivottavasti muistan ne jälkeenpäin. Tuntuu kuin koko harjoitus olisi saavuttanut toisen tason tämän kurssin jälkeen. En ole voinut tulla kesäkurssi kakkoselle vähään aikaan, joten tämä on ollut todella hienoa!"

Parempi tasapaino

"Tämä on ollut fantastisen hyvä kurssi! Olen saanut niin hienoja korjauksia. En ole pitänyt ennen tästä harjoituksesta, koska minulla on ollut vaikeuksia tasapainoni kanssa, mutta kiitos korjausten olen saanut uusia ideoita jotka auttavat minua. Olen todella tyytyväinen ja iloinen ja nyt aion jatkaa tämän harjoituksen kanssa. Kiitos paljon!"

Vahvempi, sitkeämpi ja parempi keskittymiskyky ja muisti

"Opin tämän harjoituksen ensimmäistä kertaa viime kesänä. Tunnen itseni paljon vahvemmaksi ja sitkeämmäksi sen jälkeen kun aloin treenaamaan tätä. Olen äskettäin alkanut opiskella ja mielestäni qigong ja erityisesti tämä harjoitus auttaa minua paljon keskittymisessä, jäsentämisessä, asioiden muistamisessa ja ymmärtämisessä. Kiitos hyvästä kurssista!"

Vanhat vammat ranteissa ja nilkoissa ovat tulleet paremmiksi

"Päivän aikana on tapahtunut paljon ja jos otan yhden parannuksen esille on se että minun ranteeni ja nilkkani tuntuvat yhtäkkiä olevan paremmassa kunnossa. Huomasin treenatessa että pystyin menemään alemmaksi kuin ennen. Olen saanut vammoja lapsena, molemmat nilkkani ovat murtuneet. Oli mahtavaa, hauskaa kun jotain odottamatonta tapahtuu. Paljon tapahtuu body regulation -harjoituksessa ja kasvoissa. Tuntuu kuin jokin painaisi eteenpäin kasvoissa. Kiitos paljon!

Voima jaloissa on palannut

"Kiitos hyvästä kurssista ja hyvistä korjauksista! Mikä on merkittävää on se, että oikean jalan takaosa on ollut todella voimaton maaliskuusta alkaen. Kesäkurssilla minulla oli vaikeuksia kumartua ja tulla taas ylös mutta nyt se meni hyvin. Joka kerta kun kumarruimme alas ja taas ylös, pystyin tulemaan takaisin ylös. Voimat ovat palanneet. Se on suurenmoista! Kiitos!"

Opettaja:
Patrik Rastija