“Olen vahvempi, iloisempi ja näen elämän ja tulevaisuuden valoisana. Minun ja perheeni elämänlaatu on parantunut merkittävästi ja qigong on antanut minulle elämäni takaisin."

anna barn familj hangmatta1000

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat ovat huomanneet kuinka qigongin treenaaminen vaikuttaa perhe-elämään.

Torstein

“Treenaaminen parantaa stressinkäsittelykykyä ja voin olla paremmin läsnä, kun olen lasten kanssa. Se aiheuttaa positiivisen kierteen, jolloin myös lapset ovat tyytyväisempiä."

Lue Torsteinin kertomus tästä (ruotsiksi)

 

Berith

“Minulla on tietty kipuja jäljellä vielä, mutta kiitos Zhineng Qigongin minulla ja perheelläni on merkittävästi parempi elämänlaatu kuin aikaisemmin! Ero on sanoinkuvaamattoman suuri.

Lue Berithin kertomus tästä (ruotsiksi)

Johanna

"Liittyen mielialan vaihteluihini avopuolisoni sanoo että olen nykyään paljon harmonisempi ja että hän on huomannut kuinka käsittelen henkilökohtaisia konflikteja paljon rauhallisemmin."

Lue Johannan kertomus tästä (ruotsiksi) 

Camilla

“Olen vahvempi, iloisempi ja näen elämän ja tulevaisuuden valoisana. Minun ja perheeni elämänlaatu on parantunut merkittävästi ja qigong on antanut minulle elämäni takaisin."

Lue Camillan kertomust tästä (ruotsiksi)

Bodil

“Tyttäreni on myös huomannut että olen rauhallisempi. Jos olen vähän ärtynyt jonain päivänä sanoo hän "Äiti, etkö ole treenannut tänään?""

Lue Bodilin kertomust tästä (ruotsiksi)

Lotta

“Tunnen eläväni enemmän tässä ja nyt, olen rauhallisempi, jopa ympärillä olevat sanovat minun muuttuneen. Tyttäreni sanoi minulle eräänä päivänä että kuuntelen häntä paremmin nyt."

Lue Lotan kertomus tästä (ruotsiksi)

 

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

nynashamn anna tobbe bebis1200 

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme