Kuvia kesäkurssilta kaivataan!

Otitko kivoja kuvia kesäkurssiviikoilla Nossebrossa, joita voisit jakaa muillekin? Kirjoita meille siinä tapauksessa osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kuvat voivat olla Nossebrossa tai sen läheisyydessä, luontokuvia tai kuvia retkipäivistä. Ajatuksenamme on voida käyttää kuvia jatkossa erilaisissa julkaisuissa kotisivuillamme. Kun kysyimme viime vuoden kuvia kesäkursseilta saimme koko joukon kuvia joita voimme käyttää kotisivuillamme, esimerkiksi teimme niistä seuraavan kuvakollaasin. GDPR-säännöksen vuoksi älkää lähettäkö kuvia, joista voi tunnistaa henkilöitä.

sommarkurs-2019-fjäril.jpg

 Yksi kuva jonka osallistujamme lähetti kesäkurssin jälkeen. Perhonen istuutui hänen kätensä päälle retkipäivänä. 

 

Kesäloma ja qigongtreeniä Nossebrossa

Jo 25 perättäisen vuoden ajan ovat EZQ kesäkurssit täydessä vauhdissa jälleen. Kuten jo monen vuoden ajan olemme Nossebrossa, jossa asumme ja treenaamme koulun tiloissa 18 päivää. Kesäkurssit ovat parhaat treenauskurssimme jolloin keskitymme oppimaan ja treenaamaan qigongmenetelmiä. Jo nyt ovat monet osallistujat todenneet, että elämänlaatu on parantunut monella tavalla. Esimerkiksi kipu on helpottanut, parempi uni, mieli on rauhallisempi. Monet mainitsevat myös yhteisöllisyyden ja mukavan yhdessäolon kurssin aikana. Tänä vuonna meitä on 170 henkeä jotka asuvat vaatimattomasti, syövät hyvin, treenaavat paljon ja seurustelevat iloisesti sekä välillä ovat hiljaisuudessa. Tässä muutamia kuvia treenisalista, retkipäivästä ja kurssilla olosta. 

sommarkurs 2019 träningssal 1sommarkurs nossebro 2019 1200 1sommarkurs nossebro 2019 utflyktsdagen 4sommarkurs nossebro 2019 utflyktsdagen 3sommarkurs nossebro 2019 utflyktsdagen 1sommarkurs nossebro 2019 utflyktsdagen 2

Mietikö mitä pakata mukaan kesäkurssille?

Pian alkaa kesäkurssi ja monet tulevat kurssille ensimmäistä kertaa. Olemme laatineet teille pakkauslistan. Olemme keränneet vihjeitä kokeneilta kesäkurssien kävijöiltä. Jos unohtaa jotain kotiin niin se ei ole maailmanloppu, sillä lähistöllä on apteekki ja elintarvikemyymälöitä.

Tässä on linkki listalle.

EZQ Sommarkursen2016 486EZQ Sommarkursen2016 488

 

 

 

Pian ovat kesäkurssit - oletko varannut matkasi?

Nyt ei ole enää pitkä aika kesäkurssien alkuun. Suosittelemme varaamaan matkat ajoissa. Koska yhä useammat valitsevat juna- tai bussimatkailun lomaillessaan
Ruotsissa, voivat lähdöt olla täyteen buukattuja. Tänä vuonna voivat kesäkursseille osallistujat ilmoittautua ennakkoon kampakurssille. Tästä mahdollisuudesta voi lukea oheisesta linkistä. Lisäksi tarjoamme inspiroivan kuvakollaasin viime vuoden kursseilta. Tervetuloa Nossebrohon!

sommarkursbildkollage-2018.jpg
Klikkaa kuvaa avataksesi suuremman version uudessa ikkunassa.

Åsa - Miksi tulen kesäkursseille joka vuosi yhä uudestaan

”Koska käyn kesäkursseilla jaksan syksyn paremmin"

"Kävin ensimmäisen kesäkurssini vuonna 2011 ja olen siitä lähtien käynyt kaikki 18 päivän kesäkurssit joka vuosi. Alussa tulin kesäkursseille migreenin vuoksi. Se on tullut asteittain paremmaksi siitä lähtien kun aloitin qigongin treenaamisen. Mutta viime vuosina en ole tullut kursseille pelkästään fyysisen terveyden vuoksi, vaan koska olen saanut treenaamisesta sisäisen rauhan. Koska käyn kesäkursseilla, jaksan vähän paremmin töissä kun syksy tulee. Minulla on myös enemmän motivaatiota ja jaksan paremmin arkipäivässä ja perhe-elämässä."

