Kerstin - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue Kerstinistä, joka osallistui viime vuonna kesäkurssille ensimmäistä kertaa. Hän tuli kurssille tyttärensä ansiosta, joka oli kurssilla vuotta aikaisemmin ja sai hienoja tuloksia. Ja tänä kesänä tulevat molemmat kurssille.

Olen mukana koska olen kuullut niin paljon positiivista kesäkursseista. Tyttäreni ja serkkuni ovat olleet täällä ja molemmat saivat todella hienoja tuloksia.

Kerstin ja LiviaAloitin Zhineng qigongin treenaamisen koska minulla on nilkkamurtuma joka yhä vaivaa, koska se murtui 40 vuotta sitten. Koko kehoni on jäykkä ja minulla on kipeät hartiat ja selkä. Olen enimmäkseen valtavan väsynyt ja minulla on vatsaongelmia. Kaiken lisäksi minulla on syntymävikana virheasento alaraajoissa suhteessa polviin. Kesäkurssilla tuntuu että nilkkani on parantumassa ja vasen jalkani on suoristunut. Ja tunnen suurempaa rauhaa. Tulen varmasti takaisin kesäkursseille tulevaisuudessakin. Tunnen löytäneeni harjoitusmuodon, jota voin jatkaa läpi elämäni ja joka voi pitää minut elinvoimaisena. Täällä on fantastista olla tyttäreni kanssa ja kokea tämä kaikki yhdessä ja sitten treenata yhdessä kun tapaamme.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme