Fredrik - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue Fredrikistä joka 10 vuoden tauon jälkeen palasi takaisin.

Käytyäni muutamia viikonloppukursseja lähdin ensimmäiselle kesäkurssille vuonna 2004. En voi sanoa, että ensimmäinen kesäkurssini olisi tuntunut fantastiselta, mutta jossakin kaikkien kamppailujen takana oli kuitenkin tuntemus rauhasta ja hyvinvoinnista. Muutaman vuoden kuluttua kesäkurssista muuttui elämäni, ja oli vaikea saada qigongia arkipäivän rutiiniksi. Siitä johtui että minulla oli noin viiden vuoden tauko qigongista.

Fredrik

Syy qigongin aloittamiseeni olivat niska- ja selkävaivat. Ne eivät vaivaa ollenkaan kun treenaan säännöllisesti qigongia. Treenatessani tunnen olevani myös liikkuvampi ja vahvempi, mutta ennen kaikkea rauhallisempi ja harmonisempi. Kun lopetin treenaamisen palasivat vaivat. Nyt olen aloittanut taas säännöllisen treenaamisen, ja tunnen heti kuinka voin paremmin.

Mielestäni kesäkurssit ovat erinomainen tapa aloittaa loma. Ei ole parempaa tapaa rauhoittua ja ladata akkuja. Vain parissa päivässä kierrokseni hidastuvat tasolle, jonka muuten saavuttaisin yli viikon jälkeen. Toinen kesäkurssin vaikutus on siitepölyallergiani katoaminen. Ennen kesäkurssia minun täytyy lääkitä itseäni, jotta minulla ei olisi oireita. Oltuani pari päivää kesäkurssilla voin lopettaa lääkityksen enkä saa enää oireita. Kursseilla vallitsee myös mahtava yhteisöllisyys ja hieno tunnelma.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme