Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Julkaistu: 21 loka 2017

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Read more ...

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeen

Julkaistu: 12 loka 2014

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeenKun Annetten elämänkumppani kuoli, 43 yhteisen vuoden jälkeen , hän meni Qigong kurssille ja sai työkalun, jonka avulla kesti surunsa ja voimia opetella elämään yksinään. Se oli yksi parhaista asioista, mitä hän on tehnyt. Se on myös antanut hänelle suuren rauhan ja erilaisia fyysisiä vaivoja on parantunut.

Read more ...

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Julkaistu: 10 loka 2014

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Read more ...

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla

Julkaistu: 23 touko 2015

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla.

Zhinen qigong on auttanut minua monissa elämän asioissa. Itseasiassa uskallan jopa väittää, että se on auttanut minua kehittymään elämän joka osa-alueella.

Read more ...

Syyskurssit 2017

Julkaistu: 09 loka 2017

ezq Loga 70x70Noin kuukauden päästä pidetään meidän arvostetut syyskurssimme Karjaalla Suomessa ja Bergenissä Norjassa. Syyskurssit ovat neljän päivän pituisia internaattikursseja, jotka kestävät torstaista sunnuntaihin. Kaikki jotka ovat käyneet kohota qi viikonloppukurssin voivat osallistua.

Syyskursseilla treenaamme sitä mitä olemme aikaisemmin oppineet peruskurssilla. Kokeilemme myös treenaamista, joka muistuttaa kesäkursseilla treenaamista, mikä on parasta mitä voimme tarjota treenaamisen tiellä. Sen lisäksi että treenaamme syyskursseilla paljon kohota qitä yhdessä, ehdimme myös tutustua enemmän qigongfilosofiaan ja mennä syvemmälle siihen kuinka treenaamme qigongia, ei vain harjoitussalissa vaan myös jokapäiväisessä elämässä.

Syyskurssit sopivat aloittelijoille jotka esimerkiksi haluavat testata vähän enemmän treenaamista, ennen kuin menevät pidemmälle kurssille, mutta myös kokeneelle harjoittelijalle, joka haluaa täyttää qivarastojaan talvea varten. Kurssit tarjoavat myös mukavaa kanssakäymistä ja on hyvä tilaisuus tavata ja keskustella toisten qigongharjoittelijoiden kanssa. 

Tervetuloa!

Ilmoittaudu Karjaan kurssille 
Ilmoittaudu Bergenin kurssille

2016 Hostkurs Larkkulla gruppfoto 450

Karjaa 2016

WEBBkursfoto hostkurs bergen 16

Bergen 2016

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Julkaistu: 28 loka 2017

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Read more ...

"Qigongista saan laatua elämääni monella eri osa-alueella"

Auringolasku ja qigong Nossebrossa kesällä 2017

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on parantanut heidän elämänlaatuaan.

Lina

"Nyt keväällä olen tuntenut, että minulla on ollut parempi elämänlaatu kuin mitä minulla on ollut pitkään aikaan. Olen ollut pirteämpi, nukkunut vähemmän, saanut aloitekyvyn takaisin ja minulla on ollut halu tavata jälleen ihmisiä."

Lue Linan kertomus tästä 

Birna

"Qigongista saan laatua elämääni monella eri osa-alueella, sekä fyysisesti että henkisesti ja saan siitä paljon energiaa."

Lue Birnan kertomus tästä  

Annica

"Harjoitan qigongia, koska sen avulla voin paremmin. Sekä mieleni että kehoni vahvistuvat. Qigongista on tullut osa minua ja se on antanut minulle huomattavasti paremman elämänlaadun."

Lue Annican kertomus tästä  

Berit

“Ilman päivittäistä seuralaistani, jollaiseksi treenaaminen on minulle tullut, olisi elämänlaatuni paljon huonompi. Kaikkiin tilanteisiin on olemassa joku Zhineng Qigong-harjoitus, joka voimistaa minua, tasapainottaa minua ja lisää energiatasoani. Se on kuin älykäs työkalupakki, joka on helppo ottaa mukaan."

Lue Beritin kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

Eva

“Qigong on antanut minulle paremman elämän ja paremman elämänlaadun. Kaikki tämä positiivinen noin kuuden kuukauden aikana."

Lue Evan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Lue lisää...

Talvikurssi 2019

Meidän pidetty talvikurssimme on nyt laitettu kurssilistaan. Talvikurssilla odottaa sinua paljon Shenxin Qigong treeniä, jota monet osallistujamme arvostavat ja siksi palaavat kurssille vuosi vuoden jälkeen yhä uudestaan. Paljon treeniä yhdeksän päivän aikana vahvassa qikentässä antaa meille hyvät edellytykset saada hyviä tuloksia. Lue seuraavasta linkistä mitä osallistujat saavuttivat talvikurssilla 2018.

Treenaus, kaunis ympäristö, mukavien qigongaajien tapaaminen ja mahdollisuus hyviin treenaustuloksiin, mitkä parantavat elämäämme. Mitä muuta voi elämältä toivoa?

vinterkursen 2018 maria josefina magda

Hyvä tapa valmistautua talvikurssille on ilmoittautua hyvissä ajoin kurssille. Asumiseen on useita eri mahdollisuuksia: makuusali, kahden hengen huone tai yhden hengen huone. Huoneeseen pääsy on rajoitettu, joten jos haluat varata huoneen suosittelemme että ilmoittaudut kurssille niin pian kuin mahdollista, sen jälkeen saat mahdollisuuden varata asumisen. Jos sinulle ei järjesty huonetta on meillä koululla makuusaleja jotka ovat pidettyjä ja joissa on aina tilaa, monet pitävät tätä vaihtoehtoa parhaimpana.

vinterkursen 2018 hanna eirill livia

Toinen hyvä tapa valmistautua talvikurssille (sinulle joka on käynyt talvikurssin aikaisemmin) on tulla mukaan talvikurssiharjoitus viikonloppuun (3 päivää), joka tänä vuonna pidetään Tukholmassa. Näinä kolmena päivänä treenaamme intensiivisesti, aivan kuten teemme talvikurssilla. Talvikurssiharjoitus on jo marraskuussa, siispä sinun ei tarvitse odottaa talvikurssin alkuun helmikuulle päästäksesi treenaamaan paljon Shenxin Qigongia.

Ilmoittaudu talvikurssille

Ilmoittaudu talvikurssiharjoitukseen

Tervetuloa!

vinterkursen 2018 maria josefina magda training snow

 

Lue lisää...

"En ole enää kesän alussa ihmisraunio"

vardagsqigong stockholm eva

Lue kuinka jotkut kursseillemme osallistujat kokevat kuinka qigongin treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti heidän työhönsä. Olemme aikaisemmin tehneet samasta aiheesta julkaisun jonka löydät tästä linkistä.

Hanne

"Valtavan tärkeää on se että pystyn tekemään työni laadukkaammin. Psykologina antaa arvoa sille jos pystyy ajattelemaan selkeästi tilanteissa, joissa on paljon emotionaalista turbulenssia. Vaikka ympärilläni on paljon emotionaalista, se ei tartu minuun niin helposti, vaan pystyn säilyttämään rauhallisuuteni."

Lue Hannen kertomus tästä

Bodil

“Huomaan eron myös työssäni akuuttipsykiatrian poliklinikalla. Aikaisemmin minun piti tehdä tosi paljon muistiinpanoja kun olin asiakkaiden kanssa, mutta minun ei tarvitse tehdä sitä enää. Muistini on parantunut."

Lue Bodilin kertomus tästä

Ulla

“Olen lukion opettaja ja vaikka pidän opettamisesta ottaa se voimille. Tavallisesti olin lopen uupunut lukuvuoden päättyessä. Nyt en ole enää kesän alussa ihmisraunio ja yhä useammat työkaverit ja ystävät alkavat olla kiinnostuneita qigongista, kun he näkevät parantumiseni."

Lue Ullan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Lue lisää...

Espanja kevät 2019

Myös tulevana vuonna järjestämme treenausviikon Espanjassa, nyt jo neljäs peräkkäinen vuosi. Matkustamme kuten ennenkin kauniiseen Almuñécariin, joka sijaitsee 70 km Malagasta itään. Treenausviikosta on tullut yhä suositumpi, ajankohta on tällä kertaa 27. huhtikuuta - 4. toukokuuta. Treenauskurssille voi osallistua jos on käynyt Kohota Qi -peruskurssimme. Omaiset voivat matkustaa mukana tarvitsematta osallistua treenaamiseen. 15.-17. helmikuuta järjestämme myös peruskurssin Almuñécarissa.

Spanien 1

Treenauskurssi 27. huhtikuuta – 4. toukokuuta

Aamutreenit Välimeren rannalla, ryhmäharjoitus vahvassa qikentässä hotellin ylimmässä kerroksessa merinäköalalla, aurinko ja lämpö Euroopan parhaassa mannerilmastossa, hyvä hotelli ja palvelu, runsas aamiais- ja illallisbuffetti - kaikki tämä ja paljon enemmän tulet saamaan jos matkustat keväällä kanssamme Almuñécariin. Edellisten vuosien kurssiarvioista käy ilmi tyytyväiset osanottajat. Todettiin esimerkiksi:

"Matka on ollut kaikilla tavoin fantastinen. Hyvin toteutetut treenit. Rannalla treenaaminen oli maagista! Hotelli oli hyvä, paikka ei olisi voinut olla parempi."

”Kun ollaan yhdessä useita päiviä ja opitaan tuntemaan toisemme, saa siitä paremman "vuorovaikutuksen" treeneihin, ja saa hyvän kokemuksen."

”Treenaaminen rannalla, mikä fantastinen alku päivälle!"

"Minulle sopii mainiosti matkan ja treenaamisen yhdistelmä. Olen kiitollinen että minulla on mahdollisuus osallistua tähän. Kiitos fantastisesta viikosta. Olen niin tyytyväinen ja voin niin hyvin!"

"Aamutreenit rannalla on maagista ja rauhoituin sekä aaltojen kohinasta että treenaamisesta."

"Tämä on ollut superviikko, parempaa lomaa en olisi voinut saada. MOLEMMAT sekä lomaelämä että roima annos qigongtreeniä. Qigongtreeni on ollut MAHTAVAA, kuten kaikki muukin. Ei ole TODELLAKAAN mitään mistä voisin valittaa. Eletään sellaista RAKKAUTTA koko päivän!"

"Paljon kiitoksia teille tästä kurssista. Olen hyvin tyytyväinen. Ei ole mitään mistä valittaa eikä parantaa. Kiitos tästä fantastisesta muistosta jonka voin kirjoittaa elämänkirjaan! Kiitos hienosta elämän työkalusta."

Koko kurssiraportin jossa on lisää mielipiteitä voit lukea seuraavasta linkistä.

Spanien 2

 

Asumme samassa hotellissa kuin aikaisempina vuosina, hotelli Helioksessa, sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja kaikissa kahden hengen huoneissa on näkymä merelle. He jotka ovat olleet aikaisemmin mukana, ovat kertoneet kuinka arvostavat hotellia, sekä huoneita, ruokaa, palvelua ja ei vähiten sijaintia. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7. marraskuuta. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Meillä on 35 paikkaa käytettävissä, enempää ei treenisaliin mahdu. Omaiset jotka eivät osallistu treenaukseen voivat tulla mukaan alennetulla hinnalla, sikäli kun hotellissa on tilaa.

Jos olet kiinnostunut laita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ilmoittaudu kotisivujen kurssiluettelon kautta.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla SEK 2.000 tilille
Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS
Takaisinmaksu peruttaessa vain sairaustapauksissa jne, pätee samat ehdot kuin muissakin matkoissa.

Matkan hinta on SEK 7.600 ja pakettihintaan sisältyy:

  • Kurssimaksu, yhteensä noin 30 tuntia yhteistä treeniä
  • Kahden hengen huone, seitsemän yötä
  • Aamiainen ja päivällinen, seitsemän päivää
  • Opastettu päiväretki mielenkiintoiseen kohteeseen
  • Kaupunkikierros Almuñécarissa

Huomaa että lennot eivät sisälly hintaan, varaa itse meno-paluu lentosi Malagaan. Halutessasi järjestämme kuljetukset hotelliin ja takaisin omakustannushintaan. Jos haluat yhden hengen huoneen se järjestyy mikäli hotellissa on tilaa, hinta on silloin SEK 9.200:-. Emme voi taata että yhden hengen huoneessa on merinäköala.

Täältä voit lukea kauniista Almuñécarista: www.almunecar.fi
Lue lisää hotelli Helios Almuñécarista: www.heliosalmunecar.com


Tervetuloa ensi kevään ihanalle viikolle vahvassa qikentässä!

Spanien 2018 gruppfoto

 

Lue lisää...