Åsa "Keväällä 2012 migreeni helpottui paljon, kuten myös muu terveydentila. Aikaisemmin minulla oli useita migreenikohtauksia kuukaudessa, mutta nyt nämä kohtaukset ovat heikenneet huomattavasti, ja jos tulevat eivät vaikuta minuun juuri ollenkaan. Söin aikaisemmin migreenin estolääkkeitä, joita en tarvitse enää. En tiennyt qigongista mitään kun aloitin EZQ:n treenaamisen. Kuulin qigongista ystävältäni, joka oli saanut apua selkävaivoihinsa qigongista. Halusin vain kokeilla, koska myös minulla oli jäykät hartiat ja niska. Ensivaikutelmani oli että kaikki olivat niin avoimia ja lämpimiä. Pidin siitä."

 

“Olen vahvempi, iloisempi ja näen elämän ja tulevaisuuden valoisana. Minun ja perheeni elämänlaatu on parantunut merkittävästi ja qigong on antanut minulle elämäni takaisin."

anna barn familj hangmatta1000

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat ovat huomanneet kuinka qigongin treenaaminen vaikuttaa perhe-elämään.

Torstein

“Treenaaminen parantaa stressinkäsittelykykyä ja voin olla paremmin läsnä, kun olen lasten kanssa. Se aiheuttaa positiivisen kierteen, jolloin myös lapset ovat tyytyväisempiä."

Lue Torsteinin kertomus tästä (ruotsiksi)

 

Berith

“Minulla on tietty kipuja jäljellä vielä, mutta kiitos Zhineng Qigongin minulla ja perheelläni on merkittävästi parempi elämänlaatu kuin aikaisemmin! Ero on sanoinkuvaamattoman suuri.

Lue Berithin kertomus tästä (ruotsiksi)

Johanna

"Liittyen mielialan vaihteluihini avopuolisoni sanoo että olen nykyään paljon harmonisempi ja että hän on huomannut kuinka käsittelen henkilökohtaisia konflikteja paljon rauhallisemmin."

Lue Johannan kertomus tästä (ruotsiksi) 

Camilla

“Olen vahvempi, iloisempi ja näen elämän ja tulevaisuuden valoisana. Minun ja perheeni elämänlaatu on parantunut merkittävästi ja qigong on antanut minulle elämäni takaisin."

Lue Camillan kertomust tästä (ruotsiksi)

Bodil

“Tyttäreni on myös huomannut että olen rauhallisempi. Jos olen vähän ärtynyt jonain päivänä sanoo hän "Äiti, etkö ole treenannut tänään?""

Lue Bodilin kertomust tästä (ruotsiksi)

Lotta

“Tunnen eläväni enemmän tässä ja nyt, olen rauhallisempi, jopa ympärillä olevat sanovat minun muuttuneen. Tyttäreni sanoi minulle eräänä päivänä että kuuntelen häntä paremmin nyt."

Lue Lotan kertomus tästä (ruotsiksi)

 

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

nynashamn anna tobbe bebis1200 

Hyvää pääsiäistä!

Nyt on kevät ja valoa sekä lämpöä. Monet juhlivat syömällä hyvin sekä seurustelemalla läheistensä kanssa. Ehkä jotkut käyvät kävelyllä keräämässä kevään merkkejä. Mitä teettekin toivomme että teette sen rauhallisin mielin ja ilolla. Euroopan Zhineng Qigong toivottaa oikein hyvää pääsiäistä! Ohessa kevätaiheisia kuvia, kukkia sekä koristellut Qigong tossut, jotka ehkä inspiroivat.

blomma gul var3 2019

blomma vit var 2019

qigongskor broderi faglar annis

blomma gul var2 2019

Opi enemmän qigongista, meridiaaneista ja akupunktiopisteistä

Monet jotka treenaavat Zhineng Qigongia toivoisivat että voisivat auttaa läheisiään eri terveysongelmissa. Ensisijaisesti suosittelemme heille qigongkurssia, mutta joskus voi olla syitä jotka estävät kursseille osallistumisen. Silloin voi Tuina-käsittely olla vaihtoehtoinen tapa auttaa perhetta ja ystäviä. Se voi myös herättää kiinnostusta ja uteliaisuutta osallistua myöhemmin kursseille.

blommor sommarkurs rosor nossebro 

Tuina

Tuina on yleiskäsite eri kehoterapioille ja se mitä me opetamme kutsutaan Akupunktio Tuinaksi. Kurssilla opimme meridiaani-järjestelmää ja akupunktiopisteitä, mikä voi lisätä sinunkin joka olet treenannut kauan ymmärrystä ja tietämystä qigongista. Saadakseen parempia tuloksia täytyy terapeutilla/harjoittajalla olla voimaa ja sitä saa harjoittelemalla qigongia.

 

Weituo Jin

Tuina-kurssin yhteydessä opetamme siksi Weituo Jin qigongmenetelmää, jonka avulla terapeutti/harjoittaja saa voimaa. Weituo Jin kurssi on pakollinen jos haluaa oppia Tuinaa. Menetelmää on hyvä treenata sinunkin joka jo työskentelee terapauttina muilla aloilla, osittain voidaksesi antaa parempia käsittelyjä mutta myös vahvistaaksesi itseäsi.

wtj karoline bratland norge 

Qikenttä

Kun tulet ensimmäistä kertaa Tuina-kurssille, täytyy sinun samalla kertaa käydä Weituo Jin -kurssi, siis yhteensä 2 + 2 päivää. Aivan kuten kaikilla muillakin kursseillamme, treenaamme vahvassa qikentässä, mikä antaa meille paljon ja auttaa pääsemään hyviin tuloksiin. Jos haluat lukea enemmän qikentästä, klikkaa tätä linkkiä: index.php/fi/qigong/harjoittelun-vaikutus.html Jos haluat käydä vain Weituo Jin -kurssin, voit hyvin varata 2 päivää.

Keväällä 2019 tulemme järjestämään nämä kurssit Göteborgissa 2.-5. toukokuuta sekä Tukholmassa 30. toukokuuta - 2. kesäkuuta.

 

Kurssilmoittautuminen:

Göteborg: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=730

Tukholma: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=713

Tuina auttoi Gun-Ernaa niskan retkahdusvammassa, vaikeissa vapinoissa sekä vaikeassa jalanmurtumassa. "Huomasin heti että se auttoi. Kkivut vähenivät merkittävästi. Sain enemmän energiaa, pystyin keskittymään ja jopa nukkumaan paremmin."

Näin kirjoitti Gun-Erna vaikutuksista joita hän sai kun hän alkoi saada Tuina-käsittelyjä pojaltaan. Hän on saanut jatkossakin Tuina käsittelyjä kun he ovat tavanneet ja hän on tervehtynyt kerta kerralta yhä enemmän. Muun muassa pahasta liikenneonnettomuudesta aiheutuneet kivut ovat vähentyneet merkittävästi. Klikkaa tästä lukeaksesi koko Gun-Ernan kertomus:

https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/minun-tarinani/lajittelu-paeivaemaeaeraen-mukaan/10330-tuina-auttoi-gun-ernaa-niskan-retkahdusvammassa-vaikeissa-vapinoissa-seka-vaikeassa-jalanmurtumassa.html

Jos haluat lukea Oslon viime syksyn kurssiraportin klikkaa tästä:

 https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiraportit/10620-tuina-ja-weituo-jin-oslo-10-2018.html

 

 

Talven pitkä kurssi on ohi - kesä lähestyy

Talvikurssi on viikon mittainen treenauskurssi, jolloin asumme ja treenaamme yhdessä. Kurssin fokus on Shenxin Qigong -harjoituksessa, mutta treenaamme yhdessä myöskin muita harjoituksia. Tänä vuonna meitä oli yli 100 osallistujaa. Treenasimme paljon ja aikaa oli myös mukavaan seurusteluun tauoilla ja iltaisin.

Seuraava pitkä kurssi on kesäkurssi, joka lähestyy suurin harppauksin kun talvikurssi on ohi. Kesäkurssi koostuu kahdesta moduulista, jotka ovat välittömästi peräkkäin ja kumpikin on 9 päivää. Klikkaa tästä niin pääset kurssi-ilmoittautumiseen kesäkurssi ykköselle (ensimmäiset 9 päivää). Klikkaa tästä kesäkurssi kakkoselle (18 päivän jälkimmäinen puolisko).

Seuraavassa joitakin kuvia talvikurssipäivistä.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 sunsetRuohomatto loisti vihreänä kansanopiston ulkopuolella kurssin ensimmäisinä päivinä, mutta talvi saapui myöhemmin viikon aikana.

qigong magda malin shenxin qigong snokarlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 snowKuten viime vuosina kurssi pidettiin nytkin Karlskogan kansanopistossa.

vinterkursen 2019 shenxin qigong traningshall 26vinterkursen 2019 shenxin qigong traningshall 2Treenausta treenisalissa.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 snow 3Kurssin keskivaiheilla meillä oli puoli päivää vapaata. Jotkut käyttivän ajan menemällä pienelle retkelle, jotkut hengailivat lähistöllä. Sää vaihteli paljon päivien aikana, mutta juuri sinä päivänä tuli paljon lunta.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 hembygdsgard2karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 hembygdsgardKotiseutumuseossa koulun lähettyvillä oli hiihtoloma-aktiviteetteja, kahvilatoimintaa, leipomista ja askartelua.qigong magda malin shenxin qigong sno 5Shenxin-treeniä lumessa.

 

 

“Hartiakivut sekä alaselänkivut paranivat kahden kuukauden päivittäisen treenaamisen jälkeen."

Monet osallistujat ovat parantuneet kivuistaan treenattuaan qigongia. Täältä voit lukea heidän kertomuksiaan. Olemme aikaisemmin tehneet samasta aiheesta julkaisun jonka voit lukea tästä.

qigong-jeanette-sommarkurs-sunset-lyft-upp-qi.jpg

 

Birgitta

“Veljeni ja kälyni ovat olleet mukana kesäkursseilla ja he ovat suositelleet minulle sitä. Kesällä 2000 oli aika mennä ja kaikkein mullistavinta oli se että pääsin eroon jalkakivuista."
Lue Birgitan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

 

Elisabeth

“Osallistuin kurssille ja parin päivän päästä niska oli paljon vähemmän jännittynyt. Nyt voin kääntää päätäni aivan miten haluan. Viiden päivän jälkeen tunsin kivun vähenevän hartioissa ja liikkuvuus alkoi tulla takaisin. Minulla ei ole enää samanlaista kipua ja jäykkyyttä joka on ollut seitsemän vuotta."
Lue Elisabethin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

 

Marie-Louise

“Aikaisemmin menin lääkäriin joka määräsi minulle särkylääkkeitä. Tänään voin hoitaa ongelman itse qigongin avulla. Olen saanut työkalun jota voin käyttää itseni hoitamiseen."
Lue Marie-Louisen kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

 

Peter

“Hartiakivut sekä alaselänkivut paranivat kahden kuukauden päivittäisen treenaamisen jälkeen."
Lue Peterin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

 

Qigongtreeniä missä tahansa, koska tahansa. Jaa omat vihjeesi!

Yksi qigongin hyvistä puolista on se, että sitä pystyy tekemään matkoillakin. Lynn Tammisaaresta, Lounais-Suomesta, on treenannut kanssamme useita vuosia. Nyt hän pitää perheensä kanssa sapattivuotta reissaten ympäri Uutta-Seelantia. Kun kysyimme häneltä kuinka treenaus sujuu matkalla kirjoitti hän seuraavasti:

"Kun matkustimme asuntoautolla viisi viikkoa ympäri Uutta-Seelantia perheen kanssa, olin iloinen qigongtreenistä.  Asuntoauto oli liian ahdas treenaamiseen, mutta jokaisella leirintäalueella löysimme mieheni kanssa pienen treenausalueen.  Joskus parin asuntoauton välistä, joskus moottoritien vierestä, mutta myös hienoista rauhallisista paikoista: kuten niityiltä, rannoilta sekä jokien viereltä. Uusi-Seelanti on uskomattoman kaunis maa, niinpä vaikeinta oli sulkea silmät! Koska ajoimme paljon asuntoautolla ja meno oli intensiivistä, tunsin suurta kiitollisuutta kun voin aloittaa päivän qigongilla. Tunsin kuinka pystyin notkistamaan kehon ja täyttämään sen energiavarastot."

qigong-nya-zealand-lynn(1).jpg

Onko sinulla kokemuksia qigongin treenaamisesta kun olet ollut tien päällä? Tai ehkä toisissa tilanteissa, jolloin olisi voinut luulla että olisi hankalaa treenata? Lähetä mielellään meille sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro vinkkisi ja temppusi.

Kiitos menneestä vuodesta!

Toivottavasti joulu meni hyvin ja kiitämme teitä kaikkia tästä vuodesta, joka sisälsi paljon treeniä, ihanaa yhteisöllisyyttä, sekä kurssien aikana että muulloinkin. Seuraavassa kuvia joiltakin vuoden 2018 kursseilta.

 

Kesäkurssiharjoitus

 180103-07_Sommarkursträning_Ggb_2000px_21.JPG

180103-07_Sommarkursträning_Ggb_2000px_30.JPG

Vuosi 2018 alkoi suositulla Kesäkurssiharjoituksella Göteborgissa – 5 päivää treenausta heti vuodenvaihteen jälkeen. Klikkaamalla tästä pääset ilmoittautumaan vuoden 2019 Kesäkurssiharjoitukseen, joka järjestetään Tukholmassa 2.-6. tammikuuta.

Talvikurssi

Qigong_3731.jpg

Vinterkurs_2018_snö_Shenxin.jpg

Talvikurssin järjestimme kuten ennenkin viikolla 8. Vuonna 2018 meitä oli melkein 100 osallistujaa. "Kahdeksana kurssipäivänä minulla oli enemmän energiaa kuin viitenä viimeisenä vuotena" kertoi yksi osallistuja joka oli ensimmäistä kertaa kurssilla. Klikkaa tästä jos haluat osallistua vuoden 2019 talvikurssille.

Treenauskurssi Espanjassa

2018_spanien_träning_strand_440.jpg

Kuva Espanjan matkalta huhtikuussa vuonna 2018. "Tämä kurssi vahvisti minua paljon, sekä henkisesti että fyysisesti. Qigong on pelastusrenkaani." Klikkaa tästä jos haluat ilmoittautua Espanjan matkalle vuonna 2019.

Kesäkurssit

2018-sommarkurs-bro-vatten.jpg

2018-sommarkurs-två-qigong-båt-brygga.jpeg

2018-sommarkurs-två-qigong-vatten-blomma.JPG

Tässä joitakin kuvia, joita osallistujat lähettivät vuoden Kesäkursseilta. Monien osallistujien terveys tuli paremmaksi kursseilla, esimerkiksi yksi osallistuja joka oli ensimmäistä kertaa sanoi: "Tulin kurssille hyvin väsyneillä aivoilla hyvin intensiivisen periodin jälkeen, mutta jo kahden päivän kuluttua tunsin kuinka kaikki vaan selkiytyi."

 

Syyskurssit

oslo-operahus-morgon-autumn-course.jpg

autumn-course-karis-2018-2.jpg

Syyskurssit järjestettiin kuten tavallisesti sekä Suomessa että Norjassa. Norjassa tämä kurssi pidettiin nyt ensimmäistä kertaa Oslossa.

 

Peruskursseja

karlskoga-kapellet-lyft-upp-qi-angelica-grundkurs.jpg

Vuoden 2018 aikana meillä oli yli 60 peruskurssia. Kurssiohjelmasta löydät vuoden 2019  kevätkauden kurssit.  Jo tammikuussa voit mennä Kohota Qi -kurssille Bollnäsiin ja Osloon sekä Shenxin Qigong -kurssille Tukholmaan, Göteborgiin ja Bodöön.

Hyvää Uutta Vuotta toivoo European Zhineng Qigong!

 

Onko mainosjulisteista hyötyä?

Julisteiden jakaminen on yksi markkinointikeinomme. Onko julisteiden jakamisesta mitään hyötyä? Kyllä vain, meillä on useita esimerkkejä henkilöistä, jotka treeneevat kanssamme tällä hetkellä ja ovat löytäneet meidät juuri julisteiden avulla. Madeleine ja Johannes ovat pari esimerkkiä.

affischtavla stockholm qigong 2018

Madeleine muistelee kuinka hän ensimmäisen kerran törmäsi European Zhineng Qigongiin. Hän huomasi julisteen joka oli lääkärin vastaanottohuoneen seinällä. Hän oli juuri saanut huonoja uutisia sairaalasta ja istui itkien odotushuoneessa. Hän kohotti katseensa ja näki julisteen jossa joku treenasi qigongia. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin kuullut qigongista mutta kiinnostui heti. "Qigong... itsetreenaus...sitä, ajattelin, juuri sitä minä tarvitsen." hän kertoo. Tuntui hyvältä löytää jotain jota pystyi tekemään itse, arkielämässä, sillä aikaisemmin hänen oli täytynyt juosta ympäriinsä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin saadakseen apua. Tänä päivänä hän on treenannut yli 14 vuotta ja se tuntuu hyvältä.

Johannes myös on treenannut kauan. 18 vuotta sitten olisi hän hakenut musiikkikoulutukseen, mutta hänellä oli ranteissa tulehdus. Hän huomasi kaupungilla julisteen ja päätti mennä kurssille niin pian kuin mahdollista. Hän pääsi kurssille ja tulehdus katosi. Hän pystyi suorittamaan musiikkikoulutuksen sisäänpääsykokeen ja pääsi läpi. Siitä lähtien hän on treenannut qigongia päivittäin.

affischtavla malin livia stockholm qigong 2018

Kaksi qigongaajaa Tukholmassa kiinnittämässä julisteita kävelyllä kesän lämmössä.

Ehkä sinulla on mahdollisuus auttaa julisteiden jakamisessa seudulla jossa asut ja treenaat? Puhu opettajan tai kontaktihenkilön kanssa, jos olet kiinnostunut.

 

”Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

sommarkurs2 2018 maria malin magdalena nossebro walk

On tärkeää pystyä rauhoittumaan arkielämässä. Pystyä olemaan tässä ja nyt ja olemaan tuhlaamatta energiaa murehtimiseen ja huolestumiseen. Lue kuinka kursseillemme osallistujat tuntevat läsnäolon treenattuaan European Zhineng Qigong -ryhmässä.

 

Lotta

“En lankea enää niin helposti henkisiin esteisiin - olen tasapainoisempi ja myhäilen useammin elämälle. Hienoa tuntea että ei enää huolestu ympärillä olevista asioista koko aikaa, vaan pystyy olemaan rauhallinen ja pystyy näkemään niissä huvittavat puolet."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Hanne

“Tärkeintä mitä tapahtui kun aloin treenaamaan qigongia oli se, että päässä hiljeni. Kaikkea mahdollista kuohui aikaisemmin päässäni; ajatuksia, muistikatkelmia, juoruja, roskaa. Ei ollut koskaan rauhaa."

Lue Hannen kertomus tästä  

 

Gunilla

“Kehon jännitykset ovat vähentyneet valtavasti. Levätessä pystyn rentoutumaan. Vatsani toimii normaalisti ja on helpompi hengittää. Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

Lue Gunillan kertomus tästä  (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta

“Tunnen eläväni enemmän tässä ja nyt, olen rauhallisempi, myös ympärilläni olevat ihmiset ovat sitä mieltä että olen muuttunut."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta-Karin

“Qigong on myös tänä päivänä työkalu joka auttaa minua käsittelemään vastoinkäymisiä joita elämä tuo. Olen rauhallisempi ja tasapainoisempi."

Lue Lotta-Karinin kertomus tästä 

 

Jessica

“Henkisesti pystyn helpommin saamaan asioita tehdyksi, olen keskittyneempi ja rauhallinen. Elämä paranee kaikilla alueilla, kun teen Zhineng gigong -harjoituksia. Harjoitukset ovat lääkkeeni ja työkalut vakaan, hyvän ja elämänmittaisen terveyden ylläpitämiseksi."

Lue Jessican kertomus tästä  

 

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Väsynyt työskentelemään tietokoneen ääressä?

Vietätkö sinäkin paljon aikaa tietokoneen ääressä? Tuntuuko että se kuluttaa terveyttäsi? Tuletko väsyneeksi ja jäykäksi? Saatko hartia-, niska- ja pääkipuja? Qigongia treenaamalla voi säilyttää voimansa ja hyvinvointinsa.

Treenaamalla voimme saada lisää energiaa. Peruskursseilla opimme myös tietyn tavan seisoa ja istua, mikä voi auttaa meitä säilyttämään energiaamme sen sijaan että väsyisimme. Kuinka istumme ja seisomme vaikuttaa terveyteen ja mitä useammin pystymme käyttämään kehoamme hyvällä tavalla - sitä parempi se on hyvinvoinnillemme. Pitää hyvä kehon asento tietokoneen ääressä on yksi tapa torjua terveysongelmia.

sommarkurs2 2018 malin magdalena sunset practise

Toinen tapa on tehdä EasyCare -silmien terveydeksi harjoitusta. EasyCare -silmien terveydeksi sisältää lyhyitä harjoituksia jotka on suunniteltu harjoittamaan silmiä, kehon osa johon tietokoneen ruutu voi vaikuttaa negatiivisesti. Silmien terveys voi parantua viettämällä hetki tietokoneen ääressä tekemällä EasyCare -harjoitusta. Silmät vaikuttavat myös muualle kehoon, joten treenaaminen tekee hyvää koko keholle. EasyCare hetki kestää noin kolme minuuttia.

Katso kurssiohjelmaa löytääksesi seuraavan kurssin!

easycare eyes malin 440

Treenaamisen iloa syksyn pimeydessä

Viikonloppuna 27-28 lokakuuta ei ollut vain talviaikaan siirtymisen hetki, vaan silloin oli myös qigongkursseja viidellä eri paikkakunnalla Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Monet gigongin harrastajat ottivat tilaisuudesta vaarin treenatakseen mukavassa seurassa, kun syksyn pimeys näytti olemassaolonsa. Göteborgissa, Ljungskilessa, Karlskogassa ja Turussa oli viikonloppukurssi ja Oslossa järjestettiin ensimmäistä kertaa syyskurssi. Tarkkaile koska kurssiraportit ilmestyvät kotisivuillemme lukeaksesi kurssien tuloksista!

karlskoga kapellet lyft upp qi sol

Juuri Karlskoga herättää mielleyhtymän yhteen European Zhineng Qigongin treenauskurssiin, talvikurssiin, joka järjestetään täällä aina helmikuussa. Tällä kertaa oli vuorossa viikonloppukurssi, joka järjestettiin kodikkaassa, pienessä kappelissa joka kuuluu Karlskogan kansanopistoon.

karlskoga kapellet lyft upp qi angelica

Kuva Karlskogan kurssilta.

karlskoga kapellet lyft upp qi 440px

Kokoonnuimme pienessä talossa joka on koulun vieressä.

ljungskile helgkurs snow

Ljungskilen kurssi järjestettiin Ljungskilegårdenissa. Viikonloppu oli talvinen, mikä näkyy ylläolevassa kuvassa joka otettiin sunnuntaina.

oslo operahus morgon autumn course sunrise

oslo operahus morgon autumn course

Norjan syyskurssi on jokavuotinen kurssi. Se on aikaisemmin järjestetty Bergenissä, mutta tänä vuonna se pidettiin ensimmäistä kertaa Oslossa. Ohessa kaksi kuvaa jotka pari qigongaajaa otti eräänä aamuna ennen kurssipäivää, kävelyllä Oslon oopperatalon ohi.

"Qigongista saan laatua elämääni monella eri osa-alueella"

Auringolasku ja qigong Nossebrossa kesällä 2017

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on parantanut heidän elämänlaatuaan.

Lina

"Nyt keväällä olen tuntenut, että minulla on ollut parempi elämänlaatu kuin mitä minulla on ollut pitkään aikaan. Olen ollut pirteämpi, nukkunut vähemmän, saanut aloitekyvyn takaisin ja minulla on ollut halu tavata jälleen ihmisiä."

Lue Linan kertomus tästä 

Birna

"Qigongista saan laatua elämääni monella eri osa-alueella, sekä fyysisesti että henkisesti ja saan siitä paljon energiaa."

Lue Birnan kertomus tästä  

Annica

"Harjoitan qigongia, koska sen avulla voin paremmin. Sekä mieleni että kehoni vahvistuvat. Qigongista on tullut osa minua ja se on antanut minulle huomattavasti paremman elämänlaadun."

Lue Annican kertomus tästä  

Berit

“Ilman päivittäistä seuralaistani, jollaiseksi treenaaminen on minulle tullut, olisi elämänlaatuni paljon huonompi. Kaikkiin tilanteisiin on olemassa joku Zhineng Qigong-harjoitus, joka voimistaa minua, tasapainottaa minua ja lisää energiatasoani. Se on kuin älykäs työkalupakki, joka on helppo ottaa mukaan."

Lue Beritin kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

Eva

“Qigong on antanut minulle paremman elämän ja paremman elämänlaadun. Kaikki tämä positiivinen noin kuuden kuukauden aikana."

Lue Evan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

"En ole enää kesän alussa ihmisraunio"

vardagsqigong stockholm eva

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti heidän työhönsä. Olemme aikaisemmin tehneet samasta aiheesta julkaisun jonka löydät tästä linkistä.

Hanne

"Valtavan tärkeää on se että pystyn tekemään työni laadukkaammin. Psykologina antaa arvoa sille jos pystyy ajattelemaan selkeästi tilanteissa, joissa on paljon emotionaalista turbulenssia. Vaikka ympärilläni on paljon emotionaalista, se ei tartu minuun niin helposti, vaan pystyn säilyttämään rauhallisuuteni."

Lue Hannen kertomus tästä

Bodil

“Huomaan eron myös työssäni akuuttipsykiatrian poliklinikalla. Aikaisemmin minun piti tehdä tosi paljon muistiinpanoja kun olin asiakkaiden kanssa, mutta minun ei tarvitse tehdä sitä enää. Muistini on parantunut."

Lue Bodilin kertomus tästä

Ulla

“Olen lukion opettaja ja vaikka pidän opettamisesta ottaa se voimille. Tavallisesti olin lopen uupunut lukuvuoden päättyessä. Nyt en ole enää kesän alussa ihmisraunio ja yhä useammat työkaverit ja ystävät alkavat olla kiinnostuneita qigongista, kun he näkevät parantumiseni."

Lue Ullan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Persoonallisesti koristeltuja tossuja tämän vuoden Espanjan matkalta

Monet kursseille osallistujat ovat ratkaisseet näppärästi pienen ongelman mikä liittyy siihen kun treenitossut ovat niin samannäköisiä. Pitkillä kursseillamme joilla on paljon osallistujia, esimerkiksi kesäkurssilla, tossut voivat helposti vaihtua jonkun toisen tossuihin. Jotta omat tossut erottuisivat joukosta ovat monet koristelleet tossunsa jollain tavalla mikä tekee ne myös hienoiksi ja persoonallisiksi. Olemme aikaisemmin julkaisseet kaksi julkaisua koristelluista tossuista, linkki on tässä ja tässä.

Tässä kuvia persoonallisesti koristelluista tossuista tämän vuoden Espanjan matkalta.

Koristeltuja tossuja EspanjassaKoristeltuja tossuja Espanjassa
Eräs osallistuja Espanjan matkalta esittelee kirjailtuja tossujaan
Koristeltuja tossuja Espanjassa 2
Eräs toinen kurssille osallistuja on laittanut pienen koristeen omiin tossuihinsa

”Minulla ei ole enää kipuja. Tunnen olevani vahva ja rauhallinen."

Elämänlaatu voi parantua huomattavasti, kun paranee kivuista. Lue joidenkin osallistujien kertomuksista, kuinka qigong on vähentänyt heidän kipujaan.

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

Ylva

“Minulla ei ole enää kipuja. Tunnen olevani vahva ja rauhallinen. Päätän itse kuinka voin. Tulen yhä enemmän tietoiseksi siitä kuinka elää ja treenata voidakseni hyvin."

Lue Ylvan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Thor Sanne

“Kurssin jälkeen (siitä on nyt 9 viikkoa) minulla ei ole ollut ollenkaan kipukohtauksia! Viikko kurssin jälkeen tunsin pari kertaa samalla tavalla kuin juuri ennen kipukohtauksiani, mutta en saanut oikeita kohtauksia. Minulle on uutta niin pitkät oireettomat ajanjaksot, ja mielestäni tällä on suora yhteys qigongtreenaamiseen ja olotilani muutokseen."

Lue Thor Sannen kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Samsom

“Kävin viikonloppukurssin. Oikeastaan minun piti mennä sinä viikonloppuna AIKin otteluun, mutta minulla oli sellaisia kipuja etten pystynyt menemään sinne. Jo ensimmäisenä päivänä tunsin että harjoituksessa oli jotain erityistä. Silloin päätin että panostan Zhineng Qigong -treeniin. Jatkoin treenaamista ja asteittain polvi parani. Kipuni parani aika nopeasti.”

Lue Samsomin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Johanna

"Mikä uskomaton tunne valloittikaan minut, kun ihmeellisiä asioita alkoi tapahtua. Jo ensimmäisen viikonloppukurssin aikana tunsin hartioissani helpotusta ja sellaista liikkuvuutta, jota en ollut hyvin pitkään aikaan tuntenut. Jo ensimmäisenä yönä nukuin kuin tukki, koko pitkän yön!"

Lue Johannan kertomus tästä 

Anita

“Kun tulin kotiin huomasin että voin paljon paremmin. Aikaisemmin ollut kauhea kipu oli nyt parantunut. Minä ja mieheni pystyimme menemään kävellen kahville ja silloin totesi hän "Sinähän et nilkuta nyt ollenkaan"."

Lue Anitan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme