Treenaamisen iloa syksyn pimeydessä

Viikonloppuna 27-28 lokakuuta ei ollut vain talviaikaan siirtymisen hetki, vaan silloin oli myös qigongkursseja viidellä eri paikkakunnalla Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Monet gigongin harrastajat ottivat tilaisuudesta vaarin treenatakseen mukavassa seurassa, kun syksyn pimeys näytti olemassaolonsa. Göteborgissa, Ljungskilessa, Karlskogassa ja Turussa oli viikonloppukurssi ja Oslossa järjestettiin ensimmäistä kertaa syyskurssi. Tarkkaile koska kurssiraportit ilmestyvät kotisivuillemme lukeaksesi kurssien tuloksista!

karlskoga kapellet lyft upp qi sol

Juuri Karlskoga herättää mielleyhtymän yhteen European Zhineng Qigongin treenauskurssiin, talvikurssiin, joka järjestetään täällä aina helmikuussa. Tällä kertaa oli vuorossa viikonloppukurssi, joka järjestettiin kodikkaassa, pienessä kappelissa joka kuuluu Karlskogan kansanopistoon.

karlskoga kapellet lyft upp qi angelica

Kuva Karlskogan kurssilta.

karlskoga kapellet lyft upp qi 440px

Kokoonnuimme pienessä talossa joka on koulun vieressä.

ljungskile helgkurs snow

Ljungskilen kurssi järjestettiin Ljungskilegårdenissa. Viikonloppu oli talvinen, mikä näkyy ylläolevassa kuvassa joka otettiin sunnuntaina.

oslo operahus morgon autumn course sunrise

oslo operahus morgon autumn course

Norjan syyskurssi on jokavuotinen kurssi. Se on aikaisemmin järjestetty Bergenissä, mutta tänä vuonna se pidettiin ensimmäistä kertaa Oslossa. Ohessa kaksi kuvaa jotka pari qigongaajaa otti eräänä aamuna ennen kurssipäivää, kävelyllä Oslon oopperatalon ohi.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme