"En ole enää kesän alussa ihmisraunio"

vardagsqigong stockholm eva

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti heidän työhönsä. Olemme aikaisemmin tehneet samasta aiheesta julkaisun jonka löydät tästä linkistä.

Hanne

"Valtavan tärkeää on se että pystyn tekemään työni laadukkaammin. Psykologina antaa arvoa sille jos pystyy ajattelemaan selkeästi tilanteissa, joissa on paljon emotionaalista turbulenssia. Vaikka ympärilläni on paljon emotionaalista, se ei tartu minuun niin helposti, vaan pystyn säilyttämään rauhallisuuteni."

Lue Hannen kertomus tästä

Bodil

“Huomaan eron myös työssäni akuuttipsykiatrian poliklinikalla. Aikaisemmin minun piti tehdä tosi paljon muistiinpanoja kun olin asiakkaiden kanssa, mutta minun ei tarvitse tehdä sitä enää. Muistini on parantunut."

Lue Bodilin kertomus tästä

Ulla

“Olen lukion opettaja ja vaikka pidän opettamisesta ottaa se voimille. Tavallisesti olin lopen uupunut lukuvuoden päättyessä. Nyt en ole enää kesän alussa ihmisraunio ja yhä useammat työkaverit ja ystävät alkavat olla kiinnostuneita qigongista, kun he näkevät parantumiseni."

Lue Ullan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme