Väsynyt työskentelemään tietokoneen ääressä?

Vietätkö sinäkin paljon aikaa tietokoneen ääressä? Tuntuuko että se kuluttaa terveyttäsi? Tuletko väsyneeksi ja jäykäksi? Saatko hartia-, niska- ja pääkipuja? Qigongia treenaamalla voi säilyttää voimansa ja hyvinvointinsa.

Treenaamalla voimme saada lisää energiaa. Peruskursseilla opimme myös tietyn tavan seisoa ja istua, mikä voi auttaa meitä säilyttämään energiaamme sen sijaan että väsyisimme. Kuinka istumme ja seisomme vaikuttaa terveyteen ja mitä useammin pystymme käyttämään kehoamme hyvällä tavalla - sitä parempi se on hyvinvoinnillemme. Pitää hyvä kehon asento tietokoneen ääressä on yksi tapa torjua terveysongelmia.

sommarkurs2 2018 malin magdalena sunset practise

Toinen tapa on tehdä EasyCare -silmien terveydeksi harjoitusta. EasyCare -silmien terveydeksi sisältää lyhyitä harjoituksia jotka on suunniteltu harjoittamaan silmiä, kehon osa johon tietokoneen ruutu voi vaikuttaa negatiivisesti. Silmien terveys voi parantua viettämällä hetki tietokoneen ääressä tekemällä EasyCare -harjoitusta. Silmät vaikuttavat myös muualle kehoon, joten treenaaminen tekee hyvää koko keholle. EasyCare hetki kestää noin kolme minuuttia.

Katso kurssiohjelmaa löytääksesi seuraavan kurssin!

easycare eyes malin 440

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme