Kiitos menneestä vuodesta!

Toivottavasti joulu meni hyvin ja kiitämme teitä kaikkia tästä vuodesta, joka sisälsi paljon treeniä, ihanaa yhteisöllisyyttä, sekä kurssien aikana että muulloinkin. Seuraavassa kuvia joiltakin vuoden 2018 kursseilta.

 

Kesäkurssiharjoitus

 180103-07_Sommarkursträning_Ggb_2000px_21.JPG

180103-07_Sommarkursträning_Ggb_2000px_30.JPG

Vuosi 2018 alkoi suositulla Kesäkurssiharjoituksella Göteborgissa – 5 päivää treenausta heti vuodenvaihteen jälkeen. Klikkaamalla tästä pääset ilmoittautumaan vuoden 2019 Kesäkurssiharjoitukseen, joka järjestetään Tukholmassa 2.-6. tammikuuta.

Talvikurssi

Qigong_3731.jpg

Vinterkurs_2018_snö_Shenxin.jpg

Talvikurssin järjestimme kuten ennenkin viikolla 8. Vuonna 2018 meitä oli melkein 100 osallistujaa. "Kahdeksana kurssipäivänä minulla oli enemmän energiaa kuin viitenä viimeisenä vuotena" kertoi yksi osallistuja joka oli ensimmäistä kertaa kurssilla. Klikkaa tästä jos haluat osallistua vuoden 2019 talvikurssille.

Treenauskurssi Espanjassa

2018_spanien_träning_strand_440.jpg

Kuva Espanjan matkalta huhtikuussa vuonna 2018. "Tämä kurssi vahvisti minua paljon, sekä henkisesti että fyysisesti. Qigong on pelastusrenkaani." Klikkaa tästä jos haluat ilmoittautua Espanjan matkalle vuonna 2019.

Kesäkurssit

2018-sommarkurs-bro-vatten.jpg

2018-sommarkurs-två-qigong-båt-brygga.jpeg

2018-sommarkurs-två-qigong-vatten-blomma.JPG

Tässä joitakin kuvia, joita osallistujat lähettivät vuoden Kesäkursseilta. Monien osallistujien terveys tuli paremmaksi kursseilla, esimerkiksi yksi osallistuja joka oli ensimmäistä kertaa sanoi: "Tulin kurssille hyvin väsyneillä aivoilla hyvin intensiivisen periodin jälkeen, mutta jo kahden päivän kuluttua tunsin kuinka kaikki vaan selkiytyi."

 

Syyskurssit

oslo-operahus-morgon-autumn-course.jpg

autumn-course-karis-2018-2.jpg

Syyskurssit järjestettiin kuten tavallisesti sekä Suomessa että Norjassa. Norjassa tämä kurssi pidettiin nyt ensimmäistä kertaa Oslossa.

 

Peruskursseja

karlskoga-kapellet-lyft-upp-qi-angelica-grundkurs.jpg

Vuoden 2018 aikana meillä oli yli 60 peruskurssia. Kurssiohjelmasta löydät vuoden 2019  kevätkauden kurssit.  Jo tammikuussa voit mennä Kohota Qi -kurssille Bollnäsiin ja Osloon sekä Shenxin Qigong -kurssille Tukholmaan, Göteborgiin ja Bodöön.

Hyvää Uutta Vuotta toivoo European Zhineng Qigong!

 

Onko mainosjulisteista hyötyä?

Julisteiden jakaminen on yksi markkinointikeinomme. Onko julisteiden jakamisesta mitään hyötyä? Kyllä vain, meillä on useita esimerkkejä henkilöistä, jotka treeneevat kanssamme tällä hetkellä ja ovat löytäneet meidät juuri julisteiden avulla. Madeleine ja Johannes ovat pari esimerkkiä.

affischtavla stockholm qigong 2018

Madeleine muistelee kuinka hän ensimmäisen kerran törmäsi European Zhineng Qigongiin. Hän huomasi julisteen joka oli lääkärin vastaanottohuoneen seinällä. Hän oli juuri saanut huonoja uutisia sairaalasta ja istui itkien odotushuoneessa. Hän kohotti katseensa ja näki julisteen jossa joku treenasi qigongia. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin kuullut qigongista mutta kiinnostui heti. "Qigong... itsetreenaus...sitä, ajattelin, juuri sitä minä tarvitsen." hän kertoo. Tuntui hyvältä löytää jotain jota pystyi tekemään itse, arkielämässä, sillä aikaisemmin hänen oli täytynyt juosta ympäriinsä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin saadakseen apua. Tänä päivänä hän on treenannut yli 14 vuotta ja se tuntuu hyvältä.

Johannes myös on treenannut kauan. 18 vuotta sitten olisi hän hakenut musiikkikoulutukseen, mutta hänellä oli ranteissa tulehdus. Hän huomasi kaupungilla julisteen ja päätti mennä kurssille niin pian kuin mahdollista. Hän pääsi kurssille ja tulehdus katosi. Hän pystyi suorittamaan musiikkikoulutuksen sisäänpääsykokeen ja pääsi läpi. Siitä lähtien hän on treenannut qigongia päivittäin.

affischtavla malin livia stockholm qigong 2018

Kaksi qigongaajaa Tukholmassa kiinnittämässä julisteita kävelyllä kesän lämmössä.

Ehkä sinulla on mahdollisuus auttaa julisteiden jakamisessa seudulla jossa asut ja treenaat? Puhu opettajan tai kontaktihenkilön kanssa, jos olet kiinnostunut.

 

”Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

sommarkurs2 2018 maria malin magdalena nossebro walk

On tärkeää pystyä rauhoittumaan arkielämässä. Pystyä olemaan tässä ja nyt ja olemaan tuhlaamatta energiaa murehtimiseen ja huolestumiseen. Lue kuinka kursseillemme osallistujat tuntevat läsnäolon treenattuaan European Zhineng Qigong -ryhmässä.

 

Lotta

“En lankea enää niin helposti henkisiin esteisiin - olen tasapainoisempi ja myhäilen useammin elämälle. Hienoa tuntea että ei enää huolestu ympärillä olevista asioista koko aikaa, vaan pystyy olemaan rauhallinen ja pystyy näkemään niissä huvittavat puolet."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Hanne

“Tärkeintä mitä tapahtui kun aloin treenaamaan qigongia oli se, että päässä hiljeni. Kaikkea mahdollista kuohui aikaisemmin päässäni; ajatuksia, muistikatkelmia, juoruja, roskaa. Ei ollut koskaan rauhaa."

Lue Hannen kertomus tästä  

 

Gunilla

“Kehon jännitykset ovat vähentyneet valtavasti. Levätessä pystyn rentoutumaan. Vatsani toimii normaalisti ja on helpompi hengittää. Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

Lue Gunillan kertomus tästä  (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta

“Tunnen eläväni enemmän tässä ja nyt, olen rauhallisempi, myös ympärilläni olevat ihmiset ovat sitä mieltä että olen muuttunut."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta-Karin

“Qigong on myös tänä päivänä työkalu joka auttaa minua käsittelemään vastoinkäymisiä joita elämä tuo. Olen rauhallisempi ja tasapainoisempi."

Lue Lotta-Karinin kertomus tästä 

 

Jessica

“Henkisesti pystyn helpommin saamaan asioita tehdyksi, olen keskittyneempi ja rauhallinen. Elämä paranee kaikilla alueilla, kun teen Zhineng gigong -harjoituksia. Harjoitukset ovat lääkkeeni ja työkalut vakaan, hyvän ja elämänmittaisen terveyden ylläpitämiseksi."

Lue Jessican kertomus tästä  

 

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Väsynyt työskentelemään tietokoneen ääressä?

Vietätkö sinäkin paljon aikaa tietokoneen ääressä? Tuntuuko että se kuluttaa terveyttäsi? Tuletko väsyneeksi ja jäykäksi? Saatko hartia-, niska- ja pääkipuja? Qigongia treenaamalla voi säilyttää voimansa ja hyvinvointinsa.

Treenaamalla voimme saada lisää energiaa. Peruskursseilla opimme myös tietyn tavan seisoa ja istua, mikä voi auttaa meitä säilyttämään energiaamme sen sijaan että väsyisimme. Kuinka istumme ja seisomme vaikuttaa terveyteen ja mitä useammin pystymme käyttämään kehoamme hyvällä tavalla - sitä parempi se on hyvinvoinnillemme. Pitää hyvä kehon asento tietokoneen ääressä on yksi tapa torjua terveysongelmia.

sommarkurs2 2018 malin magdalena sunset practise

Toinen tapa on tehdä EasyCare -silmien terveydeksi harjoitusta. EasyCare -silmien terveydeksi sisältää lyhyitä harjoituksia jotka on suunniteltu harjoittamaan silmiä, kehon osa johon tietokoneen ruutu voi vaikuttaa negatiivisesti. Silmien terveys voi parantua viettämällä hetki tietokoneen ääressä tekemällä EasyCare -harjoitusta. Silmät vaikuttavat myös muualle kehoon, joten treenaaminen tekee hyvää koko keholle. EasyCare hetki kestää noin kolme minuuttia.

Katso kurssiohjelmaa löytääksesi seuraavan kurssin!

easycare eyes malin 440

Treenaamisen iloa syksyn pimeydessä

Viikonloppuna 27-28 lokakuuta ei ollut vain talviaikaan siirtymisen hetki, vaan silloin oli myös qigongkursseja viidellä eri paikkakunnalla Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Monet gigongin harrastajat ottivat tilaisuudesta vaarin treenatakseen mukavassa seurassa, kun syksyn pimeys näytti olemassaolonsa. Göteborgissa, Ljungskilessa, Karlskogassa ja Turussa oli viikonloppukurssi ja Oslossa järjestettiin ensimmäistä kertaa syyskurssi. Tarkkaile koska kurssiraportit ilmestyvät kotisivuillemme lukeaksesi kurssien tuloksista!

karlskoga kapellet lyft upp qi sol

Juuri Karlskoga herättää mielleyhtymän yhteen European Zhineng Qigongin treenauskurssiin, talvikurssiin, joka järjestetään täällä aina helmikuussa. Tällä kertaa oli vuorossa viikonloppukurssi, joka järjestettiin kodikkaassa, pienessä kappelissa joka kuuluu Karlskogan kansanopistoon.

karlskoga kapellet lyft upp qi angelica

Kuva Karlskogan kurssilta.

karlskoga kapellet lyft upp qi 440px

Kokoonnuimme pienessä talossa joka on koulun vieressä.

ljungskile helgkurs snow

Ljungskilen kurssi järjestettiin Ljungskilegårdenissa. Viikonloppu oli talvinen, mikä näkyy ylläolevassa kuvassa joka otettiin sunnuntaina.

oslo operahus morgon autumn course sunrise

oslo operahus morgon autumn course

Norjan syyskurssi on jokavuotinen kurssi. Se on aikaisemmin järjestetty Bergenissä, mutta tänä vuonna se pidettiin ensimmäistä kertaa Oslossa. Ohessa kaksi kuvaa jotka pari qigongaajaa otti eräänä aamuna ennen kurssipäivää, kävelyllä Oslon oopperatalon ohi.

"Qigongista saan laatua elämääni monella eri osa-alueella"

Auringolasku ja qigong Nossebrossa kesällä 2017

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on parantanut heidän elämänlaatuaan.

Lina

"Nyt keväällä olen tuntenut, että minulla on ollut parempi elämänlaatu kuin mitä minulla on ollut pitkään aikaan. Olen ollut pirteämpi, nukkunut vähemmän, saanut aloitekyvyn takaisin ja minulla on ollut halu tavata jälleen ihmisiä."

Lue Linan kertomus tästä 

Birna

"Qigongista saan laatua elämääni monella eri osa-alueella, sekä fyysisesti että henkisesti ja saan siitä paljon energiaa."

Lue Birnan kertomus tästä  

Annica

"Harjoitan qigongia, koska sen avulla voin paremmin. Sekä mieleni että kehoni vahvistuvat. Qigongista on tullut osa minua ja se on antanut minulle huomattavasti paremman elämänlaadun."

Lue Annican kertomus tästä  

Berit

“Ilman päivittäistä seuralaistani, jollaiseksi treenaaminen on minulle tullut, olisi elämänlaatuni paljon huonompi. Kaikkiin tilanteisiin on olemassa joku Zhineng Qigong-harjoitus, joka voimistaa minua, tasapainottaa minua ja lisää energiatasoani. Se on kuin älykäs työkalupakki, joka on helppo ottaa mukaan."

Lue Beritin kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

Eva

“Qigong on antanut minulle paremman elämän ja paremman elämänlaadun. Kaikki tämä positiivinen noin kuuden kuukauden aikana."

Lue Evan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

"En ole enää kesän alussa ihmisraunio"

vardagsqigong stockholm eva

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti heidän työhönsä. Olemme aikaisemmin tehneet samasta aiheesta julkaisun jonka löydät tästä linkistä.

Hanne

"Valtavan tärkeää on se että pystyn tekemään työni laadukkaammin. Psykologina antaa arvoa sille jos pystyy ajattelemaan selkeästi tilanteissa, joissa on paljon emotionaalista turbulenssia. Vaikka ympärilläni on paljon emotionaalista, se ei tartu minuun niin helposti, vaan pystyn säilyttämään rauhallisuuteni."

Lue Hannen kertomus tästä

Bodil

“Huomaan eron myös työssäni akuuttipsykiatrian poliklinikalla. Aikaisemmin minun piti tehdä tosi paljon muistiinpanoja kun olin asiakkaiden kanssa, mutta minun ei tarvitse tehdä sitä enää. Muistini on parantunut."

Lue Bodilin kertomus tästä

Ulla

“Olen lukion opettaja ja vaikka pidän opettamisesta ottaa se voimille. Tavallisesti olin lopen uupunut lukuvuoden päättyessä. Nyt en ole enää kesän alussa ihmisraunio ja yhä useammat työkaverit ja ystävät alkavat olla kiinnostuneita qigongista, kun he näkevät parantumiseni."

Lue Ullan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Persoonallisesti koristeltuja tossuja tämän vuoden Espanjan matkalta

Monet kursseille osallistujat ovat ratkaisseet näppärästi pienen ongelman mikä liittyy siihen kun treenitossut ovat niin samannäköisiä. Pitkillä kursseillamme joilla on paljon osallistujia, esimerkiksi kesäkurssilla, tossut voivat helposti vaihtua jonkun toisen tossuihin. Jotta omat tossut erottuisivat joukosta ovat monet koristelleet tossunsa jollain tavalla mikä tekee ne myös hienoiksi ja persoonallisiksi. Olemme aikaisemmin julkaisseet kaksi julkaisua koristelluista tossuista, linkki on tässä ja tässä.

Tässä kuvia persoonallisesti koristelluista tossuista tämän vuoden Espanjan matkalta.

Koristeltuja tossuja EspanjassaKoristeltuja tossuja Espanjassa
Eräs osallistuja Espanjan matkalta esittelee kirjailtuja tossujaan
Koristeltuja tossuja Espanjassa 2
Eräs toinen kurssille osallistuja on laittanut pienen koristeen omiin tossuihinsa

”Minulla ei ole enää kipuja. Tunnen olevani vahva ja rauhallinen."

Elämänlaatu voi parantua huomattavasti, kun paranee kivuista. Lue joidenkin osallistujien kertomuksista, kuinka qigong on vähentänyt heidän kipujaan.

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

Ylva

“Minulla ei ole enää kipuja. Tunnen olevani vahva ja rauhallinen. Päätän itse kuinka voin. Tulen yhä enemmän tietoiseksi siitä kuinka elää ja treenata voidakseni hyvin."

Lue Ylvan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Thor Sanne

“Kurssin jälkeen (siitä on nyt 9 viikkoa) minulla ei ole ollut ollenkaan kipukohtauksia! Viikko kurssin jälkeen tunsin pari kertaa samalla tavalla kuin juuri ennen kipukohtauksiani, mutta en saanut oikeita kohtauksia. Minulle on uutta niin pitkät oireettomat ajanjaksot, ja mielestäni tällä on suora yhteys qigongtreenaamiseen ja olotilani muutokseen."

Lue Thor Sannen kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Samsom

“Kävin viikonloppukurssin. Oikeastaan minun piti mennä sinä viikonloppuna AIKin otteluun, mutta minulla oli sellaisia kipuja etten pystynyt menemään sinne. Jo ensimmäisenä päivänä tunsin että harjoituksessa oli jotain erityistä. Silloin päätin että panostan Zhineng Qigong -treeniin. Jatkoin treenaamista ja asteittain polvi parani. Kipuni parani aika nopeasti.”

Lue Samsomin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Johanna

"Mikä uskomaton tunne valloittikaan minut, kun ihmeellisiä asioita alkoi tapahtua. Jo ensimmäisen viikonloppukurssin aikana tunsin hartioissani helpotusta ja sellaista liikkuvuutta, jota en ollut hyvin pitkään aikaan tuntenut. Jo ensimmäisenä yönä nukuin kuin tukki, koko pitkän yön!"

Lue Johannan kertomus tästä 

Anita

“Kun tulin kotiin huomasin että voin paljon paremmin. Aikaisemmin ollut kauhea kipu oli nyt parantunut. Minä ja mieheni pystyimme menemään kävellen kahville ja silloin totesi hän "Sinähän et nilkuta nyt ollenkaan"."

Lue Anitan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Kiitokset kesäkurssikuvista, otamme niitä mielellämme vastaan lisää!

Olemme saaneet jo paljon hienoja kuvia, todella mukavaa ja paljon kiitoksia! Osaa kuvista olemme käyttäneet kesäkurssi kakkosen kurssiraporttiin, johon pääsee tästä linkistä. Ehkä teitä on lisää, joilla on kuvia kotona.  Siinä tapauksessa jatkakaa mielellään kuvien lähettämistä. Sinä aikana teemme lupaamamme kesäkurssikuvakollaasin lähettämistänne kuvista.

sommarkursbildkollage-2018.jpg

Jos haluatte vilkaista edellisen vuoden kesäkurssikuvia, ne löytyvät tästä linkistä.

Pärjäilkää hyvin tässä kesän lämmössä!

Onko sinulla vuoden kesäkursseilta sellaisia kuvia, joita haluaisit jakaa muillekin?

Nyt ovat sekä Kesäkurssi yksi että kaksi päättyneet tältä vuodelta. Monet matkustavat kotiin hyviä treenaustuloksia sekä hienoja muistoja saaneena. Treenaustuloksista voit lukea kurssiraporteista kotisivuiltamme. Hyviä muistoja kannamme kukin mukanamme, mutta eräs tapa auttaa säilyttämään muistoja on lähettää Kesäkursseilla otettuja kuvia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ne voivat olla esimerkiksi kuvia Nossebron seudulta, luontokuvia tai kuvia joltakin retkeltä. Ajatuksena on että voisimme käyttää kuvia erillaisissa julkaisussa kotisivuillamme ja ensiksi, edellyttäen että saamme joitakin kuvia, kokoamme kollaasin Kesäkurssikuvista. Uuden GDPR-lainsäädännön vuoksi pyydämme ettette lähetä kuvia, joissa esiintyy henkilöitä.

Hienoa kesänjatkoa teille kaikille!

sommarkurs 2018 nossebro skola sol motljus

sommarkurs 2018 nossebro skola sol rosor

Vuoden Kesäkurssit ovat menossa!

Vuoden 2018 Kesäkurssit ovat menossa ja ensimmäisenä on Kesäkurssi yksi, jossa meitä on 179 osallistujaa sekä joukko kujeilevia, mukana olevia lapsia. Kuten tavallisesti pidämme kurssit Nossebrossa ja tähän mennessä on sää ollut lämmin ja aurinkoinen. Kesäkurssi yksi on tarjonnut paljon treeniä ja monet osallistujista ovat jo saaneet positiivisia treenaustuloksia lisääntyneenä hyvinvointina. Monet arvostavat paljon yhteisöllisyyttä ja yksinkertaista yhdessäoloa, joka muodostuu kun asumme, treenaamme ja syömme yhdessä Kesäkurssiviikkojen aikana. Haluatko treenata hieman enemmän kotipuolessa kesän aikana, tässä joitakin kuvia inspiraatioksi.

traning solnedgang motljus xing shen zhuang

traning solnedgang motljus lyft upp qi

Treenaamista

2017 magnolia tradgard orage blommor

Magnolia tradgard blommor 2017

Retki Nossebron Magnoliaan

Mietikö mitä pakata mukaan kesäkurssille?

Pian alkaa kesäkurssi ja monet tulevat kurssille ensimmäistä kertaa. Olemme laatineet teille pakkauslistan. Olemme keränneet vihjeitä kokeneilta kesäkurssien kävijöiltä. Jos unohtaa jotain kotiin niin se ei ole maailmanloppu, sillä lähistöllä on apteekki ja elintarvikemyymälöitä.

Tässä on linkki listalle.

EZQ Sommarkursen2016 486EZQ Sommarkursen2016 488

 

 

 

“Qigongin avulla tulen yhä enemmän aidoksi minuksi"

Aloitin qigongin treenaamisen European Zhineng Qigong -ryhmässä vuonna 2008.  Veljeni Kaj joka oli ollut kesäkurssilla aikaisemmin oli sitä mieltä että minun pitäisi kokeilla sitä.Niinpä tein niin. 

IMG 8649Mitä enemmän treenaan qigongia sitä enemmän huomaan tarvitsevani sitä. Treenaamisen myötä tuntuu siltä että kaikki älyttömyydet jotka ovat tulleet kun on varttunut aikuiseksi puhdistuvat pois. 

Qigongin treenaaminen antaa niin paljon. Kaikki vain paranee. Sekä työelämässä että kaikissa ihmissuhteissa. Qigongin avulla tulen yhä enemmän aidoksi minuksi. Kesäkurssille tuleminen on vuoden kohokohta.

“He jotka harjoittavat qigongia, ovat erittäin hyväntahtoisia ja myönteisiä."

Pian koittaa vuosittaisten Kesäkurssien aika. Se koostuu kahdesta 9 päivää pitkästä peräkkäisestä internaattikurssista, yhteensä 18 päivää.

Ann Veronique Anna 440px

Lilian

“On niin ihanaa saada tulla tänne ja kukaan ei vaadi minulta mitään; saada osallistua ilman arkipäivän rooliodotuksia. Kaikki kuitenkin toimii. On mahdollisuus seurusteluun, mutta voi halutessaan myös vetäytyä ja olla epäsosiaalinen. Täällä voi olla oma itsensä."

Lue Lilianin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Bodil

“On myös mukavaa tavata niin monta fantastista ihmistä qigong ympyröissä. Monet ovat selvinneet läpi raskaiden elämäntilanteiden ja rakentaneet uuden elämän."

Lue Bodilin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Ylva

“Huomioni kiinnittyi myös siihen että ihmiset jotka harjoittavat qigongia, ovat erittäin hyväntahtoisia ja myönteisiä. Täällä ei vallitse minkäänlainen kilpailumentaliteetti, vaan kukin kilpailee itsensä kanssa ja auttaa toisia."

Lue Ylvan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Carina

“On ihanaa nähdä niin monia ihmisiä, jotka ovat saaneet tuloksia. Puhumattakaan kaikista ihanista ihmisistä, joita tapaa kesäkurssilla. Kaikki seurustelevat kaikkien kanssa kuin valtavan suuri perhe. Jos aina saisin voida niin hyvin kuin kesäkursseilla olisi se todella fantastista."

Lue Carinan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Camilla

“Jaan elämäni kahteen osaan, ennen ja jälkeen kesäkurssin, niin paljon kaikki muuttui elämässäni. Tunnelma oli fantastinen ja tapasin monta ihanaa ihmistä."

Lue Camillan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

"Työssäni, jossa on usein tehtävä vaikeita päätöksiä, olen paljon selkeämpi ja rauhallisempi"

Qigongkertomuksia (qigong ja työ)

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti heidän työhönsä.

Monica

“Työskentelen rehtorina ja tapaan päivittäin paljon ihmisiä. Minulla on paljon kokouksia ja välillä se voi olla raskasta. Nykyään minulla on turvallisuuden tunne siitä, että minulla on qigong vahvistamassa minua. Tiedän saavani hyvän yöunen treenaamisen jälkeen riippumatta siitä mitä on seuraavan päivän agendassa. Treenaaminen antaa rauhaa, olen jopa parempi kuuntelija ja "riitän" kaikille.”

Lue Monican kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Magdalena

“Suhtautumiseni vaikeisiin asioihin ja ongelmiin on toisenlainen ja olen paljon varmempi ja turvallisempi ihmisenä. Työssäni, jossa täytyy tehdä vaikeita päätöksiä, olen paljon selkeämpi ja rauhallisempi asiakaskohtaamisissa ja vaikeissa kokouksissa.”

Lue Magdalenan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Jonas

“Olen myös tullut nöyremmäksi ja pystyn paremmin suhtautumaan esim. kiukkuun. Siitä on paljon hyötyä kontakteissa oppilaisiin ja työtovereihin. Opettajan ei pidä huutaa ja karjua. Sillä tavalla eivät ongelmat ratkea!”

Läs Jonaksen kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Lina

“Olen saanut oivalluksia kuinka voin käsitellä hermostuneisuutta, läsnäoloa esiintymistilanteessa ja ajoitusta. Viime vuosina minulla on ollut ongelmia jäykän jousikäden kanssa ja en ole saanut kättä kunnolla ylös. Nyt se ei enää ole ongelma ja soittaminen on paljon rentoutuneempaa, jopa sointiin tämä on vaikuttanut positiivisesti. Tunnen selvemmin kuinka voin välttää kehon väärän kuormittamisen.”

Lue Linan kertomus tästä

Gittan

“Työskentelin monta vuotta hierojana yrityksessä ja sain hyviä tuloksia sen jälkeen kun kävin European Zhineng Qigongin järjestämän Tuina-kurssin. Se lisäsi uuden ulottuvuuden työhöni hierojana. Treenasin aktiivisesti qigongia ja sain usein palautetta asiakkailta kun olin käynyt viikonloppukurssilla. Heidän mielestään he tunsivat eron hierontatavassani kun olin ollut viikonloppukurssilla.”

Lue Gittanin kertomus tästä

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue lisää kursseistamme tästä linkistä.

 

John ja Simon - Miksi tulen kesäkursseille joka vuosi yhä uudestaan

Lue miksi John tulee kesäkursseille joka vuosi yhä uudestaan. Nykyään hän tulee kurssille yhdessä poikansa kanssa.

John

“Kesäkursseille tuleminen on nykyään minulle itsestäänselvyys."

Kesäkurssit antavat minulle valtavan paljon. Treenaamisen lisäksi tulee aina uusia näkemyksiä ja kokemuksia sekä lisäksi on mukava tavata kaikkia jotka ovat tässä mukana. Treenaamisesta tulen vahvaksi, rauhalliseksi, pirteäksi ja iloiseksi, ja keskittyneemmäksi. Kesäkurssin jälkeen olen myös motivoituneempi treenaamaan kotona.

John och Simon 1 440px

Simon

“Kaikki ovat valtavan kilttejä ja täällä on todella mukava olla."

Tämä on kolmas vuosi kun olen kesäkursseilla ja toinen vuosi kun olen itse kurssilla mukana. Kävin ensimmäisen viikonloppukurssini ollessani kuusivuotias. Tänne on kiva tulla ja tavata kaikkia kavereita, joita tapaan vain näillä kursseilla. Kaikki ovat valtavan kilttejä ja täällä on todella kiva olla. Olen saanut jopa aikuiskavereita. Saan treenaamisesta energiaa ja tunnen itseni iloisemmaksi kun olen ollut kurssilla. Kesäkurssin jälkeen tunnen itseni myös rauhallisemmaksi. Ja on helpompi keskittyä. Qigong auttaa minua kaikella tavalla. Kotona treenaan yhdessä isän kanssa!

"Treenaamisen avulla pystyn hallitsemaan sairauttani paremmin"

Artikel om kronisk sjukdom

Sairastuminen voi aiheuttaa ennen kokemattoman voimattomuuden tunteen, erityisesti pitkäaikaisen sairauden aikana. Lue lisää kursseille osallistujista, jotka tuntevat helpotusta, kun voivat vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa.

Camilla

“Voin NIIN paljon paremmin ja minulla on tänä päivänä työkalu, jolla voin vaikuttaa elämääni ja terveyteeni. Saan luottamusta ja turvaa Qigongista, ja jos voin huonommin treenaan vaan enemmän. Tunteella että voi vaikuttaa on suuri merkitys. En tunne enää itseäni kroonisen sairauden uhriksi, vaikka en lähimainkaan ole terve. Voin tänä päivänä, ihan henkisesti, käsitellä heikkouksiani aivan toisella tavalla. Niitä tulee paljon harvemmin ja kivut ovat lievempiä."

Lue Camillan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi) 

Erika

"Treenaamisen avulla pystyn hallitsemaan sairauttani paremmin, voin ottaa etäisyyttä ja tunnen olevani henkisesti vahvempi."

Lue Erikan kertomus tästä 

Lene

“Yhdistän qigongiin mahdollisuuden ja toivon. Omatoiminen harjoittelu, jolla voin tehdä jotain tilanteeni eteen."

Lue Lenen kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Petra

“Olen tullut todella iloiseksi treenaamisesta ja tulen iloiseksi siitä, että voin vaikuttaa kehooni. Qigong on loistava keino liikkua ja lisäksi saada nopeasti tuloksia - sekä fyysisiä että henkisiä. En olisi koskaan uskonut että se voisi tapahtua näin nopeasti. Parasta siinä on se että voin tehdä sitä joka päivä ja melkein missä vaan!"

Lue Petran kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Björn

“Ajatukseni elämästäni, unelmani ja pyrkimykseni ovat muuttuneet. Nyt en halua puuhailla asioiden kanssa, joista en saa energiaa ja iloa. Elämä on liian arvokasta kohdeltavaksi epäkunnioittavasti, ja elämäni kunnioittamista on varmasti se että jatkan qigongin treenaamista."

Lue Björnin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Elisabeth

"Qigong antaa minulle voimaa tehdä valintoja, jotka edistävät hyvinvointiani."

Lue Elisabethin kertomus tästä

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue lisää kursseistamme tästä linkistä.

"Nykyään pystyn ottamaan rauhallisemmin, vaikka on stressaavaa."

Stress

Yhä useammat ihmiset ovat stressaantuneita arkipäivässä. Lue kuinka jotkut osallistujista ovat vähemmän stressaantuneita, kun he aloittivat Zhineng Qigongin treenaamisen.

Lilian
“Suurimman tuloksen huomaan kuitenkin henkisellä puolella. Pystyn ottamaan rauhallisemmin vaikka on stressaavaa. En mene stressaaviin tilanteisiin samalla tavalla mukaan kuin ennen, vaan pysyttelen ulkopuolella. Opettelen parhaillaan ottamaan yhden asian kerrallaan, vaikka on paljon paineita.”

Lue Lilianin tarina tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Daniel
“Olen kärsinyt myös stressistä ja uupumuksesta. Nämä ongelmat häipyivät melko pian harjoittelun aloittamisen jälkeen. Nyt tunnen itseni vahvemmaksi kuin ennen näitä vaivoja ja olen myös iloisempi ja tyytyväisempi kuin silloin. Kaiken kaikkiaan olen saanut paljon enemmän energiaa.”

Lue Danielin tarina tästä

John
“Olen saanut tuloksia treenaamisesta. Tunnen itseni pirteämmäksi, rauhallisemmaksi, vahvemmaksi ja pystyn käsittelemään stressaavia tilanteita. Minulla on vaativa työ ja olen vakuuttunut siitä että en olisi selviytynyt siitä näin hyvin ilman treenaamista.”

Lue Johnin tarina tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Anna
“Kun tulen töistä kotiin ja olen kiihdyksissä hälvenevät ajatukset valtavan paljon kun treenaan. Saan asioihin perspektiiviä. On kuin ne valuisivat minusta pois treenaamisen jälkeen. Se on fantastisen hienoa!”

Lue Annan tarina tästä

Ulrika
“Qigong on auttanut minua käsittelemään tilanteita, jotka ennen aiheuttivat stressiä tai alakuloisuutta.“

Lue Ulrikan tarina tästä

 

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue lisää kursseistamme tästä linkistä.

 

Åsa - Miksi tulen kesäkursseille joka vuosi yhä uudestaan

”Koska käyn kesäkursseilla jaksan syksyn paremmin"

"Kävin ensimmäisen kesäkurssini vuonna 2011 ja olen siitä lähtien käynyt kaikki 18 päivän kesäkurssit joka vuosi. Alussa tulin kesäkursseille migreenin vuoksi. Se on tullut asteittain paremmaksi siitä lähtien kun aloitin qigongin treenaamisen. Mutta viime vuosina en ole tullut kursseille pelkästään fyysisen terveyden vuoksi, vaan koska olen saanut treenaamisesta sisäisen rauhan. Koska käyn kesäkursseilla, jaksan vähän paremmin töissä kun syksy tulee. Minulla on myös enemmän motivaatiota ja jaksan paremmin arkipäivässä ja perhe-elämässä."

Åsa "Keväällä 2012 migreeni helpottui paljon, kuten myös muu terveydentila. Aikaisemmin minulla oli useita migreenikohtauksia kuukaudessa, mutta nyt nämä kohtaukset ovat heikenneet huomattavasti, ja jos tulevat eivät vaikuta minuun juuri ollenkaan. Söin aikaisemmin migreenin estolääkkeitä, joita en tarvitse enää. En tiennyt qigongista mitään kun aloitin EZQ:n treenaamisen. Kuulin qigongista ystävältäni, joka oli saanut apua selkävaivoihinsa qigongista. Halusin vain kokeilla, koska myös minulla oli jäykät hartiat ja niska. Ensivaikutelmani oli että kaikki olivat niin avoimia ja lämpimiä. Pidin siitä."

 

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme