Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeen

Julkaistu: 12 loka 2014

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeenKun Annetten elämänkumppani kuoli, 43 yhteisen vuoden jälkeen , hän meni Qigong kurssille ja sai työkalun, jonka avulla kesti surunsa ja voimia opetella elämään yksinään. Se oli yksi parhaista asioista, mitä hän on tehnyt. Se on myös antanut hänelle suuren rauhan ja erilaisia fyysisiä vaivoja on parantunut.

Read more ...

Sairastin vakavaa kroonista väsymysoireyhtymää - kesäkurssilla sain elämäni takaisin

Julkaistu: 04 marras 2015

Hege 70Istuin ongelmitta ruokasalissa, jossa oli valtavasti ihmisiä, kotona en pystynyt edes istumaan lounaspöydässä oman perheeni kanssa. Näin sanoo Hege, jälleen yksi mukana ollut, joka on saanut hyviä tuloksia tämän vuoden kesäkurssilla.

Read more ...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Julkaistu: 09 syys 2014

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Read more ...

Livian jalka suoristui

Julkaistu: 31 loka 2015

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Read more ...

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Julkaistu: 21 loka 2017

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Read more ...

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Julkaistu: 10 loka 2014

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Read more ...

Viikonloppukurssi Örebrossa

Lukukausien aikana järjestämme viikonloppukursseja monilla eri paikkakunnilla. Joissakin paikoissa meillä on ollut toimintaa pitkään, toiset paikat ovat uudempia. Silloin tällöin pidetään kursseja kokonaan uusilla paikkakunnilla, usein jonkun sellaisen aloitteesta, joka on jo treenannut kanssamme ja haluaa antaa mahdollisuuden myös toisille oppia Zhineng Qigongia. Sitäpaitsi on hyvä saada kotiseudulle treenauskavereita, jotka voivat tukea ja antaa inspiraatiota treenaamiseen. Monilla kurssipaikkakunnilla järjestetään yhteisiä viikkotreenejä, jotta treenaamisen tapa säilyy.

nossebro-road-sunset-summer-course-2018.jpg

Keväällä järjestämme ensimmäistä kertaa Kohota Qi -peruskurssin Örebrossa. Kurssi pidetään 16.-17. maaliskuuta. Perjantai-iltana 15. maaliskuuta on myös ilmainen luento Zhineng Qigongista. Tästä voit ilmoittautua Örebron kurssille. Tästä pääset koko kevään kurssiohjelmaan!
Tervetuloa kursseillemme!

Lue lisää...

Kiitos menneestä vuodesta!

Toivottavasti joulu meni hyvin ja kiitämme teitä kaikkia tästä vuodesta, joka sisälsi paljon treeniä, ihanaa yhteisöllisyyttä, sekä kurssien aikana että muulloinkin. Seuraavassa kuvia joiltakin vuoden 2018 kursseilta.

 

Kesäkurssiharjoitus

 180103-07_Sommarkursträning_Ggb_2000px_21.JPG

180103-07_Sommarkursträning_Ggb_2000px_30.JPG

Vuosi 2018 alkoi suositulla Kesäkurssiharjoituksella Göteborgissa – 5 päivää treenausta heti vuodenvaihteen jälkeen. Klikkaamalla tästä pääset ilmoittautumaan vuoden 2019 Kesäkurssiharjoitukseen, joka järjestetään Tukholmassa 2.-6. tammikuuta.

Talvikurssi

Qigong_3731.jpg

Vinterkurs_2018_snö_Shenxin.jpg

Talvikurssin järjestimme kuten ennenkin viikolla 8. Vuonna 2018 meitä oli melkein 100 osallistujaa. "Kahdeksana kurssipäivänä minulla oli enemmän energiaa kuin viitenä viimeisenä vuotena" kertoi yksi osallistuja joka oli ensimmäistä kertaa kurssilla. Klikkaa tästä jos haluat osallistua vuoden 2019 talvikurssille.

Treenauskurssi Espanjassa

2018_spanien_träning_strand_440.jpg

Kuva Espanjan matkalta huhtikuussa vuonna 2018. "Tämä kurssi vahvisti minua paljon, sekä henkisesti että fyysisesti. Qigong on pelastusrenkaani." Klikkaa tästä jos haluat ilmoittautua Espanjan matkalle vuonna 2019.

Kesäkurssit

2018-sommarkurs-bro-vatten.jpg

2018-sommarkurs-två-qigong-båt-brygga.jpeg

2018-sommarkurs-två-qigong-vatten-blomma.JPG

Tässä joitakin kuvia, joita osallistujat lähettivät vuoden Kesäkursseilta. Monien osallistujien terveys tuli paremmaksi kursseilla, esimerkiksi yksi osallistuja joka oli ensimmäistä kertaa sanoi: "Tulin kurssille hyvin väsyneillä aivoilla hyvin intensiivisen periodin jälkeen, mutta jo kahden päivän kuluttua tunsin kuinka kaikki vaan selkiytyi."

 

Syyskurssit

oslo-operahus-morgon-autumn-course.jpg

autumn-course-karis-2018-2.jpg

Syyskurssit järjestettiin kuten tavallisesti sekä Suomessa että Norjassa. Norjassa tämä kurssi pidettiin nyt ensimmäistä kertaa Oslossa.

 

Peruskursseja

karlskoga-kapellet-lyft-upp-qi-angelica-grundkurs.jpg

Vuoden 2018 aikana meillä oli yli 60 peruskurssia. Kurssiohjelmasta löydät vuoden 2019  kevätkauden kurssit.  Jo tammikuussa voit mennä Kohota Qi -kurssille Bollnäsiin ja Osloon sekä Shenxin Qigong -kurssille Tukholmaan, Göteborgiin ja Bodöön.

Hyvää Uutta Vuotta toivoo European Zhineng Qigong!

 

Lue lisää...

Lue Jessican parantumisista tämän viikon Allas-lehdestä

Ruotsinkielisessä Allas lehden numerossa 50 on raportti oppilaastamme Jessicasta. Hän sairastui narkolepsiaan sikainfluenssarokotteesta. Hän sai mm. lihaskouristuksia, nukahtelua, painajaisia ja hallusinaatioita. Qigongin ansiosta hän on nyt hyvää vauhtia saamassa normaalin elämänsä takaisin. Treenaaminen tekee hänet pirteämmäksi, valppaammaksi ja sairaudesta johtuvat vaivat vähenevät. Qigong on hänen työkalunsa takaisin elämään. Raportti on luettavissa vain painetussa lehdessä joka on juuri nyt myytävänä liikkeissä.

Jos olet kiinnostunut lukemaan muistakin jotka ovat saaneet parannuksia terveyteensä qigongin avulla, on heidän kertomuksensa koottu "Minun tarinani" alle jonka linkki aukeaa tästä.

nossebro nossan qigong qigongkurs sommarkurs 2018

Lue lisää...

Onko mainosjulisteista hyötyä?

Julisteiden jakaminen on yksi markkinointikeinomme. Onko julisteiden jakamisesta mitään hyötyä? Kyllä vain, meillä on useita esimerkkejä henkilöistä, jotka treeneevat kanssamme tällä hetkellä ja ovat löytäneet meidät juuri julisteiden avulla. Madeleine ja Johannes ovat pari esimerkkiä.

affischtavla stockholm qigong 2018

Madeleine muistelee kuinka hän ensimmäisen kerran törmäsi European Zhineng Qigongiin. Hän huomasi julisteen joka oli lääkärin vastaanottohuoneen seinällä. Hän oli juuri saanut huonoja uutisia sairaalasta ja istui itkien odotushuoneessa. Hän kohotti katseensa ja näki julisteen jossa joku treenasi qigongia. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin kuullut qigongista mutta kiinnostui heti. "Qigong... itsetreenaus...sitä, ajattelin, juuri sitä minä tarvitsen." hän kertoo. Tuntui hyvältä löytää jotain jota pystyi tekemään itse, arkielämässä, sillä aikaisemmin hänen oli täytynyt juosta ympäriinsä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin saadakseen apua. Tänä päivänä hän on treenannut yli 14 vuotta ja se tuntuu hyvältä.

Johannes myös on treenannut kauan. 18 vuotta sitten olisi hän hakenut musiikkikoulutukseen, mutta hänellä oli ranteissa tulehdus. Hän huomasi kaupungilla julisteen ja päätti mennä kurssille niin pian kuin mahdollista. Hän pääsi kurssille ja tulehdus katosi. Hän pystyi suorittamaan musiikkikoulutuksen sisäänpääsykokeen ja pääsi läpi. Siitä lähtien hän on treenannut qigongia päivittäin.

affischtavla malin livia stockholm qigong 2018

Kaksi qigongaajaa Tukholmassa kiinnittämässä julisteita kävelyllä kesän lämmössä.

Ehkä sinulla on mahdollisuus auttaa julisteiden jakamisessa seudulla jossa asut ja treenaat? Puhu opettajan tai kontaktihenkilön kanssa, jos olet kiinnostunut.

 

Lue lisää...