Opi enemmän qigongista, meridiaaneista ja akupunktiopisteistä

Monet jotka treenaavat Zhineng Qigongia toivoisivat että voisivat auttaa läheisiään eri terveysongelmissa. Ensisijaisesti suosittelemme heille qigongkurssia, mutta joskus voi olla syitä jotka estävät kursseille osallistumisen. Silloin voi Tuina-käsittely olla vaihtoehtoinen tapa auttaa perhetta ja ystäviä. Se voi myös herättää kiinnostusta ja uteliaisuutta osallistua myöhemmin kursseille.

blommor sommarkurs rosor nossebro 

Tuina

Tuina on yleiskäsite eri kehoterapioille ja se mitä me opetamme kutsutaan Akupunktio Tuinaksi. Kurssilla opimme meridiaani-järjestelmää ja akupunktiopisteitä, mikä voi lisätä sinunkin joka olet treenannut kauan ymmärrystä ja tietämystä qigongista. Saadakseen parempia tuloksia täytyy terapeutilla/harjoittajalla olla voimaa ja sitä saa harjoittelemalla qigongia.

 

Weituo Jin

Tuina-kurssin yhteydessä opetamme siksi Weituo Jin qigongmenetelmää, jonka avulla terapeutti/harjoittaja saa voimaa. Weituo Jin kurssi on pakollinen jos haluaa oppia Tuinaa. Menetelmää on hyvä treenata sinunkin joka jo työskentelee terapauttina muilla aloilla, osittain voidaksesi antaa parempia käsittelyjä mutta myös vahvistaaksesi itseäsi.

wtj karoline bratland norge 

Qikenttä

Kun tulet ensimmäistä kertaa Tuina-kurssille, täytyy sinun samalla kertaa käydä Weituo Jin -kurssi, siis yhteensä 2 + 2 päivää. Aivan kuten kaikilla muillakin kursseillamme, treenaamme vahvassa qikentässä, mikä antaa meille paljon ja auttaa pääsemään hyviin tuloksiin. Jos haluat lukea enemmän qikentästä, klikkaa tätä linkkiä: index.php/fi/qigong/harjoittelun-vaikutus.html Jos haluat käydä vain Weituo Jin -kurssin, voit hyvin varata 2 päivää.

Keväällä 2019 tulemme järjestämään nämä kurssit Göteborgissa 2.-5. toukokuuta sekä Tukholmassa 30. toukokuuta - 2. kesäkuuta.

 

Kurssilmoittautuminen:

Göteborg: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=730

Tukholma: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=713

Tuina auttoi Gun-Ernaa niskan retkahdusvammassa, vaikeissa vapinoissa sekä vaikeassa jalanmurtumassa. "Huomasin heti että se auttoi. Kkivut vähenivät merkittävästi. Sain enemmän energiaa, pystyin keskittymään ja jopa nukkumaan paremmin."

Näin kirjoitti Gun-Erna vaikutuksista joita hän sai kun hän alkoi saada Tuina-käsittelyjä pojaltaan. Hän on saanut jatkossakin Tuina käsittelyjä kun he ovat tavanneet ja hän on tervehtynyt kerta kerralta yhä enemmän. Muun muassa pahasta liikenneonnettomuudesta aiheutuneet kivut ovat vähentyneet merkittävästi. Klikkaa tästä lukeaksesi koko Gun-Ernan kertomus:

https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/minun-tarinani/lajittelu-paeivaemaeaeraen-mukaan/10330-tuina-auttoi-gun-ernaa-niskan-retkahdusvammassa-vaikeissa-vapinoissa-seka-vaikeassa-jalanmurtumassa.html

Jos haluat lukea Oslon viime syksyn kurssiraportin klikkaa tästä:

 https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiraportit/10620-tuina-ja-weituo-jin-oslo-10-2018.html

 

 

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme