Livia - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue 21-vuotiaasta Liviasta miksi hän tulee kesäkurssille joka vuosi.

Minulla oli polvivamma joka aiheutti sen että tuskin pystyin kävelemään. Se parani ensimmäisellä kesäkurssilla, jonka kävin vuonna 2015. Huomasin myös voivani kaikin tavoin hyvin.

LiviaOn ihanaa olla kesäkurssilla. Siellä vallitsee ihana yhteisöllisyys ja seurustellaan kaikenikäisten ihmisten kanssa. Kaikki auttavat ja eletään yhdessä monien kanssa, mutta kaikki toimii erittäin hyvin. On hauskaa että voi kokea tämän pari viikkoa joka vuosi. Viime vuonna sain myös äitini mukaan ja hän on kuten minäkin saanut parannusta vaivaansa. Meillä on samanlainen geneettinen vaiva jaloissa, mikä aiheutti sen että kun olin Australiassa tarjoilijana, vaiva paheni niin että tuskin pystyin kävelemään.

Kun aloitin harjoittelun en voinut kovin hyvin henkisesti, mutta tällä hetkellä voin uskomattoman paljon paremmin. Siitä olen todella kiitollinen. Olin treenannut European Zhineng Qigong -ryhmässä ennen kesäkurssia, mutta kesäkurssilla oleminen on ihan eri juttu. Siellä ymmärsin että  Zhineng qigong sisältää paljon enemmän kuin pelkät liikkeet. Se auttaa elämässäni monin eri tavoin. Tämä ajattelutapa auttaa minua. Saan enemmän energiaa, tarvitsen vähemmän unta ja olen iloisempi.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme